- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Eve bırakıp donebilirdi aynı taksiyle nasılsa zengin. Ki kendi aracı da vardirKaliteli kaliteli postayı koymuş
Taksi çağırıp, kadını bindirip göndermek de sadece bana mı itici geldi merak ettim?
Hah ben de aynen bunu dusundum ama sen daha kibar ifade etmissin benim aklima gelenlere göreKahkaha attım
Neler canlandı kafamda tövbe tövbe... "Seni de biraz hor kullandım ama ne yaptın iyileştin mi?" dercesine ne o öyle "nasıl oldun" sorusu.
Merhaba,
Geçen hafta hayatımda rüya gibi 2 gün geçirdim.
Sosyal medya aracılığıyla yakınımda oturan Türkiyenin en ünlü holdinginden birinin yönetim kurulunda yer alan (Holding sahibinin torunu) Hatta ünlüler kervanında da takıldığı bir çok dostu olan boylu poslu fizik desen on numara 32 yaşında gerçekten hayatımda gördüğüm en karizmatik adamla birlikte oldummm..
Lütfen bana olumsuz yapmayın cinselliği ben bile isteye yaşadım. Bu benim tercihim öcüü olarak görenler yorum yazmasın.
Herneyse gerçekten duygusal bi beklentim yoktu akşam biraz içtik, çok güzel vakit geçirdik.. O kadar nazikki kapıya taksi çağırıp ücretine kadar ayarlamış eve gittiğimde nasıl oldun ailen sorun çıkardımı vs. ilgiliydi yani hatta ben yazmıyordum ilk o bana yazıyordu hep.
İkinci görüşmemiz fakat iyi olmadı gripti ve çok yakınlaşamadık, kötü diye bende çok durmadım, yine taksiyi çağırdı evime gittim..
Yine ilk o yazdı bana gittin mi evden sorun çıktımı diye,
Sonra ben sordum nasıl oldun iyimisin?
O:İyiyim anne şevkati iyi geldi :)
Ben: Bir ben iyi gelemedim galiba.
O:Geldin geldin :) merak etme dedi
Devamında haftaiçi birgün yine buluşmak için sözleştik.
Sonra gece nolduysa sana birşey söylemek istiyorum.
Ben sende aradığım ten uyumunu bulamadım..Birdaha görüşmek istemiyorum..
Ben dumur... Kala kaldım.
Diycek bişey bulamadım. anlayışla karşıladım sadece
Kafamı karıştıran bir kaç saat çnce buluşmak için sözleştik adam kendi yazdı bana sıcakta konuştu
Sonra birden görüşmek istemediğini söyledii..
Adama lafta diyemiyorum böyle bir adamın benimle muhattap olması bile mucizeydi çünkü gerçekten
abartmıyorum her anlamda adam kaliteliydi. Hani ekranlarda zengin popüler adamla normal kendi halinde fakir kız dizileri olur ya onun gibi bişi olucak sandım
Adamın bulamadığı mı uyumu siz bulmuşmuydunuz mu peki?
Bu ten uyumu dedikleri şey ( eğer gerçekten varsa), iki taraflı olmuyor mu? Bir bilen bizi de aydınlatsın. Bir taraf uff biz çok uyumluyuz derken, diğeri ıı ıııbizden bir cacık olmaz diyebiliyor mu?
hatta bir sosyete delikanlısı, ünlü markaların çakmalarını şoförüne aldırıp, birlikte olduğu her kıza hediye ettiğini söylemişti. kızların parası için kendisine yaklaştığını düşündüğü için böyle kandırıyormuş.O değil de bu adam kimleri kimleri kandırıyordur Allah bilir sosyal medyadan. Kendi isteğiyle sevişenler hariç ama ya bizim saf genç kızlarımızı, kendisini aşık gibi gösterip kandırıyorsa? Ne diyeyim ki bu duruma. Yazıklar olsun.
Nerede tanıştığınızı anlayamadım
Sekste sizden daha iyi birini bulmuştur nokta
Öyle tabi.benim evlenmeden önce bir flortum vardı adam zengin filan değildi. Taksi ile değil otobüs ile beni evime kadar bırakıp otobüsle geri dönerdi hemde taaa karşı tarafa..işte kalite bu..sorunnn yalnızca oysa adam başka çıtır bulmustur hanı hergun aynı yemek yenmıyor onların tabırı ılee kalıteli insanlar onlarr bıgun bonfile bir gun havyar be canım :) hala anlamadın mı??? o malum ultra zengin kişi bide franszca söylesin istersen .. taksiyle yollanmak nedir ayol burda hiç parası olmayan adamlar kendi şahsi arabası ıle eve kadar bırakıyor hakkını yemıyelım bizim sıradan parasız pulsuz gençlerimizin de aaa kalite ağladı şuann
O değil de bu adam kimleri kimleri kandırıyordur Allah bilir sosyal medyadan. Kendi isteğiyle sevişenler hariç ama ya bizim saf genç kızlarımızı, kendisini aşık gibi gösterip kandırıyorsa? Ne diyeyim ki bu duruma. Yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?