• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ten uyumu sadece sor merak

Evlilikte ten uyumu çok önemli. Ben eşimden tiksinmem, hep dokunmak sarılmak isterim kokusu kötü gelmez, ama terleyince terin bile mis gibi demem, git duş al derim :27:

Son düzenleme:
ben şu sevgilimin/eşimin teri teninin kokusunu koklamaya doyamıyorum en güzel koku ten kokusu ter kokusu diyen kadınlara anlam veremiyorum yani:120:
oha falan böğğğ ya nasıl güzel gelebilir ki hangi aşk bunu kaldırabilir ki,mis gibi parfüm kokması gibi var mı:12:

Hiçbir türlü tiksinmem aşkımdan, terli tersiz. Hiç ter koktuğunu da hatırlamıyorum :27:

Öl desin öleyim dizlerinde ya... :16:

Doktor sitesi demiş ki;
Ten Uyumunun Özellikleri
*Bir kez yaşandı mı bağımlılık yapabilir,

*Bırakıp ta gidememeye neden olabilir,
*Kelimelerle tarif edilmesi zordur,
*Farklı bir boyutta iletişim sağlar,
*Sosyal bir olgudur,
*Denemekle anlaşılır,
*Kişide “acaba aynı tenden mi yaratıldık?” düşüncesini akla getirir,
*İkili ilişkilerin gidişatını belirleyebilir,
*Partnere karşı olur olmadık yerlerde dokunma isteği yaratabilir,
*Genellikle güzellik veya yakışıklılık ile uzaktan yakından alakası yoktur,
*Aşkı, şehveti ve cazibeyi kaçınılmaz kılabilir,
*Zorlamayla olmaz,
*Coşku, mutluluk, özgüven gibi iyi hissetme duyguları verebilir,
*Zaman içinde büyüyen ve gelişen bir durum değildir,
*Kişinin duygularını heyecanlandırır,
*Cinsel isteği artırır,
*Anıları canlandırır,
*Dinlendirici etkileri vardır,
*Sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayatta etkisi çok büyüktür,
*Kişi kendine dokunuyormuş gibi hissedebilir.

İlla cinsellik yaşayınca anlaşılacak bi'şey değil cidden. Mesela 2 yıldır erkek arkadaşım var ondan önce hiç birine böyle hissetmemiştim. Kavgalı bile olsak sarılmak istiyorum, bazen elele tutuşurken hangisi benim elim diye karışıyo beynim:9:

hanımlar şu otobüste burun direklerimizi kıran adamların eşleri sizler misiniz?

hep düşünürdüm bu pis kokan adamların karıları yok mu diye varmış.

demek ki aşık olunca o koku bile cazip geliyor ama üzüldüm yani çıta baya düşük ter kokusunu bile içime çekerim :52: nolur otobüse yanyana binin o kokuları bizim yerimize siz çekin de biz duymayalım nolur.

ten kokusu ayrı ter kokusu ayrı temiz bir adam ter kokmaz temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler.

sizin kafa bi milyon sanırım ter kokusu bali etkisi mi yapıyor anlamadım ki.

Ter değil de herkesin bir ten kokusu vardır benim burnum çok hassastır bu koku olaylarında normalde bir çok kokudan çok rahatsız olurum hemen ama sözlümün kokusu çok güzel gelir normal zamanlarda ter de kokabilir tabi insan terleyince o zaman ter koktuğunu fark ediyorum ama iğrenmiyorum başkası koksa iğrenirim ama elbette üff tere bak mis gibi kokuyor da demem. Ben böyle parfüm, sabun, duş jeli filan farklı kimyasallar karışınca sevmiyorum kokusunu sırf kendi kokusu daha çok hoşuma gidiyor nedense boynuna yapışıp koklayıp öpesim geliyor hep . Koku fetişisti mi oldum aceba. :27::27::27:

demek ki aşık olunca o koku bile cazip geliyor ama üzüldüm yani çıta baya düşük ter kokusunu bile içime çekerim :52: nolur otobüse yanyana binin o kokuları bizim yerimize siz çekin de biz duymayalım nolur.

ten kokusu ayrı ter kokusu ayrı temiz bir adam ter kokmaz temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler.

mlkctk bi döndün pir döndün hastayım yorumlarına :27:

süperdi bu yorum çok güldüm,ten kokusuyla ter kokusu karışmış bi konu oldu :9:

gerçekten insana sevdiği insan mis gibi kokuyor..zaten sen bir insanı sadece duştan sonra ya da parfümlüyken öpüp kokluyosan orda bir sorun vardır.

gerçekten insana sevdiği insan mis gibi kokuyor..zaten sen bir insanı sadece duştan sonra ya da parfümlüyken öpüp kokluyosan orda bir sorun vardır.

Katılıyorum bir parfüm bir duş jeli ne kadar da güzel koksa sonuçta kimyasal kokular insanın kendi öz kokusunu da bastırıyorlar çoğu zaman. :23:

Son düzenleme:

Aman Allahım koptuğum andır şu an :60::60::60::60::60:

merhaba ben yeni uye oldum soru sormak itiyorum ama nasil yapcam bulamadim bi turlu sitede yardimci olursaniz sevinirim :)
aslıda nereye açacağımı bilemedim
bi sorun değil ama,,,merak ettim

eşinizle ten uyumu olduğuna inanıyomusunuz aranızda ???
ona dokunmak içinizden geliyo mu???
seviyosunuz herşeyi paylaşmaktan keyif alıyosunuz afedersiniz cinselliği de ama ama
elinizi sadece gezdirmek ve terini koklamak her zaman terli tersiz kokusunu içinize çekesiniz
geliyo mu????

ter kokusunu neden içime çekeyim kardeşim ne saçma birşey . gitsin yıkansın sürsün parfümünü mis gibi koksun . her gün duş alan biri kokmaz zaten . misler gibi kokar . ten uyumu farklı birşey . cinsel uyum yani . onuda zaten hemen anlarsın karşındakine baktığında . kokarca gibi adamı ne yapayım . allah korusun .

Bana göre aşk varsa ten/ter uyumu var.
Ben öyle "çok aşığım ama ten uyumumuz yok" yalanına kanmam.
Sevgilim şantiyede çalışıyor,yanıma uğradıysa evet çoğu zaman terlemiş oluyor. Hiç de tiksinmiyorum.

mlkctk bi döndün pir döndün hastayım yorumlarına :27:

süperdi bu yorum çok güldüm,ten kokusuyla ter kokusu karışmış bi konu oldu :9:

ay teşekkür ederim kadesacığım :38:

aynen ten kokusu ter kokusu ve ten uyumu 3de birbirinden alakasız mevzular yani :32:

Ter kokusunu insan öyle içine çekermi yahu? Tamam böyle bazı günlerim oluyor eşim spordan geldiğinde o ter kokusu çok azdırıcı olduğundan bi hoş oluyorum ama özelliklede gel seni bi koklayayım demiyorum. Duştan çıkınca o kendi kokusu zaten beni bitirdiği için duştan sonrasına saklıyorum :D

Çok şükür eşim bakımlıdır hiç pis koktuğunu hatırlamam ona dokunmak ve onu koklamak beni yeteri kadar tahrik eder zaten,teni ayrı parfümü ayrı güzel kokar benim için..

Back
X