- Konu Sahibi Prensescann
Ayrı bir konu açsanız nasıl olur ??Evet simdi düşündüm de aynen ev zaten dubleks villa falan degil. Suanki evim oyle de yeni ev oyle degil 8 ilr oglen 12 yada oglen 1 yeterli. Asgari ucret az mi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrı bir konu açsanız nasıl olur ??Evet simdi düşündüm de aynen ev zaten dubleks villa falan degil. Suanki evim oyle de yeni ev oyle degil 8 ilr oglen 12 yada oglen 1 yeterli. Asgari ucret az mi peki?
Tam olarak hissettiğim bu benim de.derdini hakaret ederek anlatan insanlara karşı algılarım kapalı sanırım.
Ne anlatırsa anlatsın benim gördüğüm abuk sabuk konuşan bir kadın.
Az değil. Haftaiçi her gün yarım gün alan arkadaşım 1750 lira veriyorEvet simdi düşündüm de aynen ev zaten dubleks villa falan degil. Suanki evim oyle de yeni ev oyle degil 8 ilr oglen 12 yada oglen 1 yeterli. Asgari ucret az mi peki?
Sigorta da girer işin içine.Evde çalışanlar için sigorta yapma zorunluluğu var diye biliyorum.Ona göre hesap edin.Cocuk yok. Aslinda her gun 8 16 fazla ever düşündüm simdi 8 ile öğlen 1 olabilir.
Ya bunlar var ya birbirini gazliyorlar ben sana söyleyim. Birbirine akıl öğretiyorlar şu işi yapma bu işe elini sürme diye. Ben de sürekli değiştiriyorum bıktım. Ben haftalık düzenli kadin alıyorum ya 1 haftada ne iş birikicek dedim ki her hafta cam silecek halin yok 1 haftada ev batacak hali de yok ortalık temizliği ve ütü yeter dedim ben ütü yapmam dedi ama istediği ucret herkesten aldığı ücret. Ee napcan o zaman dedim ooo evin çok işi var diyor. Allah aşkına ne işi olcak ya? Kocamla sabah gidip akşam geliyoruz 2 kişi. taş çatlasa 2 ayda bi misafirim gelir onu da ben süpürür silerim. Mutfağımda hiç bulaşık birikmez makinada duzenli yıkanır. Haftada bi camasir yikar kurutur ütü masasına katlarım duzenlice. Benim amacım işte haftada bi kadın gelsin ortalığı toplayıp supursun utumu yapip bi kap sebze yemeği koysun dolaba. Hayatımı kolaylastirsin. Yok nerdeeeeKızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Halı Yok şuanda evde ve sadece parke süpürüp silecek ve de cam , herşeye bahane , herşeye cevap , yatak odada şimdi yatağın Altını süpürmedi gördüm , görünen yerler sadece , bi geldim silmeye başlamış yine görünen yerleri , yatağı. Altını süpürmedin dedim , nasıl süpüreyim ki diyo , başlığı sokup süpürüyoruz dedim, Giriyo başlık dedim, iyi tamam diyo, öncekiler in hepsi sorardı çekelim ya da nasıl olacak diye , her biri diğerinden beter yadeltiecem ya , siz nasıl hallediyorsunuz
Ayni konuyu okumadik mi anlamadim kiÜstte de belirttiğim gibi işini düzgün yapmıyorsa şirketi aranır söylenir. Bir daha o şirketle çalışılmaz. Ücret iadesi talep edilir. Şikayet sitelerine yazılır.
Kk ya koşup hakaret edilmez.
O zaman işini düzgün yapacak. Tabiki kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir Hakkı yok ama kim böyle enayi yerine konulmak istese aynı şeyleri düşünürYardimci bayan işleri dediğiniz gibi yapmiyor olabilir. Bir daha onu cagirmazsiniz olur. Parasini vermissiniz yüzüne karşı bu parayı haketmedigini söyleyebilirsiniz. Ama sırf saçma sebeplerden birisine hakaret etmek , asagilamak ne kadar doğru sizce? Bence biraz olsun uslubunuza dikkat edin. Ha yorumlarda konu sahibine yuklenildigini dusunenler var o yardimci bayan bizlerden biri de olabilirdik. Kimse hakareti haketmiyor..
Teyze dediğim anneannemin kardeşi, ablamda annemle kuzenler. Eee bizde evlatlar olarak sıkı mıkı beraber büyüyünce hacı-macı yerine kuzen dedik birbirimizeKuzen mi yigen mi onu anlamadim canim kuzenin ablanlami yaşıyor? Merakimdan sordum yanlis anlama
Ya ama 4 bin cok değil mi benim esim hayatta vermez o parayi cimri.
Bizim burda yarim gun temizlik ucreti sadece temizlik 60 tl.
Sabah 8 öğlen 2 3 gibi gidiyorlar. Ama hergun temizlik zaten yapmicak 60×30 desem 1800 asgari ucret o kadar degil mi?
Ya bilemedim simdi. Ama bence cok mantikli,benim büyüdüğüm apartmanda isler hep boyle yuruyordu hatta benim anneminde 3 sene kadar boyle aldığı bir dadimiz vardi.
Annem ameliyat olmustu ev isi yapamiyordu 3 sene boyunca kadın bu duzende çalıştı.
Ust komsumuzda vardi . Kari koca çalışıyorlar,yemekleri hep o kadin yapardı. Evi de temizlerdi sonra çıkardı. Sabah kadinin oglunun kahvaltisini da hazirlardi camasir asardi hatirliyorum
Boyle olsa varya evimde huzur olur yemin ederim. Esimle didismekten bıktım.
Sonuç olarak konu sahibi hakaret ediyor ne olursa olsun herkes edeceği lafı bilecek.O zaman işini düzgün yapacak. Tabiki kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir Hakkı yok ama kim böyle enayi yerine konulmak istese aynı şeyleri düşünür
Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Hakaret etmiyor aptal beyinsiz gibi davranıyor demiş aptal beyinsiz dememiş dikkat edersenizSonuç olarak konu sahibi hakaret ediyor ne olursa olsun herkes edeceği lafı bilecek.
Öyle davranıyor demek öyle olduğu için davranışları da o yönde demek oluyor. .Hakaret etmiyor aptal beyinsiz gibi davranıyor demiş aptal beyinsiz dememiş dikkat ederseniz
Affınıza sığınarak bir şey sorabilir miyim? Cevap vermek zorunda değilsiniz çünkü amacım asla polemik yaratmak değil. Acaba birisi size hatalı bir davranışınız neticesinde aptal ve beyinsiz bir insan GİBİ DAVRANIYOR olduğunuzu söyleyse bunun bir hakaret olmadığını mı düşünürsünüz ?Hakaret etmiyor aptal beyinsiz gibi davranıyor demiş aptal beyinsiz dememiş dikkat ederseniz
Konuyu lütfen bir daha okuyun konu sahibi aptal beyinsiz davrandığını falan söylememiş yani ortada bir hakaret falan yok. Sadece aptal ve beyinsiz bir insan gibi davranıyor diyerek burada kendi yorumunu yapmış. Temizlikçi kadına böyle birşey söyleyen yok yaniAffınıza sığınarak bir şey sorabilir miyim? Cevap vermek zorunda değilsiniz çünkü amacım asla polemik yaratmak değil. Acaba birisi size hatalı bir davranışınız neticesinde aptal ve beyinsiz bir insan GİBİ DAVRANIYOR olduğunuzu söyleyse bunun bir hakaret olmadığını mı düşünürsünüz ?