aa cok pratik denemek isterim
bende deneyeceğim....eline sağlık..pasta defterime yazdım bile hemen tarifi...
acil misafir geldiğinde içerde 5 dk hazırla koy ocağa...ohhhh yanına 15 dk da kısır,buzdolabından da biber dolmasıyla koy pişir pişir yeeee:)))))
tabi bu davetsiz misafir geldinde yapılanlar bide haberli gelseler neler yapıyorum nelerrrrr:)))
çok beğendim tarif defterime yazdım deneyeceğim inş güzel olur
ben biraz önce yaptım ve malesef hiç güzel olmadıkek fincanlardan taşmış biraz, fincanların ortası boş kalmış,dibi de yapışmış herhalde benim fincanlar küçük geldi...Başka bir zaman daha büyük fincanlarda deneyeceğim artık...
aaa ne seker gorunuyorlarr..ellerınıze saglık ..hamıle bırı olarak hemmmeeeen yapıcam
Ellerine sağlık ne kadar güzel görünüyorlar çok merak ettim yaaa hemen yapsam mı acabaaa??? Ay dayanamıcam yapıcam walla!!!!!!!!
Ya benim evdeki nescafe fincanım yamuk yumuk onunla kek yapsam bi şeye benzemez, acaba su bardağı tarzı bişeye yapsam nasıl olur? Ya da normal kasede yapsam? Tencereye sığacak boyutta olanları kullanıcam tabi ki
nasıl yamuk yumuk aslında yuvarlak gibiyse şekli daha güzel oluyor görüntüsü
küçük kaselerin varsa çerez kasesi gb olabilir sanırım hiç denemedim ama...
tencereyi geçmesin ama kapagı rahat kapanmalı üzerine bez kapatacaksın ya yapışmamalı
Tamam cnmmmmm hemen gidiyorumm mutfağa
Ya yamuk yumuk derken altı çok dar bi anda üstü genişliyor falan orda kek yapsam şekilsiz çirkin olacak o yüzden dedim
saol canııııııım
yap yap pişman olmazsın hatta alışkanlık bile yapıyor
demek hamişsin ne güzel allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
hemen yap kuzucukla yersiniz
amın ınsallah tesekkurler ..
sımdı malzemelerı hazırladım yapıcamda havlu pcete koyuyoruz ya yapısmaz dımı kekler kabarınca..
benım tencere bıraz kucuk gıbı zaten 5 fıncan sıgıyo
Güzel bir tarif, özellikle elektrikler gittiği zaman işe yarayacaktır. İnşaallah yakın zamanda denemeyi düşünüyorum, buraya yazarak fikrimi belirtirim.
Teşekkür ederim..
ben şu havlu peçetelerin kullan at olanlarından kullanıyorum yapışsada sorun olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?