- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
ay valla hiç bilmiyorum bu konuları ne nedir değildir ten uyumundan bahsedip dururlar böyle bişey mi acaba dedim merak ettimSen işi çok yanlış anlamışssın
hoşuma gitmeseydi devam etmicektim ama bilmiyorum sevdim ve mutlu olmasıyla mutlu oldum açıkçasıLütfen kendini kullandırtma oral ne ya
harika bi yorum teşekkür ederim ilgin için çok haklısın katılıyorum :)7 yıl olacak evliyim.
Hala ten uyumu nedir sana tam olarak açıklayamam.
Belki ben bile bilmiyorum
Ama türlü sorunlar, hayal kırıklıkları yaşasan bile, bir adama karşı
çekimin devam ediyorsa, birlikte olmaktan tiksinmiyor, istiyorsan
tamamdır diyorum.
Daha ne olsun? :)
o da bana yapmak istedi ama ilk olduğu için ben istemedim yazımda belirtmemişim. belki bi sonraki evreler olabilir ama ilk sefer için bu kadarı yeterlidir heralde diye reddettim.Ten uyumu şu: sürekli o insana dokunmak istiyorsan, kokusunu, ağzının tadını, dokunuşlarını beğeniyorsan, öpüşürken ve sevişirsen belli bi ritmi yakalıyorsan ten uyumu var demektir. Ancak ona oral yaptığını söyledin beyimizde çok büyük arzu uyanmışsa , seni çok beğeniyorsa o da sana yapmak isterdi diye düşünüyorum.. tek taraflı olmaz bu işler. Orala da fazla alıştırma !! Hijyenik değilse mikrop falan kaparsın allah korusun.. sonra uğraş dur.. illa yapmak istiyorsanız öncesinde banyoya sok iyice sabunla yıka adamı !
21Bu arada kaç yaşındasın?
haklısınız böyle düşünmekte burda çoğu kişi sanırım öyleFake kokusu aldım nedense ama bilemiyorum...
teşekkür ederim güzel yorumunuz içinValla anlattıklarınıza bakılırsa var gibi duruyor. Aksi takdirde zaten adamın size dokunması, sizi öpmesi bile fazla gelirdi.
Hayırlı işler, iyi eğlenceler
çok üzüldümBir de eşinle sohbetin nasıl ona da çok iyi bak. Ben evlendikten sonra anladım ki aramızda sohbet bile olmuyormuş aslında. Hiçbirşey paylaşmıyoruz sevgi dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?