- Konu Sahibi _MedceziR_
Bende teosyal redensity II dolgusu yaptırmak istiyorum. Ankara'da yaptıran arkadaşlar varsa yazarlarsa çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende teosyal redensity II dolgusu yaptırmak istiyorum. Ankara'da yaptıran arkadaşlar varsa yazarlarsa çok sevinirim.
Yaptıran ve gayet memnun olan bir tanıdığım var. Ama sanırım 1 - 1.5 yılda bir tamamlatmak gerekiyor
kime yaptırdığını sorabilirmiyim,özel mesajda atabilirsiniz atma hakkınız varsa. Ben hala belli bir mesaj sayısına ulaşamadığımdan atamıyorumda.Forumun başka bir yerinde sanki siz yaptırdınız ve memnun kalmadınız gibi okudum. Siz kime ve hangi dolguyu yaptırmıştınız.
kime yaptırdığını sorabilirmiyim,özel mesajda atabilirsiniz atma hakkınız varsa. Ben hala belli bir mesaj sayısına ulaşamadığımdan atamıyorumda.Forumun başka bir yerinde sanki siz yaptırdınız ve memnun kalmadınız gibi okudum. Siz kime ve hangi dolguyu yaptırmıştınız.
Bu konu ile ilgili daha evvel yazdığım yazıyı aynen kopyalayıp yapıştırdım.
''Benim çalıştığım yerden tanıdığım rus bir bayan var. O yanak bölgesine dolguyu Dr Mehmet Akgün e yaptırdı. Yaşı 50 ye yakın ama 30 larda görünüyor. Geçen sene de gözaltına dolgu yaptırmış yine aynı doktora. Zaten bize de tavsiye ettiği için biz de iki arkadaş gitmiştik sonrasında. Şimdi biz de mutluyuz. Tömer olarak pek bir memnunuz. Buradaki çoğu insan sanırım aynı doktora gidiyor. Karar sizin ama tanışmanızda fayda var.''
Ben gözaltına değil, dudağıma yaptırdım ve son derece memnunum. Juvederm ve Aliaxin Lips önerdi doktorumuz. Kalıcılık ve rakam açısından biz Aliaxini tercih ettik. Dediğim gibi sorun yok. Gayet mutluyuz. Rakam da 300-900 aralığında , size uygun şunlar olabilir diyor doktor bey , seçimi siz yapıyorsunuz.
Çöküntü morarma torba hepsini yoketti. 1.5 yıl kalıyor ve süre paraya değiyor bence. Ayrıca 1.000tl den daha azbir ödeme yaptım.vay canına tam benlik...hem morluk hem çöküntü...ama çok pahalı ve bitiş süresi var yani kalıcı değil....![]()
İnşallah 1 sene kalıcı olur, yaptıran bir başka arkadaşınki 10 gün içinde erimiş.
Hiç morarma, şişlik olmadı mı?