Yatak dışında hiç bir uyumunuz yokmuş bence tam barışmalıkTen uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.
yok öyle olsa daha kolay olurdu unutmak, uyum sağladığımız çok nokta var ama belli başlı majör noktalar var anlaşamadığımız.Yatak dışında hiç bir uyumunuz yokmuş bence tam barışmalık
yok ilk defa selamlaştığın biriyle de olabilir eski sevgilinle barışmak için kendı kendine kurma bence önüne bakTen uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.
kendiminkine değil de onunkine atfettim galibaTen uyumunun bir popüler kültür zırvası olduğuna inanıyorum.
Yeterince kıvama gelmiş ve öncesinde zihnen sevişmiş iki ten, bir şekilde birbirine uyar.
Külkedisinin ayakları gibi biriciklik atfetmesin kimse kendi tenine.
İşte bana böyle gerçek örneklerle gelinsin yaSevgilimden ayrıldığımda ben onun kokusu olmadan nasıl yaşarım diye ağlıyordum
Sevgilim işe gittiğinde çıkardığı tişörtü koklayarak uyumaya devam eden bir insandım
Şimdi ise ten uyumumun çok yoğun olduğu biri ile evliyim
Hayatta sürekli karşına çıkar diyemem ama gayet de çıkıyor inan bana
Nadir bulunan bir şey değil bağ kurabilen bir insan olduğun sürece
Onceliklerde değişir yaTen uyumu önemli ama kendinizi değerli hissetmeniz daha önemli. Çok aşık olduğunuz, kendinizi değerli hissettiğiniz bi ilişkide ten uyumu olmayabileceği gibi toksik bi ilişkide ten uyumu olabilir. Önceliğiniz değer görmek olsun bence.
O değilde şu gerçek ten uyumu garip şey vesselam
Öyle özlüyorum ki gençliğin şu toyluğunu
Ozaman ciddi başka sorunlar var anladığım kadarıyla ..o yüzden ayrılman iyi olmuş. Az evvelki yorumumda ben espiri yaptım tabi ki ,ama ten uyumu sadece tek kişiyle olan bişey değil ben öyle düşünüyorum. Ten uyumun çokta önemli bişey değil bence.önemli olan şu "majör" dediğin noktalar aslında.yok öyle olsa daha kolay olurdu unutmak, uyum sağladığımız çok nokta var ama belli başlı majör noktalar var anlaşamadığımız.
evet maalesefOzaman ciddi başka sorunlar var anladığım kadarıyla ..o yüzden ayrılman iyi olmuş. Az evvelki yorumumda ben espiri yaptım tabi ki ,ama ten uyumu sadece tek kişiyle olan bişey değil ben öyle düşünüyorum. Ten uyumun çokta önemli bişey değil bence.önemli olan şu "majör" dediğin noktalar aslında.