haklısınız, birçok videoda, forumlarda sadece bir kere olur vs gibi kesin yargılarda bulunan insanlar var ve bu durum içimi kemiriyorBence barışmaya neden arıyorsun
Öyle şey mi olur..
millet deli gibi aşık oluyor, yıllar sonra boşanıp.. tekrar aşık oluyor
Ten uyumu birden fazla kişiyle olabilir. Defalarca aşık da olabiliriz. Ben oluyorum yani. Herkeste belki bu şekilde olmuyordur. Eğer değersiz hissediyorsanız, ilişki laçkalaşmış toksik bir hâl almışsa ayrılmak en doğrusu. Tekrardan bir başkasını sevebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Benim mesela sevgilimle güzel bir ten uyumu var aramızda. Hani kokusu burnunda tüter, sana güvende hissettirir, sarılması, dokunmasıyla bile fark edilebilir bu uyum. Ten uyumu çok geniş çerçeveli bir kavram. Aklın sürekli onda olur, bazen kopmak istesen de o ten uyumu bağımlılık gibi engel olur. Yine de eğer mutlu değilseniz bu doğru bir bağ değildir.Ten uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.
Aynen işte tam olarak bu, yazdıklarınızın hepsini yaşadım. Tekrardan birini sevebilirim o konu sıkıntı değil belki ama tekrardan ten uyumu… Umarım yazdığınız gibi olur teşekkür ederimTen uyumu birden fazla kişiyle olabilir. Defalarca aşık da olabiliriz. Ben oluyorum yani. Herkeste belki bu şekilde olmuyordur. Eğer değersiz hissediyorsanız, ilişki laçkalaşmış toksik bir hâl almışsa ayrılmak en doğrusu. Tekrardan bir başkasını sevebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Benim mesela sevgilimle güzel bir ten uyumu var aramızda. Hani kokusu burnunda tüter, sana güvende hissettirir, sarılması, dokunmasıyla bile fark edilebilir bu uyum. Ten uyumu çok geniş çerçeveli bir kavram. Aklın sürekli onda olur, bazen kopmak istesen de o ten uyumu bağımlılık gibi engel olur. Yine de eğer mutlu değilseniz bu doğru bir bağ değildir.
Ben aslında gerçekten büyük bi iç sıkıntısıyla yazmıştım trolleneceğimi düşünmedenHer kadına bir erkek atanıyor. Oldu oldu, olmadı bir daha yok.
Yok kesinlikle ilişkiye dönmek istemiyorum aslında yani bir yanım özlüyor tabi güzel anları. Sadece zihnimde dönen bu sorunun cevabını burda belki birden fazla ilişkide bunu bulabilmiş kişiler sayesinde alabilirim diye düşündüm.Ten uyumu var diye toksik bir ilişkinin tarafı olmak ne kadar mantıklı?? Saygının,sevginin olmadığı diken üstünde yaşadığın ilişkide ten uyumu olsa ne olur olmasa ne olur ???Her gün kendinden,kişiliğinden ödün verdiğin bir adam var karşında, yemişim ten uyumunu.....
Ne güzel aklınız başınızda.Dilerim güzel bir ilişki bulursunuz yeter ki yanlış tercihler yapmayın.Sizi seven değer veren bir eş bulduğunuzda asıl ten uyumu nasıl bir şey daha iyi anlarsınızYok kesinlikle ilişkiye dönmek istemiyorum aslında yani bir yanım özlüyor tabi güzel anları. Sadece zihnimde dönen bu sorunun cevabını burda belki birden fazla ilişkide bunu bulabilmiş kişiler sayesinde alabilirim diye düşündüm.
Ten uyumu fiziksel bir sey, hic asik olmadığınız insanla da ten uyumu olur. Tekrar sevebilirim o sıkıntı degil deyip ten uyumu olacak mi demeniz daha enteresan. Genelde tam tersinden endise edilir cunku. Ten uyumu zor, tek kişiyle yakalanan bir sey degil.Aynen işte tam olarak bu, yazdıklarınızın hepsini yaşadım. Tekrardan birini sevebilirim o konu sıkıntı değil belki ama tekrardan ten uyumu… Umarım yazdığınız gibi olur teşekkür ederim
Tovbe de, ben bayagi kul hakki yemisim o zaman ahshdhdHer kadına bir erkek atanıyor. Oldu oldu, olmadı bir daha yok.
Süttürsünlerhaklısınız, birçok videoda, forumlarda sadece bir kere olur vs gibi kesin yargılarda bulunan insanlar var ve bu durum içimi kemiriyor
Sürttürsünler okudum, dedim yazar burada sürtünmeye mi atıf yapıyorSüttürsünler