Tepki gostermeli miydim esime

Beraber gülerdim ben eşimle böyle bir şeye. Seyrek de olsa kendi aralarında Geçer bu tarz şeyler.Erkekler arası muhabbet işte. Hiç kasıp abartmaya gerek yok. Aynı şeyi bir kadın yapsa, evet hoş olmaz. Çünkü bazı davranışlar kadınlarda zarif durmaz. İlla eşitlik aramaya gerek yok. Kadınların yaptığı ama erkeklere yakışmayacak tonla şey de var.

Biz arkadaşlarımızı oturduk mu kocalarımızı, ailelerini tatlı tatlı çekiştirir, rahatlarız mesela kayınvalide görümceden tut da, eve geç gelmesine kadar ama eşim ve arkadaşlarını hiç birbirlerinin eşlerini ve ailelerini konuşurken görmedim. Çünkü erkek için de eşi özelidir. Görsem, asıl böyle konuşmaya bozulurum. Ama ben yapabilirim

Düşünsene, benim hanım böyle böyle dedi, kalbimi çok kırdı, tartıştık, bir de ağladı, gözyaşlarını kullanmaya çalıştı, ayrı yattık filan.. ıyy..

Son düzenleme:

canım tepkiye değcek bi şey değil bence doğrusunu yapmışsın derim. erkek zihni farklı çalışıyor.. geyik olsun diye yazmış. arkadaşları da, o da unutmuşlardır bile. daha çok karıştırcaksın o telefonu hem, gereksiz bi önlem arayışına girmesin :))) hem kızar da diyosun konuşmaları okumama.

O an tepkini koymadiysan sonra hic koymayacaksin bi mevzu zaman gectikce gun yuzune cikarsa baska seylerini getirir beraberinde birbirinizi kirarsiniz en basit sen bana guvenmiyormusun telefonumu gizlice karistirmissin falan konu buyur hic gormemis gibi yap akilli kadinlar oyle yaparmis annem oyle derdi

Hayir kücük düsmüs olmuyorsunuz. Esiniz sakalasmis, erkekler espiriye güler gecer cogunlukla kadinlar gibi altini üstünü kurcalamazlar.

Üstünden zaman geçmesi degil ki sorun konuşmalarını okumama cok kızıyor arada bazi kufurlere de denk geliyorum çünkü ve esim benim yanımda hic küfür etmez

O mesajdan sonra mesaj atan bi kadin olsa napar diye düşünmedim degil ama supheyle yasayamam ki cunku yapmasina engel olamam ve bi falsosu olursa benim yapacağım sey hic dusunmeden boşanmak olur.

aynı muhabbeti siz kadınlar arasında yapsanız tepki verirdi eminimki neden erkeklerin aralarında yaptıgı bu tarz cıvık muhabbetleri aman ne var erkek muhabbeti diye gecistiriyoruz kadınlar yapamaz erkek yapar diye diye erkeklerin yaptıgı hersey normallesiyor

İşte fark burada ortaya çıkıyor

Kadınlar böyle Muhabbet yapmaz belli bir düzeyleri vardır

Erkeklerin ise seviye bellidir kızmaya gerek yok

Konu Sahibi kendine dert etmiş resmen ona gerek yok demek istiyoruz

Okuduguma kızıyor konuşmaları onu açıklayamam

İşte öyle alışmış malesef bi durum yakalandığında yapılan hata önemlidir. Konuşmamı niye okudun diye yükselmeye fırsatı olmamalı ama onu oturtmuş ilişkide. Değişmez bence üstelemeyin.

Bu "erkek geyiği" denen gevşek muhabbetlerden nefret ederim hiç hoşuma gitmiyor, kadın kadına da hiç bu tarz muhabbetlerim olmadı.

Ya ne şakası Allah askına bu ne seviyesizlik hayır kadın denk gelse nolacak..Bi kez buna benzer bisey yasamıstım da büyük sıkıntı cıksrmıstım..Canım valla keske zamanında gözüne soksaymıssın o telefonu da bi daha gereksiz bos bos konusmasaymıs..

Aynı muhabbeti biz kadınlar arasında yapsak erkekler böyle rahat karşılar mı acaba ?
Zamanında tepki verecektiniz şimdi ne deseniz boş.

Ben olsam ovovovooo der ben de o üslupla adamı tehdit eder gibi şakalaşırdım. Bence sıkıntı yok. Gay mi yoksa diyeceksiniz sandım konunun sonuna doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…