Tepki vermelimiyim

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.499
11.351
498
Herkese merhaba.Dün kizim ilk yaş günüydu..ve kayinpederim kutlamadi ve ben buna içerlendim..Neden diyeceksiniz.
Zaten dogumuma gelmediler o.dönem.baya sorun yasamistik..ama sonra ben adim attik herseye ragmen ve baristik..severim kayinpederimi..oda torununu cok severdi.
Biz ayri sehirlerde yasiyoruz.
Ve ben ordayken gorumcemin oglunun dogum gunu vardi..ve kocamandi..hem kizini aradi hem oglunu..tamam arasin tabi...ama bilmese anlamiyor diyecegim..
üstelik kizimin ilk dogum gunuydu ve gecen yil dogumada gelmeyince bekledim.
Degil Kızimin dogum gunu yegenlerinin basina bi is gelse önemli veya önemsiz ama konu bana gelince yok aramaz sormaz.
Ve ben dogum günu fotograflarini whatsaptan attim altinada "dedem acaba neden dogum gunumu hala kutlamadi kisecegim ama" yazdim kizimin agzindan..mesaji gordu yine biaey yok.
Sizce ne tepki vermeliyim..cidden cok icerlendim bu duruma.
Kayinvalidememi soyleyeyim kirildigimi.yoksa direk kendisine desemmi? Cok zoruma gitti bu yaptigi...

Bence hiç muhattap olma .. Konuşma ..
Aklına başına dank ettiğinde sorarsan söylersın . Kızımın ilk doğum günün kutlamadıgın için sana çok kırgınım dersın .

Mesajı başkası okumus olabılırmı ? Bana garip geldi okuyup hiçbirşey dememesi .

Attığınız fotoğrafa ve mesaja da dönüş yapmadıysa söylenecek bişey kalmamış bence..
Arayıp sormayın sorarsa da kızımın doğumgununu kutlamayan veya mesajlarıma cevap vermeyen insanla ne konuşacağım gibi bişeyler dersin ...

Kızınız doğum gününü anlayacak yaşta olmadığı için mi dedesi kutlama işini önemsemedi acaba?
Görümcenizin oğlu büyükmüş ya, o olayın farkında, dedesi o yüzden aramıştır bence. Genel olarak kötü kalpli bir insan değilse, sebep budur diye geldi aklıma.
Ama yine de anlıyorum sizi, insan söz konusu çocuğu olunca hassaslaşıyor. Bence hiçbir şey söylemeyin, zaten o fotoğraftaki yazıyı kendi görmese bile biri söyler ona. Muhabbeti geçerse de ne hissettiğinizi söylersiniz.

Çok bile yapmışdın. Artık daha fazla adım atma. Ederinden fazla verilen değer, insanı pişman eder:))

Herkese merhaba.Dün kizim ilk yaş günüydu..ve kayinpederim kutlamadi ve ben buna içerlendim..Neden diyeceksiniz.
Zaten dogumuma gelmediler o.dönem.baya sorun yasamistik..ama sonra ben adim attik herseye ragmen ve baristik..severim kayinpederimi..oda torununu cok severdi.
Biz ayri sehirlerde yasiyoruz.
Ve ben ordayken gorumcemin oglunun dogum gunu vardi..ve kocamandi..hem kizini aradi hem oglunu..tamam arasin tabi...ama bilmese anlamiyor diyecegim..
üstelik kizimin ilk dogum gunuydu ve gecen yil dogumada gelmeyince bekledim.
Degil Kızimin dogum gunu yegenlerinin basina bi is gelse önemli veya önemsiz ama konu bana gelince yok aramaz sormaz.
Ve ben dogum günu fotograflarini whatsaptan attim altinada "dedem acaba neden dogum gunumu hala kutlamadi kisecegim ama" yazdim kizimin agzindan..mesaji gordu yine biaey yok.
Sizce ne tepki vermeliyim..cidden cok icerlendim bu duruma.
Kayinvalidememi soyleyeyim kirildigimi.yoksa direk kendisine desemmi? Cok zoruma gitti bu yaptigi...
Keşke foto atmasaydınız, amaç eğer sizi üzmekse amacına ulaştığını göstermişsiniz ayrıca hiç gerek yok böyle hatırlatmalara, sitemlere. Eşiniz durumu biliyor mu?

Ben hersey iyi olsun diye ugrasiyorum aslinda.yoksa umrumda olur mu..cok kirildim ama
Zaten asıl mesele bu kadar çok uğraşmanız ve bu kadar kırılgan olmanız.
Adama zaten fotoğraf gönderip beklentinizi dile getirmişsiniz daha niye konunun üzerinde duruyorsunuz?
Aynı durumda kalsam ; Baktım karşımdaki oralı olmuyor kapatırım bu konuyu bundan sonra de ona göre davranırım.
Hoş ben öyle watsaptan foto filan gönderip imalı mesaj yazmam. İlk gördüğümde tatlı bir dille ve güler yüzle sorarım.
Eşimin ailesiyle bu tip tripli konuşmalara,imalara hiç başvurmam.Arada her zaman belli bir mesafe olmalı diye düşünenlerdenim.

Ben olsam hiç bi tepki vermiyorum o kutlamadı diye enerjimi düşürüp moralimi bozamam ben. Ama bundan sonra ona göre tavır takınırım değer vermem. Zorla kutlattırsanız hoşunuza mı gidecek. Adam istemiyo ki

Kızınız doğum gününü anlayacak yaşta olmadığı için mi dedesi kutlama işini önemsemedi acaba?
Görümcenizin oğlu büyükmüş ya, o olayın farkında, dedesi o yüzden aramıştır bence. Genel olarak kötü kalpli bir insan değilse, sebep budur diye geldi aklıma.
Ama yine de anlıyorum sizi, insan söz konusu çocuğu olunca hassaslaşıyor. Bence hiçbir şey söylemeyin, zaten o fotoğraftaki yazıyı kendi görmese bile biri söyler ona. Muhabbeti geçerse de ne hissettiğinizi söylersiniz.
Oyle olsa kizinida aramazdi torunun teli var direk omu arardi..cok kirginim valla zor tutuyorum kendimi

Mesajla resimle sitem edecek kadar keşke içerlemeseydin...Bazen umursamayi öğrenmeliyiz,herşeyi kafaya takip kendimize yük etmemeliyiz. Aynı şey benim de başıma geldi,eşim yegenlerinin dogumgununde başka şehirdeki ablalarini hep aratır,ben de emrivaki yapmasına gicik olsam da arardım.Gecen senelerin birinde bizim doğum günümüzde aramadılar hiç umursamadım esime de 'bak biz arıyoruz onlar aramadı' demedim ama tekrar 'x in doğum günü bugün,ablamı ara istersen'diyince kozumu kullandım.

Attığınız fotoğrafa ve mesaja da dönüş yapmadıysa söylenecek bişey kalmamış bence..
Arayıp sormayın sorarsa da kızımın doğumgununu kutlamayan veya mesajlarıma cevap vermeyen insanla ne konuşacağım gibi bişeyler dersin ...
"Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..

"Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..
Günaydın.
Bence bu mesaj da ilk attığın da çok gereksiz.
Kırılma ama belli ki hoşlanmıyorlar senden. Ki doğuma da gelmemişler.
Boşuna enerji sarfetme bence.

Günaydın.
Bence bu mesaj da ilk attığın da çok gereksiz.
Kırılma ama belli ki hoşlanmıyorlar senden. Ki doğuma da gelmemişler.
Boşuna enerji sarfetme bence.
Gunaydin..digerleri hatta sulalesi arayip kutladi..sevilirim yani bunu hissederim..doguma gelmemelerinin sebebi esimle olan kavgalari benim bi hatam olmadi.
O yuzdrn beklemiyirdum bu durumu hayal kirikligi yasadim ve kabullenemiyorum

Diğer torunlar anlayacak yaşta büyük ihtimalle.
Büyük ihtimal önden de anneleri hatırlatmıştır.
Kaç tane torunu olmuş adamın, onları mı takip edecek.
Siz öncesi için kırgın olduğunuzdan meseleyi büyütüyorsunuz.
Bence bebeğinizin ağzından yazdığımız mesaj bile gereksizdi.
Üstüne de böyle bir şey yazmayın.

Back
X