Kekler - Pastalar Tencere de fincan kek

ben biraz önce yaptım ve malesef hiç güzel olmadı kek fincanlardan taşmış biraz, fincanların ortası boş kalmış,dibi de yapışmış herhalde benim fincanlar küçük geldi...Başka bir zaman daha büyük fincanlarda deneyeceğim artık...

saol canıııııııııım
aynen dedigin gibi davetsiz misafirlere bire bir oluyor
hamaratsın desene biz haberli gelelim o zaman sana

aaa ne seker gorunuyorlarr..ellerınıze saglık ..hamıle bırı olarak hemmmeeeen yapıcam

Ellerine sağlık ne kadar güzel görünüyorlar çok merak ettim yaaa hemen yapsam mı acabaaa??? Ay dayanamıcam yapıcam walla!!!!!!!!

allah allah neden olmadı ki hiç öyle olmadı benim:26:
fincanlara fazlamı koydun acaba?? fincan küçükte olsa öyle olmaz içine az koysaydın fazla koyduysan içine su girmiştir ondan olmuştur öyle...

yada tencereye suyu fazla koydun kaynarken içine su girdi içine su girdiyse olmaz
tencereye fincanların yarısını geçmeyecek kadar su koyacaksın
fincanlara yapışmaması lazım yağlamamışmıydın?
bıçakla hafif kenarlarından kaldırınca hemen çıkıyor hiç söylrdiğin gibi bişey gelmedi başıma benim:26:

aaa ne seker gorunuyorlarr..ellerınıze saglık ..hamıle bırı olarak hemmmeeeen yapıcam

saol canııııııım
yap yap pişman olmazsın hatta alışkanlık bile yapıyor
demek hamişsin ne güzel allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
hemen yap kuzucukla yersiniz

Ya benim evdeki nescafe fincanım yamuk yumuk onunla kek yapsam bi şeye benzemez, acaba su bardağı tarzı bişeye yapsam nasıl olur? Ya da normal kasede yapsam? Tencereye sığacak boyutta olanları kullanıcam tabi ki

Ya benim evdeki nescafe fincanım yamuk yumuk onunla kek yapsam bi şeye benzemez, acaba su bardağı tarzı bişeye yapsam nasıl olur? Ya da normal kasede yapsam? Tencereye sığacak boyutta olanları kullanıcam tabi ki

nasıl yamuk yumuk aslında yuvarlak gibiyse şekli daha güzel oluyor görüntüsü
küçük kaselerin varsa çerez kasesi gb olabilir sanırım hiç denemedim ama...
tencereyi geçmesin ama kapagı rahat kapanmalı üzerine bez kapatacaksın ya yapışmamalı

Tamam cnmmmmm hemen gidiyorumm mutfağa
Ya yamuk yumuk derken altı çok dar bi anda üstü genişliyor falan orda kek yapsam şekilsiz çirkin olacak o yüzden dedim

Tamam cnmmmmm hemen gidiyorumm mutfağa
Ya yamuk yumuk derken altı çok dar bi anda üstü genişliyor falan orda kek yapsam şekilsiz çirkin olacak o yüzden dedim

hmmm anladım
hadi yap bakalım sonucu muhakkak yaz
bakalım kaselerde nasıl olcak sende öyle dene bakalım bende merak ettim

saol canııııııım
yap yap pişman olmazsın hatta alışkanlık bile yapıyor
demek hamişsin ne güzel allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
hemen yap kuzucukla yersiniz

amın ınsallah tesekkurler ..

sımdı malzemelerı hazırladım yapıcamda havlu pcete koyuyoruz ya yapısmaz dımı kekler kabarınca..
benım tencere bıraz kucuk gıbı zaten 5 fıncan sıgıyo

Güzel bir tarif, özellikle elektrikler gittiği zaman işe yarayacaktır. İnşaallah yakın zamanda denemeyi düşünüyorum, buraya yazarak fikrimi belirtirim.

Teşekkür ederim..

amın ınsallah tesekkurler ..

sımdı malzemelerı hazırladım yapıcamda havlu pcete koyuyoruz ya yapısmaz dımı kekler kabarınca..
benım tencere bıraz kucuk gıbı zaten 5 fıncan sıgıyo

ben şu havlu peçetelerin kullan at olanlarından kullanıyorum yapışsada sorun olmuyor...

Güzel bir tarif, özellikle elektrikler gittiği zaman işe yarayacaktır. İnşaallah yakın zamanda denemeyi düşünüyorum, buraya yazarak fikrimi belirtirim.

Teşekkür ederim..

teşekkürler canım
evet haklısınpratik bişeyler arayanlar içinde ideal

ben şu havlu peçetelerin kullan at olanlarından kullanıyorum yapışsada sorun olmuyor...

bende ole kulanıyorumda keke yapısırmı dedım :26:
neyse sımdı kapagını kapadım tencerenın beklıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…