Ten Uyumu??

Kullanıldın kelimesini kullanan arkadaşlar bir eşya kullanılır bunu kafanıza sokun lütfen.Kadının cinsellik yaşaması ve o kişiyle evlenmemesi onu kullanılmış yapmaz.Konu sahibi keyif aldığını söylüyor bu durumda o erkekte kullanılmış oluyor.Kandırılmayı anlıyorum da kullanılmak nedir yahu..hele ki hor kullanılmak..

Kalite anlayisin baya bi farkliymis. Adam resmen uzamasin da ariza olma diye gorusmek istememis. Buram buram kalite koktu burasi.

(cinsellik yasamak iki kisinin tercihidir kimse kimseyi bu konuda yargilayamaz)

Mevzu burda adamin zenginligi degil ten uyumu değil bunlara yorum yapmayin cok acı bir gercek var insanlar ahlaksizligi normallestiriyor burda bir sürü anne ve anne adayı var . Topluma kadın şekil verir . Ne zamandir tek gecelik ilişkiler popüler oldu . Ten uyumu dediginiz şey sadık ciftlere Allah tarafindan verilen bir nimettir ki ayeti kerimede birbirinize sadık olun yoksa Allah kokunuzu alır diyor . Modernizm aile birliğini evlilikleri ahlaki tehlikeli bir noktaya sürüklüyor . Lutfen ama lutfen normallestirmeyin genç bir kızın sirf hoslandi diye tek gecelik birliktelik yaşamasını . Elestirmiyorum hayat bu her sey olur ama duruşu belli olmali bir kadının

parası kadar konussun lutfen hehehhe iyi güldüm

Ya kac yasindasin sen canim hicmi akil edemedim kendini bi gunde harcamasaydin bi ihtimal devami gelirdi... ama cocukda bemce farkinda kalite ya kaliteden anliyor..bi yastiga iki defa bas koymuyor

hamile olduğunuzu simdi gördüm.tebrik ederim.insallh saglikla kucaginiza alirsiniz
konu sahibi kalite anlayışıniza burdaki bir çok üye gibi "hayran" kaldim.yaşadığınız tercihleriniz kimseyi ilgilendirmez.ama böyle bir adam övgüyü kaliteyi hakediyormu? kendinize değer verin sizi kendince "kaliteli" bir bahaneyle basindan atan adam bence son derece kalitesiz biriymiş.tanımadığım adama hakaret edesim geldi bananeyse

Çok teşekkür ediyorum, isteyen herkese nasip olsun inşallah

kullanılmak değilde ikiside birbirine menfaat gütmüş yani tek gecelikse konu sahıbı neden uzatıyor yenı bırlıktelik istemek ıletısım halınde olmak duygusal bir bag kurma cabası demektır ten uyumu duygusal baglarda önemli cunku yanı karsılıklı kandırmıslar ıkıside kadın kendısıne baglama cabasına girmiş zengin diye devam etmek ıstemıs adam da karsılık vermıs ama sonra u dönüşü yapıp kapıyı örtmüş bari ask kelımesini kirletmeseler bende kullanılmak kelimesini kabul etmedğim için oynamış dedim cidden hosuma gitmiyor baska konularda da cinsellik oldu dıye kadına sanki poşetmiş davranılması..

Adam çok "kaliteli" bir şekilde sizi kandırmış. Taksi paranızı ödedi ve size ilk mesajı o attı diye sizinle gerçekten ilgilendiğini mi düşündünüz? Bu hikayenin sonu hep bellidir. Yabancı filmlerin vazgeçilmezi.. Barda içerler, dans ederler eve giderler hop yatak. Siz keşke o "dayanılmaz mükemmellik" abidesi adama sert yapsaydınız da en azından aklında kalan son şekliniz o olsaydı.

O aksam ictik sarhoş oldugu icin araba kullanmadi. Ertesi günde hasta oldugu icin.
Ayrica zengin diye kaliteli demedim cok iyi okullarda okumus yurtdisinda da egitim gormus yasamis 3 dil biliyor ve konuşmasi hayat dusunceleri karakteri gayet kaliteli parasi var diye egolu bi duruşu yok durumumu sormasi bende sarhostum ve ailemin kizmasindan korktugumu biliyordu

İşte sorunda burada ya? Adam işte bütün bu harika özellikleriyle kandırabildiği kızlara yeni birini eklemiş. Çünkü işi o kadar kolay ki. Benim size tavsiyem içten içe hayaller kurup platonik bir aşk yaşamayın.

hevesini almış, yapışma diyede bunu sunmuş önüne :) seni kırmak değil amacım gönül isterki aranızda güzel bir ilişki olsun ama böyleleri ancak uçkurunun derdine düşer diceksin onlarca kız var fantazı kurmaya görsün erkek neticedde...

Kaç yaşındasın?

Arkadaşım ön yargıli olmak istemiyorum sana karşı sanki paraya çok önem veriyorsun. Adam holding sahibinin torunu vs. yok arabası söyle böyle dediğin için diyorum. Bak adamın parası var ama seninle beraber oldu ve ten uyumsuzluğunu bahane gösterdi ayrıldı. Cinsellikte hata yapmissin diyemem o senin kararın mutlu olmuşsun sonuçta. Bana yalnis ama saygı duymak zorundayim. Pilotonik aşk duymamaya çalış üzülme sonra. Ama bende adamın çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bana göre adam gibi adam kaliteli olan adam evlenmeyecegi kızla bir şeyler yaşayıp ten uyumunu bahane göstermez. O kızın da bir gururunun olduğunu düşünür. Benim fikirlerim bunlar. Yalnis gelebilir sana.

Ne yorum yapmamizi bekliyorsunuz şimdi onu anlayamadim

Canim o taksiye para vermesi incelik gostermesi kopruyu gecene kadar misali oyle adamlardan hayir mi gelir obje olarak gormus seni gecmis olsun cok ta umrunda degil galiba adamin sana bakmasi mucize olduguna gore pek umursamiyosun bi dahakine dikkatli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…