Ten Uyumu??

adam sadece zengin züppenin tekiymiş, parası olupta kendini bir bok zannedenlerden ...
sen zaten bunu bilerek adamla birlikte olmuşun belki niyetin bir ilişki yaşamak belkide onunla ilerde evlenmekti ama adam seninle işi bitince sana kapıyı göstermiş yani çoktan başka bir F*** body bulmuş, hem duygusal beklentim yok diyorsun hem dumur oldum diyorsun bu nasıl iş ????

Maddiyatın kılık kıyafet lüks yaşam her gece o bar senin bu bar benim gezmek taksiye para vermek önüne gelen her kadınla yatmanın adı kalite olmuş dünya tersine mi dönüyor konu sahibi sana tek tavsiyem gidip bi hastahane de test yaptır AIDS testi bu tip erkekler önüne gelenle yatıp kalkıyorlar eskort la hayat kadınlarıyla bile o yüzden git test yaptır hemen

Ten uyumu olan birini bulmuştur. Birazdan o da konu açar " taksi paramı da ödemişti ama " diye

Evlilik öncesinde ilişki islam denen dinle uyuşmuyor ki kadın olarak bunu gururunuza nasıl yedirebiliyorsunuz, kaldı ki bunu yaşayan insanlar evlenince nasıl güvenebilir bir daha başkalarıyla olmayacağına aklım almıyor benim ve zengin diye bunu bile isteye yaşamak ilk buluşmada böyle bir olayın yaşanması, hoş ten uyumu uysa dahi böyle bir adama güvenebilir miydiniz çok enteresan.

Evlilik öncesinde ilişki islam denen dinle uyuşmuyor ki kadın olarak bunu gururunuza nasıl yedirebiliyorsunuz, kaldı ki bunu yaşayan insanlar evlenince nasıl güvenebilir bir daha başkalarıyla olmayacağına aklım almıyor benim ve zengin diye bunu bile isteye yaşamak ilk buluşmada böyle bir olayın yaşanması, hoş ten uyumu uysa dahi böyle bir adama güvenebilir miydiniz çok enteresan.

Tabi ki hayatına karışmak haddimiz değil.
Böyle zengin bebelerin süslü oyunlarıdır bu, seni taşlamıycam fakat bedenini ciğeri beş para etmez insanlar için yıpratma.

Zaten söylemissin duygusal bir birliktelik degildi diye seks arkadaşlığı ve iki tarafta isteyerek yasamis.belkide gercekten ten uyumunu hissedemedi.hissetseydi biraz daha uzun bir yatak arkadaşlığı olurdu o kadar.

Konu sahibine saldırmaktan konunun içeriğine pek cevap yazan olmamış

Ben önceki konularda da kadın - erkek ilişkilerine bakış açınızı hiç beğenmemiştim ama yargılarımı bir kenara bırakıp aklımdan geçeni söyleyeceğim.

Diyaloğunuzda geçen cümle;

"O:İyiyim anne şevkati iyi geldi :)
Ben: Bir ben iyi gelemedim galiba.
O:Geldin geldin :) merak etme"

"Bir ben iyi gelemedim galiba." Bu tripli tavır çok irrite edici. Belki de bunu kafaya takıp "uğraşamam bu kızın tribiyle" deyip vazgeçti buluşmadan.

sorunnn yalnızca oysa adam başka çıtır bulmustur hanı hergun aynı yemek yenmıyor onların tabırı ılee kalıteli insanlar onlarr bıgun bonfile bir gun havyar be canım :) hala anlamadın mı??? o malum ultra zengin kişi bide franszca söylesin istersen .. taksiyle yollanmak nedir ayol burda hiç parası olmayan adamlar kendi şahsi arabası ıle eve kadar bırakıyor hakkını yemıyelım bizim sıradan parasız pulsuz gençlerimizin de aaa kalite ağladı şuann

adam muhtemelen işin uzamasını istememiş, o yüzden kısa kesmiş.
bu arada başka arkadaşlar da yazmışlar ama demeden geçemeyeceğim, taksi çağırıp parasını ödemek, sabah komidinin üzerine para bırakmaktan farksız bir davranış, normal olanı ya evinize kadar eşlik edip kapıdan bırakması ya da by by diyip başınızın çaresine bakmanızı beklemesidir, en azından bundan sonraki ilişkileriniz için aklınızda bulunsun.

Bir kadın ancak bu kadar ezik olabilirmiş. Şoklardayım.
Zengin adam benimle muhattap oldu, sevişti diye sevinen bir kadın.
Söyleyecek söz bulamadım. Yazık üzüldüm

Niye yahu belki adam yatakta süperdi harcamayın şimdi adamı zengin züpoe diye

Aynen yahu
Bu işin normali adam değer veriyorsa evine bırakır
Vermiyorsa, öyle bir beklentin de yoksa yani sadece eğlencelikse beklentisiz bir şekilde sabah giyinir gidersin

Günahınızı eleştirecek hakka sahip değilim. Herkes kendi mezarına girecek. Allah herkesi yanlışlardan, günahlardan uzak eylesin, korusun.

Zenginliğin, mevki sahibi olmanın ''kaliteli'' olarak görüldüğünü de ilk defa sizden duyuyorum.

Mucizeymiş onun gibi sıradan biriyle olması bu klas denilen adamın.. Sen kendini öyle basitleştirdikten sonra o adamdan daha ne kadar anlayış, güzel karşılık beklersin ki!.

Siz böyle kişileri makam, mevki, para olarak görüp böyle değerlendirirseniz daha çok canlar yakar böyle insanlar..

Lütfen kendinize saygı duyun ve zenginliği, mevki sahibi olanları aşmış olarak görüp kendinizi küçümsemeyin..

Adamı ilk paragrafta anlattığınız şekilde görüyorsanız hata zaten. Bu adam zengin veliaht olmasaydı bu ilişkiyi yaşarmıydınız cidden merak ediyorum?
Cinsellik konusuna birşey diyemem,hayat sizin,beden sizin ama insanı insan olarak değerlendirmek,ona göre hareket etmek gerekiyor,tabiki kriterleriniz olmalı hatta çıtayı yüksektede tutabilirsiniz amenna ama kariyer,konum,maddiyattan bağımsız yaşanmalı birşeyler diye düşünüyorum,tamda burada,his,ten uyumu vb çekim alanları giriyor devreye.
Olmuyorsa olmuyordur,hakkınızda hayırlısı ne diyim.

Bir kadın kendini bu kadar mı düşürür
Duygudan uzak cinselliği sadece erkekler yaşıyor sanıyordum

Bana cinsel obje gibi bakan biri zengin ve kaliteli olsa kaç yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…