Kekler - Pastalar Tencere de fincan kek

pek seviyorum ben bu kekleri pufuduk pufuduk oluyo epeydir de yapmıyordum şimdi yapayım konu sahibemiz kayıplara karışmış tarif paylaşmaya devam etseydi keşke...

çok güzel görünüyolar...
bu akşam bende denicem....
teşekkürler....

denemiştim bu tarifi biraz fazla doldurmuşum hamuru fincandan taşmıştı ama tadı guzel

bende ucuncu denemeden sonra basardim :)
suyu cok az koydum ve birer yemek kasigi koydum fincanlarin icine, bir de yaglamadim muffin kagitlari kullandim ve sonuc olarak da begendim...

slm canım tarif içim cok teşekkürler cok pratik ve güzel tatlı yaptıgım herkez beyenerek yiyor....

Arkadaşlar ben yaptım gayet güzel de olmuştu.
Ama fincanın dibine yapışmıştı yarısı.
Üst taraf güzelce çıktı yani ortadan kırıldı.
Fincanları da yağlamıştım.Bunun için ne yapılabilir acaba?

yaptım çoooooooooooook güzel oldu her kese tavsiye ediyorum .paylaşan arkadasada teşekkur ediyorum.he bu arada ben 1 yemek kaşığı sıvı yağ döktüm kek hamuruna ...çok güzel oldu

Pratik ve değişik bi tarif çok güzel

benim keklerin üstü pişti ama içleri pişmedi tam dediğiniz sürede bekledim aslında çok üzüldüm çok büyük hevesle yapmıştım.. gerçi eşim üzülmeyeyim diye onları yedi yine de yarı çiğ :) demekki tam pişse pek bi güzel olacakmış :) ama tekrar deneyeceğim

bende denemeye çalışcam deneyince paylaşırım resimleri çok tatlı vepratik görünüyo inş güzel olur

Kesinlikle yapacağım hatta bugün yapabilirsem ne mutlu bana İlk kez duyuyorum, bakalım olcak mı :122: Teşekkürler paylaşım için..

bence biraz civik kalmis olabilir kekiniz

ben hiç yapmadım ama sahrap soysalı ızledım tv de bu keki yaparken

zaten su icinde piştiği için alt kısmı sufle gibi oluyor dedi; alt kısmın illa pişmesi isteniyorsa üst rafa boş bir tepsi konup

fırının üst kısmı kapatılırsa, ve sıcaklık ayarı biraz düşürülüp bir süre daha pişirilirse tam kek gibi çıkabilir

tabi ısı düşürülmeli yoksa üstü de yanar altı da pişmez sertleşir ve orta sıvı kalır yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…