Kekler - Pastalar Tencere de fincan kek

benimkininde dibi çiğ kaldı ya yazmaya fırsat bulamadım bi türlü :/ suyu yarısından az koymuştum ama bi daha denersem yarısınında yarısı su koyayım bari :/

canım havlu peçete kısmını anlamadım fincanların üstünemi örtücez yoksa tencerinin üstünemi ?

Canımm tarif için çok teşekkür ederim :) Bende bugün yaptım. Ama bardaklara biraz fazla koymuşum galibaki fazla kabardı hafif uzun oldular :) Önce azcık çikolata sosu dökiyim dedim sonra vazgeçtim hepsini kapladım çikolata sosuyla üzerinede fındık serptimm,çok begendi ailem

Ay aceleyle fotolıyım dedim

ben de yaptım bu kadar güzel yoruma dayanamayarak ve haftasonu sebebiyle :)
bakalım bekliyces ve görüces.Suyu çok koymadım fincanlarıda az doldurdum ya çok merak ettim tadını ...

kızlarrrr ben de denedım bugun cok guzel olduuu evdekıler de cok begendı :))) yalnız benım kek esıt kabarmadı yanı kekın yuzeyı yamuk oldu acaba bunun nedenı nedır malzemelerı ıyı karıstırmadıgım ıcın mı acaba????

Bır de bu kekı 12 kısılık yapmak ıstıyorum ıkı ayrı tencerede.Yazan malzemelerın ıkı katını mı koymam gerek kızlar??

tarifi daha önce almıştım,yapmak şimdi nasip oldu.güzel oldular tadını da beğendim sadece çıkarırken birkaçı hafif kayba uğradı bir kaç tane ceviz parçası koydum ben,üzerine çikolata sosu koymayı da düşünüyorum :)

bende bu tarifi internette görüp sonrada merakla hemen yapmıştım :) kardeşimle arkadaşım görüntüye hayran olmuşlardı, tatıda gayet güzeldi... ama bi daha yapmadım nedense... şimdi burda görünce tekrar yapmayı istiyorum... ben kekleri ortadan kesip arasına krem şanti sürmüştüm ımm... şekil çok hoş oluyo...

muhteşem görünüyorlar, insanın bu görüntüye karşı koyması mümkün değil, yarın mutlaka yapmalıyım :))

ben de yaptım bu keki az önce şimdi tenceredeler çıkartmak için bekliyorum.. umarım çok güzel olurlarrr tadını yazarım size

ben üzerine çikolatalı sos döktüm ve beze ufaladım adını da afrikaya kar yağdı koydum :)) sonuç.. muhteşemmmmmmmmmmmmmm DD

muhteşem göründükleri gibi lezzetleri de muhteşem oldu, sonuç memnun edici :) kek seven herkese tavsiye ederim.

Paylaşım için teşkrler canm cok güzel görünüyor burdan bakıp denicemm

öncelikle tarif için teşekkürler. bende dun denedim uce ayırdım hamuru tarçınlı zencefilli kakaolu yaptım. hemde kahve fincanında ... sonuc guzel oldu. ama üstüne sos koymadım hafıf olsun diye . sos koysam daha güzel olurdu diye düsünüyorum. acaba tam bugday unundan nasıl olurki... bide onu deneycim. kesinlikle cok ekonomik. fırın daha cok elektirk harcardı.

teşekkür ederim paylaşım için çok güzel oldu malzemeler, süresi herşeyiyle tarif tamamdır.çok pratik mikser bile çıkarmadım 2dk da çırp, fincanları sıvıyağla yağla at tencereye.çok kabardı çok lezzetliydi ve az kalorili

pişiyorlar bakalım nasıl olacak

çok teşekkürler tarif için. çok pratik..

geçenlerde eşime gösterdim ve gecenin 12 sinde yapmak istedik:) ne güzel herşeyi hazırladım ve neyse fincanlara koydum ama iyice doldurmamıştım yarıdan az fazlaydı..tüm tencere kek olmuş 15 dk sonra( yani fincanlı kek yedik ve sinirdende kendimi yedim..:)
birde kaynasın diye koyduğumuz su bazı yerlerde öbek öbekti..o saatte uğraştığımamı yanayım neye yanayım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…