- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi papatyam_83
Konu ter etrafında dönecekse kapansın :) yorumları okurken karnıma ağrı girdi gülmekten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu ter etrafında dönecekse kapansın :) yorumları okurken karnıma ağrı girdi gülmekten![]()
Konu ter etrafında dönecekse kapansın :) yorumları okurken karnıma ağrı girdi gülmekten![]()
e gülek biraz de kız nolacak
:)))
taktııım
paylaştım nolacak :)
aynen çok güldüm![]()
ya tenle terin ilgisi yok bence hatta sevgiyle de..
şu anda çiçek getirsen bana koklayıp bayılabilirm mesela su bile kokuyor gibi
birisi açıklasa şu uyumu da ter konusu kapansa![]()
aynen çok güldüm![]()
ya tenle terin ilgisi yok bence hatta sevgiyle de..
şu anda çiçek getirsen bana koklayıp bayılabilirm mesela su bile kokuyor gibi
birisi açıklasa şu uyumu da ter konusu kapansa![]()
evlilikte ten uyumunun önemli olduğunu biliyorum.ama bu terini,kokusunu çekmek değil tabii ki ama bunlardan da rahatsız olmamak
birbirine dokunmaktan haz almak,her an değmek istemek.birliktelikten zevk almaktır.
ayrıca ten uyuşmazlığı nedeniyle boşanmaların olduğunu da biliyorum![]()
canım benim bildiğim ten uyumu senin anlattığın şey değil, yani ten kokusunu sevmek değil, mesela bazı çiftler birbirini sever ama seks hayatları berbattır birbirlerini arzulamazlar bu çiftler için ten uyumları yok denir, bazı çiftlerse her koşulda birbirlerine dokunmak sarılmak falan ister onlarda tam uyumludur, seninki daha ziyade koku hassasiyeti
evlilikte ten uyumunun önemli olduğunu biliyorum.ama bu terini,kokusunu çekmek değil tabii ki ama bunlardan da rahatsız olmamak
birbirine dokunmaktan haz almak,her an değmek istemek.birliktelikten zevk almaktır.
ayrıca ten uyuşmazlığı nedeniyle boşanmaların olduğunu da biliyorum![]()
Egem abla acıklamış aslıda da benim korkum su; simdi ter yarısı baslayacakHerkes kocasının terinin kokmadığını iddia edecek
Yemin ederim sinirlerim bozuldu gülmekten :)
ne güzel,,mesela yanında olmayı çok seviyorum
şu an uzakta mesela eksik gibiyim ,,yanımdayken sarılmayı çok seviyorum
ama teninin kokusu maalesef hayır ,,, :![]()
ten uyumu çok önemli.olması gerek bence.mesela ben o kişinin kendine has olan kokusundan rahatsız olursam o kişinin diğer tüm özellikleri hoşuma gitse bile yapamazdım sanırım.kokusuna tahammül edemediğin biriyle nasıl birlikte olacaksın?maalesef yıllar öncee tanıştığım birinin bir çok olumlu özelliğine rağmen,kokusu hoş gelmeyince uzaklaşmıştım.yani sarılmadık bile kendisiyle ama kokuyu duydum.çok kötü değildi ama ne bileyim o uyumun olamayacağını hissettim.işte ten uyumu bu;ona dokunmak,onu koklamak hoşuna gitmeli insanın.
dokunduğunda sanırım aynı tenden hamurdan yapılmış gibi hissetmek
,ten uyumu olmadığından boşandık diyenler neyi kasteder acaba???
dedim ya merak benimki
anket gibi
Allah kimseye yaşatmasın tabi aman böyle boşanma falan
mesela kavga ettikçe falan kayboluyor mu acaba evet?
bence insanın kendisine ait şeyler nasıl silinmiyorsa ölmeden
bu da silinmez
ten kokusu rahatsız eden biriyle ömür boyu nasıl sevişeceksiniz?di mi ama?sevişmekten kastım sarılmak,öpmek,dokunmak,vs.seks meselesi değil o son nokta.arkadaşım diline sağlık,,,bu işte kastettiğim
seks olmadan dokunmaktan koklamaktan büyük keyif almak