- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Sorun guven degil. Beni küçük mu düşürmüş oluyor arkadaslarina bu durumda ?
Okuyordur yaa .bende esim okumuyor saniyordm hic elinde bnm teli gormesdm ama bikac kere birsey sordu yazismalarmdan ne ara okuyosa hala sasiriyorumBunu yapsam bile gormez. Benim konusmalarimi okumuyor adam ben merakliyim
Başka konu mu kalmadı ? Evlilik geyiği kaldırmaz. Son derece çirkin ...sen yapsan şimdi boşanıyor olurdunuz .Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Sorun guven degil. Beni küçük mu düşürmüş oluyor arkadaslarina bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?