Kekler - Pastalar Tencere de fincan kek

yaptım bugün arkadaşlara ve süper oldu onlarda çok beğendi...tarifini aldılar hemenfincandan çıkarmaya çalışmayın sakın yaptıktan sonra 5dk ters çevirip bekletin kendi kendine çıkıyor...

yok canım çok az koydum ve tenceremde çok geniş ve büyüktü.peçeteye hiç yapışmadı zaten.senin her tarifini deneyen birisiyim biliyorsun ve hepsi güzel oldu bu hariç.bence sorun fincandan kaynaklanıyor sanırım.sen fincanlı koyunca çözdüm olayı.benm fincanım öle porselen gibi değil azcık değişik sanırım sorun oydu. bakıım bide öle denicem inat ettim olana kadar devam :)

saat gecenin 3 buçuğu ve ben bu tarifi deniyorum
sıkıntının dibine vurdum:))
birazdan olmuş mu bakayım paylaşıcam sizinlee
amaa ben kakao yerine çilekli yapıyorum inşallah olur:)

ayy tencere cok derin değil ya taşmış azcık
neyse 5 dk sonra altını kapatacağım hala merakla bekliyorum
beceriksiz bennnnnnn yaaaa

yaptımm!!oldu:)
azcık taştı ama o kadar kusur kadı kızında da olur dmi:)
tarif icin tsklerr evdekilere sabah kahvaltılık kek cıktı:)

canım şimdi yaptım ne beklentiler içinde harfi harfine olmadı,fincanlariçinde fosssss olmuş kekler hiç olmamışşş,çok büyük hayal kırıklığı yaşadım nerede yanlış yaptım acaba????:84:

aynı gün yeniden deniyorum sanırım keklerin sönmesinin nedenini buldum:)suyu fincanların yarısından az fazla okumuşum sanırım suyu fazla koydum şimdi tekrar deniyorum bakaluım sonuç ne olacak???

Arkadaşlar ben yaptım çok güzel kabardılar, mükemmel lezzetli ve pofuduk oldular, tarifi veren arkadaşımı ayrıca kutluyorum çünkü fırınım bozuk maalesef keke hasret kalmıştık...

bu yarifi bir yemek blogunda görüp denemiştim.kakao koymayıp tarçın da konabilir onun yerine 1 tatlı kaşığı harika oluyo.

benimde fırınım bozuktu keke hasretim çok sağol arkadaşım yarın deniycem :)

benimde fırınım bozuktu keke hasretim çok sağol arkadaşım yarın deniycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…