• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ten uyumu sadece sor merak

Konu ter etrafında dönecekse kapansın :) yorumları okurken karnıma ağrı girdi gülmekten :D

canım benim bildiğim ten uyumu senin anlattığın şey değil, yani ten kokusunu sevmek değil, mesela bazı çiftler birbirini sever ama seks hayatları berbattır birbirlerini arzulamazlar bu çiftler için ten uyumları yok denir, bazı çiftlerse her koşulda birbirlerine dokunmak sarılmak falan ister onlarda tam uyumludur, seninki daha ziyade koku hassasiyeti

evlilikte ten uyumunun önemli olduğunu biliyorum.ama bu terini,kokusunu çekmek değil tabii ki ama bunlardan da rahatsız olmamak:34:
birbirine dokunmaktan haz almak,her an değmek istemek.birliktelikten zevk almaktır.
ayrıca ten uyuşmazlığı nedeniyle boşanmaların olduğunu da biliyorum:50:

Konu ter etrafında dönecekse kapansın :) yorumları okurken karnıma ağrı girdi gülmekten :D

aynen çok güldüm :1:

ya tenle terin ilgisi yok bence hatta sevgiyle de..

şu anda çiçek getirsen bana koklayıp bayılabilirm mesela su bile kokuyor gibi :27:

birisi açıklasa şu uyumu da ter konusu kapansa :25:

şu anda çiçek getirsen bana koklayıp bayılabilirm mesela su bile kokuyor gibi :27:

Egem abla acıklamış aslıda da benim korkum su; simdi ter yarısı baslayacak :1: Herkes kocasının terinin kokmadığını iddia edecek :1: Yemin ederim sinirlerim bozuldu gülmekten :)

Allerjiiii:)) pek çok ıslak mendil in kokusundan midem bulanır...alt üst olurum.yıllardır tek marka deodorant kullanırım.deterjanlarımda kremlerimde hep en az parfümlü yada parfümsüzdür.Yumoş un pembesi veya mavisi ile beni katledebilirsin...
Sebep : allerjiiii...

ten uyumu çok önemli.olması gerek bence.mesela ben o kişinin kendine has olan kokusundan rahatsız olursam o kişinin diğer tüm özellikleri hoşuma gitse bile yapamazdım sanırım.kokusuna tahammül edemediğin biriyle nasıl birlikte olacaksın?maalesef yıllar öncee tanıştığım birinin bir çok olumlu özelliğine rağmen,kokusu hoş gelmeyince uzaklaşmıştım.yani sarılmadık bile kendisiyle ama kokuyu duydum.çok kötü değildi ama ne bileyim o uyumun olamayacağını hissettim.işte ten uyumu bu;ona dokunmak,onu koklamak hoşuna gitmeli insanın.

Son düzenleme:
evlilikte ten uyumunun önemli olduğunu biliyorum.ama bu terini,kokusunu çekmek değil tabii ki ama bunlardan da rahatsız olmamak:34:
birbirine dokunmaktan haz almak,her an değmek istemek.birliktelikten zevk almaktır.

dokunduğunda sanırım aynı tenden hamurdan yapılmış gibi hissetmek
,ten uyumu olmadığından boşandık diyenler neyi kasteder acaba???
dedim ya merak benimki
anket gibi
Allah kimseye yaşatmasın tabi aman böyle boşanma falan

canım benim bildiğim ten uyumu senin anlattığın şey değil, yani ten kokusunu sevmek değil, mesela bazı çiftler birbirini sever ama seks hayatları berbattır birbirlerini arzulamazlar bu çiftler için ten uyumları yok denir, bazı çiftlerse her koşulda birbirlerine dokunmak sarılmak falan ister onlarda tam uyumludur, seninki daha ziyade koku hassasiyeti

evet manıtklı yorum geldi sağ ol nemiş,doğru diyosun.ten uyumu farklı bi şey.

ablam derse doğrudur evet içine çekmek değil ama ıykk nası kokuyosun demek de değil.

neyse ter mer bu konudan kaçsam süper olacak :ssz:

Egem abla acıklamış aslıda da benim korkum su; simdi ter yarısı baslayacak :1: Herkes kocasının terinin kokmadığını iddia edecek :1: Yemin ederim sinirlerim bozuldu gülmekten :)

:60: Di mi kimsenin kocası da kokmaz :1::1:
Ben bile iki temizlik yapayım kokuyorum be :27: Adamlar bütün gün dışarda düşün :9:

ne güzel,,mesela yanında olmayı çok seviyorum
şu an uzakta mesela eksik gibiyim ,,yanımdayken sarılmayı çok seviyorum
ama teninin kokusu maalesef hayır ,,, ::(

ter kokusunu sevmeye fetiş falan diyenler olmuş ama belirtmek isterim eşimin teri 1 haftalık ölü porsuk gibi kokmaz ayağıda kokmaz mesela,

ten uyumu çok önemli.olması gerek bence.mesela ben o kişinin kendine has olan kokusundan rahatsız olursam o kişinin diğer tüm özellikleri hoşuma gitse bile yapamazdım sanırım.kokusuna tahammül edemediğin biriyle nasıl birlikte olacaksın?maalesef yıllar öncee tanıştığım birinin bir çok olumlu özelliğine rağmen,kokusu hoş gelmeyince uzaklaşmıştım.yani sarılmadık bile kendisiyle ama kokuyu duydum.çok kötü değildi ama ne bileyim o uyumun olamayacağını hissettim.işte ten uyumu bu;ona dokunmak,onu koklamak hoşuna gitmeli insanın.

arkadaşım diline sağlık,,,bu işte kastettiğim
seks olmadan dokunmaktan koklamaktan büyük keyif almak

dokunduğunda sanırım aynı tenden hamurdan yapılmış gibi hissetmek
,ten uyumu olmadığından boşandık diyenler neyi kasteder acaba???
dedim ya merak benimki
anket gibi
Allah kimseye yaşatmasın tabi aman böyle boşanma falan

yani birliktelikten hoşlanmamak,ten temasını istememek.birbirlerinden zevk almamaktır bana göre:34:

baliklama dalip bi$ey sorucam kizlar
bu ten uyumu ba$ta olupda sonradn kaybolan bi$eymi acaba yani kaybolurmu ten uyumu:)

yemin ederim ben de çatladım gülmekten
kendi konuma kendim gülüyorum :)

yauv benimki de zift gibi kokmuyor canım aa :)
hoşa gitmesinden bahsediyorum bi kokun da gelin bakem kocalarınızı ne hissettiniz ? :D

mesela kavga ettikçe falan kayboluyor mu acaba evet?
bence insanın kendisine ait şeyler nasıl silinmiyorsa ölmeden
bu da silinmez

Back
X