Ten uyumu?

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
103
Merhabalar bu konu için üyelik açtım cevaplarsanız sevinirim, umarım yasak kelimeler kullanmamışımdır.

Geçenlerde uzun zamandır tanıştığım arkadaşımla ön sevişme tarzında bi durum yaşadık. Tam olarak ön sevişme değil benim üzerimde kıyafetlerim vardı ilişki istemediğimi zaten biliyordu üstelemedi o da ama sanki bunun acısını çıkarmak istercesine aşırı sert öpüyordu boynumda iki tane kızarıklık -emmekten galiba- olmuştu. Daha sonra benden oral istedi yaptım ve bundan çok zevk aldığını gördüm aslında benim de baya hoşuma gitmişti biraz midem bulansa da -büyük ve kalındı- sanırım ondan dolayı. Bolca öpüşüp koklaşmayla son buldu. Ağzımda herhangi bi yara, uçuk vs çıkmadı. Bütün bunlardan ten uyumunu çıkartabilir miyim? Uyumlu muyuz evlilik öncesi bunu yaşayıp görmek istedim vücuduna olan isteğimin derecesini onun bana yaklaşımını vs. Geçirdiğimiz her dakika beni bi hayli hoşnut etmişti isterdim de daha fazlası olsun ama bu kadar yeterli bence değil mi?

bi videoda izlemiştim o kişiden gelen bi koku tahrik ediyosa cinsel arzu hissediyosan sürekli öpme koklama gibi duygular hissediyosan ten uyumunu yakalamışsındır diyodu bende kendimde bunu fark edince -biraz da onda- öyle oldu heralde dedim anlık gelişen bir şeydi yani onu ilk gördüğümde de bunları hissetmiştim bişey yapmasa bile bende bi kıpırdanma oluyodu

7 yıl olacak evliyim.
Hala ten uyumu nedir sana tam olarak açıklayamam.
Belki ben bile bilmiyorum

Ama türlü sorunlar, hayal kırıklıkları yaşasan bile, bir adama karşı
çekimin devam ediyorsa, birlikte olmaktan tiksinmiyor, istiyorsan
tamamdır diyorum.
Daha ne olsun? :)

harika bi yorum teşekkür ederim ilgin için çok haklısın katılıyorum :)

Ten uyumu şu: sürekli o insana dokunmak istiyorsan, kokusunu, ağzının tadını, dokunuşlarını beğeniyorsan, öpüşürken ve sevişirsen belli bi ritmi yakalıyorsan ten uyumu var demektir. Ancak ona oral yaptığını söyledin beyimizde çok büyük arzu uyanmışsa , seni çok beğeniyorsa o da sana yapmak isterdi diye düşünüyorum.. tek taraflı olmaz bu işler. Orala da fazla alıştırma !! Hijyenik değilse mikrop falan kaparsın allah korusun.. sonra uğraş dur.. illa yapmak istiyorsanız öncesinde banyoya sok iyice sabunla yıka adamı !

o da bana yapmak istedi ama ilk olduğu için ben istemedim yazımda belirtmemişim. belki bi sonraki evreler olabilir ama ilk sefer için bu kadarı yeterlidir heralde diye reddettim.
buluşcağımız için duş almıştır diye düşünmüştüm ama haklısın bi duşa sokmak lazım yine de
alışması benim için sorun olmaz tabi bu şu anki düşüncem ilerde sıkılır mıyım nolur bilemem mutlu olmasıyla mutlu olduğum için pişman da değilim :)

Fake kokusu aldım nedense ama bilemiyorum...
haklısınız böyle düşünmekte burda çoğu kişi sanırım öyle

ben bu konu için üyelik açtığımı belirtmiştim normalde sadece konuları okurum merak ettiğim için sizlerle paylaşmak istedim yaşadıklarımı :)

Canım bak ben evlenmeden bunu tam yaşamadım Eşimi istiyor muyum ten uyumu var mı diye şuan yeni evliyim eşimin cinsellik problemi ile uğraşıyorum ve ben de farkettim ki fiziği cinselliğe yönelimi bana hiç uygun değilmiş ve boşanmayı düşünüyorum. Yani en doğrusunu yapıyorsun

Bir de eşinle sohbetin nasıl ona da çok iyi bak. Ben evlendikten sonra anladım ki aramızda sohbet bile olmuyormuş aslında. Hiçbirşey paylaşmıyoruz sevgi dahil

Bir de eşinle sohbetin nasıl ona da çok iyi bak. Ben evlendikten sonra anladım ki aramızda sohbet bile olmuyormuş aslında. Hiçbirşey paylaşmıyoruz sevgi dahil
çok üzüldüm bi insanı ne kadar tanısan da aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazmışsınya o hesap gerçekten çok iyi vakit geçirmek her konuda konuşup anlaşılıp anlaşılamadığına bakmalı insan. umarım hayırlısı olur hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…