- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi xoxzlemmm85
Hem de öyle böyle değil, bir rekor, 7 senelik konukonuyu hortlatmana sebep ne peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de öyle böyle değil, bir rekor, 7 senelik konukonuyu hortlatmana sebep ne peki![]()
kendiside hortlak üyelerden oysakiHem de öyle böyle değil, bir rekor, 7 senelik konu![]()
belki torunu bile olmuşturElçin sangu da beyaz tenli ama hiç takıyor mu :)
İnsanların ne dediği önemli değil, sağlıklısın ya o yeter
Hele ki gelinlik inan çok yakışacak![]()
Böyle olacaksın, 40 yıl da bir uğrayacak geldin mi de ortalık karıştıracaksın.kendiside hortlak üyelerden oysaki![]()
Ben de cok beyazimdir hatta sahile indigimde parliyorsun gozumu aliyor az yana kay derler ama ben cok memnunum. Yanamıyorum sadece kizariyorum sonra yine ayni ten rengime geri donuyorum. Gelinlik de giydim cok cok yakıştı ki beyazi cok yakistirirm kendime. Takıldıgın mevzu bir eksiklik degil bilakis cok guzel bir seyArkadaşlar merhabalar öncelikle..Benim sorunum tenimin renginin çok beyaz olması. Nasıl tarif etsem size bembeyazım ya aynen süt gibiyim. Sokakta yürürken bile omuzlarım kızarıyor o derece. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor bu kadar beyaz olduğum için. Biraz yansana ne kadar beyazsın diyor herkes. Ama ben yanamıyorum ki ıstakoz gibi kızarıyorum sadece. Elbise bile giysem yakışmıyo sanki bacaklarım bembeyaz, çekiniyorum giymeye. Küçüklüğümden beri aynı sözleri duyduğum için artık takmıyorum ama yine de anlarsınız ya insanın canı sıkılıyor işte. Esmer olmamak suç mu yani?lütfen siz nasıl düşünüyorsunuz bana söyler misiniz, insanların benle alıp veremediği ne :çok üzgünüm:
Bir de evleneceğim zaman kendimi düşünüyorum da bembeyaz gelinlikle ben.. Heralde gelinlikte hiç görünmem,kaybolurum içinde![]()
Arkadaşlar merhabalar öncelikle..Benim sorunum tenimin renginin çok beyaz olması. Nasıl tarif etsem size bembeyazım ya aynen süt gibiyim. Sokakta yürürken bile omuzlarım kızarıyor o derece. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor bu kadar beyaz olduğum için. Biraz yansana ne kadar beyazsın diyor herkes. Ama ben yanamıyorum ki ıstakoz gibi kızarıyorum sadece. Elbise bile giysem yakışmıyo sanki bacaklarım bembeyaz, çekiniyorum giymeye. Küçüklüğümden beri aynı sözleri duyduğum için artık takmıyorum ama yine de anlarsınız ya insanın canı sıkılıyor işte. Esmer olmamak suç mu yani?lütfen siz nasıl düşünüyorsunuz bana söyler misiniz, insanların benle alıp veremediği ne :çok üzgünüm:
Bir de evleneceğim zaman kendimi düşünüyorum da bembeyaz gelinlikle ben.. Heralde gelinlikte hiç görünmem,kaybolurum içinde![]()