Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Sorun guven degil. Beni küçük mu düşürmüş oluyor arkadaslarina bu durumda ?
Üstünden zaman geçmesi degil ki sorun konuşmalarını okumama cok kızıyor arada bazi kufurlere de denk geliyorum çünküYaa anlamiyorum gül geç denmesini. Sen kiz arkadaslarina 'bize de erkek denk gelmez' yazsaydin ve esin sana tokat bile atsa %100 'haksiz ama sen de tahrik etmissin' derdi çoğu kisi. Hep oyle oluyor kk'da malesef. Çifte standarttan bikmadik. Esin de ayni sekilde, sen yazsaydin icinde tutar miydi yoksa sana kizar miydi ? Ona göre tepki ver ona. Üstunden zaman geçmesi hic farketmez. Esin o senin. Zaman gecti diye konuyu açmamak da nedir. istediğin zaman kafana takılanı söylersin. Ayrica hic komik de degil basit de degil. Aklindan gecirmis nihayetinde..
O mesajdan sonra mesaj atan bi kadin olsa napar diye düşünmedim degil ama supheyle yasayamam ki cunku yapmasina engel olamam ve bi falsosu olursa benim yapacağım sey hic dusunmeden boşanmak olur.Aynısını sen yapsan o ne tepki verirdi?
Ben böyle şeyler yapmam , bana yapılmasını istemem. Benim için basit bir şaka falan değil. Evet arkadaşlarına karşı da küçük düşürmüş olur ama dert bu değil. Valla şuan düşünüyorum da bunu gördükten sonra ben şüpheye düşerdim. Demek ki ilgi istiyor ve olsa geri çevirmez diye düşünürdüm herhalde.
Ben yapmam böyle salak şakalar o da yapmasın.
Okuduguma kızıyor konuşmaları onu açıklayamamBen beynini yırtarım. Ama siz bana bakmayın.
O mesajdan sonra mesaj atan bi kadin olsa napar diye düşünmedim degil ama supheyle yasayamam ki cunku yapmasina engel olamam ve bi falsosu olursa benim yapacağım sey hic dusunmeden boşanmak olur.
Sorun guven degil de küçük mu düştüm acaba onu sorun ediyorum.
aynı muhabbeti siz kadınlar arasında yapsanız tepki verirdi eminimki neden erkeklerin aralarında yaptıgı bu tarz cıvık muhabbetleri aman ne var erkek muhabbeti diye gecistiriyoruz kadınlar yapamaz erkek yapar diye diye erkeklerin yaptıgı hersey normallesiyor
Okuduguma kızıyor konuşmaları onu açıklayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?