Tepki gostermeli miydim esime

Gülüp geçmeniz yerinde bir davranış, artık tepki de göstermeyin.
Ama bu evli erkeklerin kendi aralarında yaptıkları kadın muhabbetine çok sinir olurum.
Ben eğer denk gelirsem yanımda ya da başka bir yerde büyük bir tepki gösteririm ya da o ortamda ben de 'erkek' muhabbeti yapmaya başlarım ki anlasınlar...

Eşinizin genel tavrı bu değilse şu kadarcık şeyden sorun çıkarmayın bence.
Benim eşim yapsa çıkarmazdım o yüzden diyorum. Çünkü genel tavrı bu değil.

Yaa anlamiyorum gül geç denmesini. Sen kiz arkadaslarina 'bize de erkek denk gelmez' yazsaydin ve esin sana tokat bile atsa %100 'haksiz ama sen de tahrik etmissin' derdi çoğu kisi. Hep oyle oluyor kk'da malesef. Çifte standarttan bikmadik. Esin de ayni sekilde, sen yazsaydin icinde tutar miydi yoksa sana kizar miydi ? Ona göre tepki ver ona. Üstunden zaman geçmesi hic farketmez. Esin o senin. Zaman gecti diye konuyu açmamak da nedir. istediğin zaman kafana takılanı söylersin. Ayrica hic komik de degil basit de degil. Aklindan gecirmis nihayetinde..

Ay aklıma geldi birden eski erkek arkadaşımın erkek whatsapp grubu vardı ordan da bir vatandaş bir mankenin seksili fotografını yollamış telefonda öyle galeride gezinirken görmüştüm '' of bu çocuklarda ne alemler dimi '' diye tepki vermişti. Bağrıma taş basıp susmuştum Sizinkisi de o hesap olmuş genel erkek muhabbeti işte. O yüzden problem yapmayın bence.

Sana ben denk geldim işte derdim
Ama vakit geçmiş sonuçta şaka amaçlı
Birşey yapmazdım şu saatten sonra

Sen küçük düşmezsin Can'ım eşin kendini küçük düşürmüş.Buna arkadaşları da güldüyse büyük ihtimal onlarda aynı seviyede.

Aynısını sen yapsan o ne tepki verirdi?

Ben böyle şeyler yapmam , bana yapılmasını istemem. Benim için basit bir şaka falan değil. Evet arkadaşlarına karşı da küçük düşürmüş olur ama dert bu değil. Valla şuan düşünüyorum da bunu gördükten sonra ben şüpheye düşerdim. Demek ki ilgi istiyor ve olsa geri çevirmez diye düşünürdüm herhalde.

Ben yapmam böyle salak şakalar o da yapmasın.

Başka konu mu kalmadı ? Evlilik geyiği kaldırmaz. Son derece çirkin ...sen yapsan şimdi boşanıyor olurdunuz .

Ya gerçekten daha önce benzer bir şey yaşayıp gülüp geçen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…