Ten uyumu

Tabii ki tek kişiyle sınırlı değil. Kendine eziyet etme. Ne tutkulu aşklar yaşayacaksın sen daha.

Sadece bir kere diye bir şey yok insanlar kaç kere ilişki yaşıyor sevgilisi oluyor, ayrılıyor, boşanıyor her zaman daha iyisi vardır. Sen sevgilinin artılarını yaz eksilerini yaz artılar eksilerden fazlaysa devam eksiler fazlaysa bir düşün taşın.

Değersiz hissettiğin yerde durmamakla iyi etmişsin bence. İstediği kadar artısı olsun ama değersizlik hissi hepsini sıfırla çarpar. Yaşadıkların tecrübe olmuş sana. Daha iyilerini bulursun. Kaç milyar insan var dünyada. Bunu söylemeyi çok sevmiyorum ama çivi çiviyi söker.

Ten uyumu önemli ama kendinizi değerli hissetmeniz daha önemli. Çok aşık olduğunuz, kendinizi değerli hissettiğiniz bi ilişkide ten uyumu olmayabileceği gibi toksik bi ilişkide ten uyumu olabilir. Önceliğiniz değer görmek olsun bence.

O değilde şu gerçek ten uyumu garip şey vesselam

kesinlikle yahu, başımıza iş aldık. Düşün dur daha iyisi olur mu diye.

Bir post gördüm az önce türkiyede bir birey ortalama 15 kişi ile cinsellik yaşıyomuş. Demek ki ten uyumu tek bir kişiye has değil en azından yaklaşık 14 kişi daha tercih etme hakkınız bulunuyor. Birçok kişiyle aynı duygunun farklı versiyonunu yaşayabilirsiniz muhtemelen sanki erkek soyuna kıran girdi abartmayın bu kadar.

böyle bi konuda niye trolleyeyim bundan ne gibi bi çıkar sağlanırdı anlamadım
Bilmem, trollükte çıkar oluyor mu ki?

Yani insan aklını mantığını önüne alır bir düşünür, bu kadar insan birden fazla kişiyle sevişebiliyor ya da evlenebiliyorsa bunun birde kalması imkansız olmalı diye. Sonra bu düşünceler ışığında aydınlanır ve konu açma gereği duymaz normal şartlarda.
kesinlikle yahu, başımıza iş aldık. Düşün dur daha iyisi olur mu diye.

Bir kişiyle seviştiysen nereden biliyorsun en iyisi olduğunu? Kıyas yapacak veri yok ki…Birden fazla kişiyle seviştiysen hiç biriyle mi ten uyumun yoktu?

neye konu açıp açmamam gerektiğini de size sormayayım bence. Dümdüz bakmışsınız anlatmak istediğim şeye, ten uyumunun tanımını bilip bilmediğinizden emin olamadım, öyle herkesle yaşanmayan bir durum olduğu söylenir. Burda illa farklı insanlarla olanlar vardır sevişiyor olmaları hepsinde ten uyumunu yakaladıkları anlamına mı gelir? Birde kalması neden imkansız olsun, ilk kişide hissetmemiştir bunu sevişse de, 2.sinde hissedip evlenmiştir. Rasyonalite arıyorsanız daha da örneklendirebilirim.

Yok sormayın tabi. Benimki sadece tavsiyeydi. Kendi içinizde de çözebileceğiniz konular çünkü.

Seks o kadar komplike bir mevzu değil. Bizim kadınlar çok abartıyorlar. Ten uyumu değil ten uyumsuzluğu nadir denk gelir. Yoksa ilgi duyduğunuz, etkilendiğiniz her erkekle ten uyumunuz olur genelde. Dediğim gibi o kadar büyütülecek bir şey yok ortada.

haklısınız, birçok videoda, forumlarda sadece bir kere olur vs gibi kesin yargılarda bulunan insanlar var ve bu durum içimi kemiriyor
Benim aklıma şey geldi: Ten uyumundan bahsettiğin şey olabilir mi hani işlevi falan hani bir daha nerden böyle bulacam yada küçük vs çıkar gibi ayyy çok ayıp

Benim aklıma şey geldi: Ten uyumundan bahsettiğin şey olabilir mi hani işlevi falan hani bir daha nerden böyle bulacam yada küçük vs çıkar gibi ayyy çok ayıp
Ahshdh ya kutudan hıyar cikarsa ahshd

tek bir kişi değildir bence kontenjan
ama tek mesela ten uyumu da olmamalı
o da tehlikeli
yanlış insandan koparamıyor

`