Ten Uyumu??

kendini ne kadar basite alip kucumsemissin...
o da senin benim gibi insan...
isterse dunya onun olsun adam olmadiktan sonra neye yarar .....
senin namus bekciligini yapacak degilim.senin tercihin beni ilgilendirmez.
ama adam senle dalga gecmis bunu bil...

Herkes hayatında bı kez olsun cahillik yapar , yada defalarca tekrar eder hataları bunu büyüyürek öğrenir ... hepimiz hayal eder öyle olmasını isteriz bi kez olsun öyle değil mi??? Olmayacak hayalleri herkes kurmuştur kimse burda temize çıkmasın bence, ben bayanı tutmak adına demiyorum ama yorumlara bakıyorum yarın bır gun bır derdımız olsa buraya konu acsak huraaaa cok acımasızca yorumlar....burda bayana yüklenip agır elestırı yapıyosunuz bence gerek yok.. yanlış bı durum var evet ... bu denlı kızı yerden yere vururak fikir sunmanız yanlış arkadaşlar , sonuçta buraya sığınıp saçma da olsa , yanlış veya doğru olmasa da paylaşmış, kim sütten çıkma ak kaşık Allah aşkına biraz elimizi vicdanımıza koyup öyle yorumlar yapın .... Allahın kula soracagı soruları ve hesabı , kul kula neden sorar anlamam

Niye?O adam tuvalete gitmiyor muymuş,uykusu gelmiyor muymuş,acıkmıyor muymuş da sizinle konuşması mucizeymiş?İşte sizin benim gibi bir insan nihayetinde.

Neyse en azından kibar kibar olmaz bu iş demenin başka yolunu seçmiş.

Sen aşık olmuşsun bu zibidiye
Eyvahlar olsun

Yanlış anlama da zengin ama beleş mezar bulsa girecek cinstenmiş adam.
Kullanmayı sever böyleleri.
Evliymiş desen şaşırmazdım İnan

Benm anlamadigim sey hangi konuda dert yaniyorsun. Adam kaliteli kaliteli bırakmış seni:) birde kaliteli bir adamla birlikte oldum diye ovunuyorsun:) adam baya inceymis taksi parasini odemeler filan. Bana baska seyleri cagristirdi da neyse. Alan memnun satan memnun

Yaşadıklarınız,beklentilerinizden ziyade
Ten uyumuna takıldığınızı düşünüyorum
Sizi yermek haddim değil,ama keşke olmasaydı
Kendinize saygınız olsun .Beden sonraki iş

Kaliteyi cüzdanda aramamak lazım. Yani belliki başkasını bulmuş. Şimdi onunla ten uyumu arıyor. Hayatınıza devam edin.

kaliteli bir adammış gerçekten ünlülerin dıdısının dıdısı..zengin ve holding sahibinin torunu üstelikte paralı.Bir gece için ten uyumu muhteşemdi.2.gece ten uyumun bana göre değil babayyyyyyyyyyy kalite fışkırıyor resmen

Taksiye bindirip postalamış seni adam neyin kibarlığından söz ediyorsun??

Sonuçtanda gayet memnunsun 1 günlük birliktelik sana yetmişte fazlasıyla artmış bile...

Bugün sende yakalayamadığı ten uyumunu yarın bir başka kadında yakalar merak etme...
Kusura bakma bile isteye kendini kullandırmışsın...

Katılıyorum...herkesde bi kullanıldın lafı
Alacağını aldı lafı vs vs
Hani biz eşya değildik?
Hani biz bacak arasından ibaret değildik?
Biri konu açıp kızlık kızlık diye dolanınca ferşah ferşah ahkam kesiyoruz kadınlık namına...

Konu sahibi iyi vakit geçirdiniz oldu bitti
Karşı taraf devamını istemedi...istemeyen sen de olabilirdin...olabilir saygı duymak gerek...bu kadar ... ötesi yok
Adamı yermeler
Kadını ağşalamalar...
Oysaki günümüz ilişkilerine göre gayet saygılı ve kaliteli biten bir ilişki oldu..

Yargılarınızı da karanlıklarınızı da kendinize tutun hanımlar...kendinizi eşya olarak , bacak aranız da sizi temsil eden tek şey olarak görüyorsanız da bu sizin bakış açınız...başkasına sıçratmayın

taksi parası vermeler falan biraz eskortlara yapılan bir hareket gibi geldi bana yanlış anlamayın. belki siz düşünemediniz ama adam böyle düşündü? bir kere birlikte oldu sizinle sonra belki bir kaç kere daha oluruz sonra çıkartırım hayatımdan diye düşündü. yan yanayken de siz ilginizi falan belli ettiyseniz bağlanmanızdan korkup böyle uzaklaşmış olabilir.

Adam parasını da vermiş işte daha ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…