Selam kızlar......
Size sorum şu:
Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/
Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....
gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..
dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..
şimdi ben ne yapayım?
sizler duvağınızı nasıl yaptınız/yapacaksınız??
Fikirlerinizi bekliyorum.....
Selam kızlar......
Size sorum şu:
Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/
Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....
gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..
dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..
şimdi ben ne yapayım?
sizler duvağınızı nasıl yaptınız/yapacaksınız??
Fikirlerinizi bekliyorum.....
bencede tepeden yaptır.hem boyun kısaysa daha iyi ya.saçını yüksekten topuz yaptır ve topuzun üzerine tepeden duvak daha yüksek gösterir seni.
mesela böyle birşey yaptırabilirsiniz.bu saç ve duvağa bayılıyorum ve her geline yakışacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1056858 Bende tepeden taktım duvağımı, diğer türlüsünü bende düşünemiyorum. Duvak her zaman ön planda olmalı, arkada gözükmeyen aksesuar değil. Saç her zaman yaptırılıyor, ama duvak öylemi. Ben duvağıma gelinliğimden bile daha fazla önem vermiştim. Gelini gelin gibi gösteren duvaktır ve tepeden takılmalıdır diyorum ben. Zevk meselesi bunlar, deneme imkanın varsa dene ve hangisi hoşuna giderse öyle taktır duvağını canım. Mutluluklar.
kafanı fazla karıştırma o zaman herkes bişey söyler. O gün senin günün olacak, hangisi hoşuna gidiyorsa, nasıl gelin olmak istiyorsan onu yaptır. Sonradan fotoğraflarına bakınca pişmanlık yaşama bence.ayyy walla napcağımı şşaırdım yaaa işte bana yakışır mı tepeden onu bilemiyorum :/
kafanı fazla karıştırma o zaman herkes bişey söyler. O gün senin günün olacak, hangisi hoşuna gidiyorsa, nasıl gelin olmak istiyorsan onu yaptır. Sonradan fotoğraflarına bakınca pişmanlık yaşama bence.
haklısın galiba her 2 türlüde deneyip en yakışanı hangisiyse onu kullanmak en iyisi....
bu arada seninkide çok güzel olmuş bayıldım. =)
çok teşekkür ederim canım, sende çok güzel olacaksın eminim.
ikisinide dene bence
ama bana sorarsan alnına çok yakın olmadıkça tepeden duvak yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?