- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 70.578
- Puanlar
- 598
ben kendi hakkımı sana verdim, etti iki. tepe tepe kullan bacımBen aslında gerçekten büyük bi iç sıkıntısıyla yazmıştım trolleneceğimi düşünmeden
Sen bizi trollüyorsun sanki.Ben aslında gerçekten büyük bi iç sıkıntısıyla yazmıştım trolleneceğimi düşünmeden
Boşta kalan kızların vebali var üstünde ,hep bana hep bana demeyecektinTovbe de, ben bayagi kul hakki yemisim o zaman ahshdhd
böyle bi konuda niye trolleyeyim bundan ne gibi bi çıkar sağlanırdı anlamadımSen bizi trollüyorsun sanki.
Ama ben isimiz bitince doğaya geri salıyorum, stok yapmiyorum. Yine mi olmazBoşta kalan kızların vebali var üstünde ,hep bana hep bana demeyecektin
Olur olur da doğaya saldıklarının cinsi ne o önemliAma ben isimiz bitince doğaya geri salıyorum, stok yapmiyorum. Yine mi olmaz
kesinlikle yahu, başımıza iş aldık. Düşün dur daha iyisi olur mu diye.Ten uyumu önemli ama kendinizi değerli hissetmeniz daha önemli. Çok aşık olduğunuz, kendinizi değerli hissettiğiniz bi ilişkide ten uyumu olmayabileceği gibi toksik bi ilişkide ten uyumu olabilir. Önceliğiniz değer görmek olsun bence.
O değilde şu gerçek ten uyumu garip şey vesselam
Bir post gördüm az önce türkiyede bir birey ortalama 15 kişi ile cinsellik yaşıyomuş. Demek ki ten uyumu tek bir kişiye has değil en azından yaklaşık 14 kişi daha tercih etme hakkınız bulunuyor. Birçok kişiyle aynı duygunun farklı versiyonunu yaşayabilirsiniz muhtemelen sanki erkek soyuna kıran girdi abartmayın bu kadar.Ten uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.
Bilmem, trollükte çıkar oluyor mu ki?böyle bi konuda niye trolleyeyim bundan ne gibi bi çıkar sağlanırdı anlamadım
kesinlikle yahu, başımıza iş aldık. Düşün dur daha iyisi olur mu diye.
Olur, oluyor.kesinlikle yahu, başımıza iş aldık. Düşün dur daha iyisi olur mu diye.
Bilmem, trollükte çıkar oluyor mu ki?
Yani insan aklını mantığını önüne alır bir düşünür, bu kadar insan birden fazla kişiyle sevişebiliyor ya da evlenebiliyorsa bunun birde kalması imkansız olmalı diye. Sonra bu düşünceler ışığında aydınlanır ve konu açma gereği duymaz normal şartlarda.
Yok sormayın tabi. Benimki sadece tavsiyeydi. Kendi içinizde de çözebileceğiniz konular çünkü.neye konu açıp açmamam gerektiğini de size sormayayım bence. Dümdüz bakmışsınız anlatmak istediğim şeye, ten uyumunun tanımını bilip bilmediğinizden emin olamadım, öyle herkesle yaşanmayan bir durum olduğu söylenir. Burda illa farklı insanlarla olanlar vardır sevişiyor olmaları hepsinde ten uyumunu yakaladıkları anlamına mı gelir? Birde kalması neden imkansız olsun, ilk kişide hissetmemiştir bunu sevişse de, 2.sinde hissedip evlenmiştir. Rasyonalite arıyorsanız daha da örneklendirebilirim.
Benim aklıma şey geldi: Ten uyumundan bahsettiğin şey olabilir mi hani işlevi falan hani bir daha nerden böyle bulacam yada küçük vs çıkar gibi ayyy çok ayıphaklısınız, birçok videoda, forumlarda sadece bir kere olur vs gibi kesin yargılarda bulunan insanlar var ve bu durum içimi kemiriyor
Ahshdh ya kutudan hıyar cikarsa ahshdBenim aklıma şey geldi: Ten uyumundan bahsettiğin şey olabilir mi hani işlevi falan hani bir daha nerden böyle bulacam yada küçük vs çıkar gibi ayyy çok ayıp
AhahahaAhshdh ya kutudan hıyar cikarsa ahshd