• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEOSYAL Redensity II Göz Altı Işık Dolgusu

göz altı ışık dolgusu yaklaşık 10 15 dk kadar suren hızlıca yapılabılen herhangi bir ağrı olmayan bir işlem. Tavsiye ederim. Enjektörlü bir işlem kişiden kişiye ne kadar uygulanması gerektiği değişiyor. Göz altı morluklarına ıyı gelıyor ciltte bir işiltı oldugunu farkedıyorsunuz. Surattakı o yorgun ıfade morluklar ve göz altındaki o çökme gidince tamamen ortadan kayboluyor. Ama dolgunun markasıda cok önemlı. Eğer İstanbul'daysanız önerebileceğim bir doktor var.

Bende az once Fatih Dagdelene yaptirdim. Aci pek olmuyor. Ama mali bi aci oldu :):KK17::confused: bana tek tup yetmedi iki tup yapildi gozaltlarim cok cokuktu cunku. Suan bile ( 1 saat oldu ) fark bayagi var. Ama ne kadar dayanir bilmem. Gorecegiz,

15 gunnonce yaptirdim 1 ve 2 almistim 1in 3/4unu yapti dr ama bende giz altinda ciddi torblanma oldu dr dogal dedi ama solda hala coknaz kaldi ama 3 5 gun ciddi torba varsi guzellesecegime naptim ben diyevicimde panik olustu isik dolgu nasibeal dolgu prp ve altin igne aldim dolgu icin gecen gittigimde dr biz sana igne ile yuz germe yapalim alna botoks yapalim dedi aldiklarimi iptal ettik ve buna donduk carsamba gunu iple yuz germeye gidicem bakalim ama o ilk cahil cesartim kalmadi biseyler yapmam lazim parayada acimiyotum ama dogru adrestemiyim bilmiyorum ama cesarete dip denemek istiyorum

Arkadaşlar göz altı morluklarım için araştırma yaparken şöyle bir şeye rastladım.
Göz altı ışık dolgusu diye geçiyor.

DSC02092.JPG
DSC02342.JPG

Öncesi ve sonrası bu şekilde.
Daha çok göz altı çukurları için yapılıyor ama ben morluklara da iyi geleceğini düşünüyorum, bunu yaptıran veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar göz altı morluklarım için araştırma yaparken şöyle bir şeye rastladım.
Göz altı ışık dolgusu diye geçiyor.

DSC02092.JPG
DSC02342.JPG

Öncesi ve sonrası bu şekilde.
Daha çok göz altı çukurları için yapılıyor ama ben morluklara da iyi geleceğini düşünüyorum, bunu yaptıran veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ben 2 ay önce Somon DNA Aşısı yaptırdım ve şuan çok menunum. Gözaltlarımdaki morluktan şikayetçiydim, doktorum sistemin etkili olacağını söyleyince denemeye karar verdim. Gerçekten doktorumun da söylediği gibi etkili bir sistem. Şuan gözaltlarım aydınlandı, yorgun ifadem kayboldu. ilginizi çekebiliriz araştırın derim ;)

Durum su bende hiiiiiic ise yaramadi sanirim param bosa gitti botox yaptirsam daha iyiydi baskasinda ise yaradimi bilemem ama ben hic bi fark gormuyorum hala mosnor gozlerim var

laracım altın iğne nedir? nereden ve kaça aldın?

melikeciğim, dna uygulaması tüm yüze yaptırılır mı? fiyat sorucam tabi ki en önemlisi o ,ve doktorun kim?

teşekkürler kızlar..

Bu ilaç gerçek bir mucize henüz 1 saat olmasına rağmen aynalarla barıştım en az 7 yaş gençleştim. Mutluluğum geri geldi. Bu 1 saatte gerçekleşen değişim. Haftaya yeni fotoğraflar da ekleyeceğim. Dr. BAŞAR KAYA hakkındaEki Görüntüle 1215902 yada fiyat konularında herşeyi sorabilirsiniz.Eki Görüntüle 1215902
Eki Görüntüle 1215900 Ben de yeni yaptırdım 1 saat içinde ki değişim bile muhteşem. 1hafta 10 gün içinde tam oturmuş olacak. Ufuk Hastanesi Dr. BAŞAR KAYA ya teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1215900
Piril aradan baya zaman gecmis goz altlarin ne durumda lutfen yardimci olursan coksevinirim

Hala etkisi devam ediyor. Zaten doktorum 1 ile 1.5 yıl etkisinin süreceğini söylemişti. Hayatımda asla vazgeçmeyeceğim bir tedavi oldu bu. Gözaltı operasyonunu 65 yaşıma erteledim :)

laracım altın iğne nedir? nereden ve kaça aldın?

melikeciğim, dna uygulaması tüm yüze yaptırılır mı? fiyat sorucam tabi ki en önemlisi o ,ve doktorun kim?

teşekkürler kızlar..

Evet tüm yüze yapılıyor. Cilt gençleştirmeye yönelik bir sistem. Cildin yaşlanmaya karşı güçlenmesi için yapılıyor. Bir nevi mezoterapi ama tabii daha güçlü. Tüm yüzüne yaptıran arkdaşlarım da var. Ben de yakın zamanda tüm yüz için yaptırmayı düşünüyorum :) Ben Dr. Mustafa Karataş'a yaptırdım ama arkadaşlarım Esteworld Eylem Acar'a yaptırdı. Bildiğim kadarıyla uygulamayı Aplus bütün klinikler yapıyor. Bu tarz uygulamalarda iyi bir kliniğine gitmek çok önemli biliyorsunuz.

Hala etkisi devam ediyor. Zaten doktorum 1 ile 1.5 yıl etkisinin süreceğini söylemişti. Hayatımda asla vazgeçmeyeceğim bir tedavi oldu bu. Gözaltı operasyonunu 65 yaşıma erteledim :)

son halini resimleseydinde bizde bi görseydik keşke..açıkçası başar beyin başarılı bi operasyon yaptığına pek inanasım gelmiyor..zira paragözün teki..hasta memnuniyeti ve beklentisinden çok işin maddi boyutuyla ilgilendiğini bariz bi şekilde hissettiriyor..

son halini resimleseydinde bizde bi görseydik keşke..açıkçası başar beyin başarılı bi operasyon yaptığına pek inanasım gelmiyor..zira paragözün teki..hasta memnuniyeti ve beklentisinden çok işin maddi boyutuyla ilgilendiğini bariz bi şekilde hissettiriyor..
Bende basar beye yaptirdim ama sonuctan hic de memnun kalmadim asla tavsiye etmem. Etkisi cok cok kisa surdu. biraz daha fazla para verin daha guvrnilir bi yere yaptirin...

Isin maddi boyutunun yaninda vicdani boyutu da cok onemli aldigi parayi hak etmek, helal ettirebilmek gibi...

Okuduklarımdan sonra kararsız kaldım fakat doğru ürün kullanan bir hekim bulursak iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum .. Uzun arayışlarım sonucunda doktor Ayşegül Sivriyle görüşmeye karar verdim .. İnş doğru adresteyimdir , aşama aşama süreci sizinle paylaşıcam .. Morluklarım olmasada çöküklük ve hafif kırışıklık mevcut inş sonuç alırım :KK68:

morluklarin gecmesi beklentin yoksa cokuklere iyi geliyor bunu rahatlikla soyleyebilirim. Benim gozlerim yumruk yemis gibidir mesela. Suanda yine mor ama en azindan gocme cok daha az.

morluklarin gecmesi beklentin yoksa cokuklere iyi geliyor bunu rahatlikla soyleyebilirim. Benim gozlerim yumruk yemis gibidir mesela. Suanda yine mor ama en azindan gocme cok daha az.
O kadar para bayılıyoruz inş sonuç alırız Melinta :) Hiç sonuç almayanlara nazaran yinede şanslısın diyelim .. İnş benimde çookkkk iyii olurrr :KK68:

Back
X