Kekler - Pastalar Tencerede Fincan Keki Resimli 2

ayyyyy bende bu tarifi yapmayi cok istiyorum ama cesaret edemiyorum cunku firinim su asagidakinden olurmu onda dersiniz alevi yok sadese sicaklik olur herhalde yaaaa nolacak dimi deneyen yarmi bu ocakta
95_-142551934.jpg

selamlar alevle bir alaksı yokki hayatım suyun kaynaması yeterli suyuda kaynatıyordur değilmii (su kaynayınca en kısık ayara al) a.s dene sen dene bak olacaktır. sengözlerimebaksanab

ben bunu gördüğüm günden beri denemek için can atıyorum ama fincanlar kırılacak diye çok korkuyorum. bir şey olmuyor mu fincana?

simdi koydum pisiyorlar teflon degildi normal celik tencerede degil aleminyumda degil alti cok kalin olmayan celik tencereye benzeyen tenceremde pisiyo ocakta yukarida ekelmistim obenim ocak bakalim ne cikacak cok uzun oldu kusuruma bakmayin:tomato::tomato::tomato::bbo:

Son düzenleme:
amaaaan pisti hosuma girmedi yas ve iyi pismedi sanirim birazdaha bekleseydim olurrdu 25 dk pisti ama arada bir acip kontrol ettim ondan olabilirmi

Tabı aÇmıcaktın canım kapaĞını
ben 30 dakıka pıŞırdım

Çelıkte yapan arkadaŞlarda var
Öncekı sayfalara bakabılırsın sorun olmamıŞtı hatırladıĞım kadarıyla onlarda

bırde kekı Çok fazla doldurmyın fıncanlara
yarıdan bıraz azolsun

teşekkür ederim
fincanlara hala kıyamuyorum ama deniycem iki fincanla da olsa

canim hiiiiic korkma ben cay fincalarinda yaptim tencerenin alti kalin degildi ocakla direk temas vardi hic bisey olmadi eski mesajlarima bakarsan ocagimin resmini koydum direk temas var yuksek sicaga. gel gelelim kekim olmadi 4-5 kere acip kontrol ettim suyu bittimi acaba:uhm: diye baksana acmamak gerekiyomuskafamçokkarıştı dene bakalim nasil olacak

kızlar kupalar çatlamıyo
ya resimli ekledik
bakın kaç kişi yaptı sorun yok,güvenin
su bardağında bile denedim ona bile bişey olmadı yerimseniben

İşte benim kekim.Yalnız ben iki ölçü yaptım ve biraz malzemelerle oynadım sanıyorum...
Emeğine sağlık arkadaşım..:))

Ben ilk görüyorum böyle kek pişirmeyi Libi,çağın bayağı gerisinde kalmışımkaydirigubbakcemile3

Güzel sözlerin için teşekkürler.keçicim..Benim malzeme listem şöyle:
2 yumurta
3 çay bardağı şeker
2 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
4 yemek kaşığı kakao
4 çay bardağı un
Pişip soğuduktan sonra arasına krem şanti,üstüne de çikolatalı sos..Afiyet olsunn..:utangac:

çok harika görünüyo hemen deneyeceğim paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar.....

Back
X