Tepki vermelimiyim

Gunaydin..digerleri hatta sulalesi arayip kutladi..sevilirim yani bunu hissederim..doguma gelmemelerinin sebebi esimle olan kavgalari benim bi hatam olmadi.
O yuzdrn beklemiyirdum bu durumu hayal kirikligi yasadim ve kabullenemiyorum
Doğrudur.
Belki de eşini sevmiyordur,o olayda onu hatalı bulmaya devam ediyordur.
1 yaşında bebek ve seninle bir sorun olmadığına göre kendi oğluna kızmış demek ki.
Ben çok dert etmem bu işleri ya.
İnsanın kendi ana-babasından bile hayır olmuyor ki eş ana-babasından da beklenti olmamalı bence.

İlk resimli mesajınız gereksiz olmuş ikincisinin daha gereksiz olacağını düşünüyorum. İçime atamam diyorsanız yapın tabi.
Bence insanlardan bu kadar şey beklemeyin.

Kp kendi oğluyla sorun yaşıyorsa yansımaları hem size hem çocuğunuza bu şekilde olabilir...
Doğru mu? Hayır.
Fakat böyle yapan büyükler var.

"Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..
Bu hareketlere hic gerek yok .Zayif noktanızı iyice gozlerine sokmaya ne gerek var ki .Zamani gelince soyler gecersiniz .
Her kirginlik aninda belirtilecek diye bir sey yok ya

Şekerim bu senin kayınpederin, ne gerek var bu muhabbete. ilk mesajı atmışsın, cvp vermemiş, hiç uzatma. Belliki size karşı bir tavrı var, Israr etmenin alemi yok.
Öyle küçük şeylere takılıp hayatı kendimize zehir ediyoruz ki. Olan bize oluyor.
Sağlığın yerinde mi? Eşinle, çocuğunla mutlu musun? Sen ona bak.

Şekerim bu senin kayınpederin, ne gerek var bu muhabbete. ilk mesajı atmışsın, cvp vermemiş, hiç uzatma. Belliki size karşı bir tavrı var, Israr etmenin alemi yok.
Öyle küçük şeylere takılıp hayatı kendimize zehir ediyoruz ki. Olan bize oluyor.
Sağlığın yerinde mi? Eşinle, çocuğunla mutlu musun? Sen ona bak.
Haklisin..bunuda sineye cekelim bakalim..

Doğrudur.
Belki de eşini sevmiyordur,o olayda onu hatalı bulmaya devam ediyordur.
1 yaşında bebek ve seninle bir sorun olmadığına göre kendi oğluna kızmış demek ki.
Ben çok dert etmem bu işleri ya.
İnsanın kendi ana-babasından bile hayır olmuyor ki eş ana-babasından da beklenti olmamalı bence.
Beklentiler üzuyor insani..doğru keske bende umursamasam sizin gibi öyle yapmaya çalışacağin

Ya sizin bir önceki kavga sebebinizde fotograf mevzusuydu degil mi ?
Ne gerek vardi simdi buna ?
Aramazsa aramasin yeri geldigin de soylerdin.
Ama bu hareketin cok yersiz ve gereksiz.

Neden fotoğraf atıp zorla kutlatmaya çalışıyorsun? İsteseydi kutlardı zaten ,böyle birseyi içselleştimeye gerek var mıydı ?

Kayınpederim kızımın doğum gününü kutlamasa bırak içerlemeyi aklıma bile gelmez .

Ben hersey iyi olsun diye ugrasiyorum aslinda.yoksa umrumda olur mu..cok kirildim ama
Çocuğunuzun doğum günü kutlanınca mı her şey iyi olacak? Daha 1 yaşında haberi bile yok doğum gününden belki o yüzden kutlamamıştır büyük torunu biliyo doğum günü nedir ne değildir. Sizi kutlayacak kutlasa mantıklı bulmadı demek ki. İnanın ortada ne sizin kırılcağınız bi şey var ne de kırılacak bi şey. Umrunuzda olmasın

Ya sizin bir önceki kavga sebebinizde fotograf mevzusuydu degil mi ?
Ne gerek vardi simdi buna ?
Aramazsa aramasin yeri geldigin de soylerdin.
Ama bu hareketin cok yersiz ve gereksiz.
Evet oyleydi ama cozuldu hepsi..
Uzun zamandir iyiydik.böyle olunca hala tepki suruyor sandim..birde kp kendi dedi uzaktasin bol bol foto isterim torunumun diye o yuzden ara araatiyorum.sabah aradi zaten sorun kalmadi

Bence o fotoğrafa yazdığınız şey gereksiz olmuş. Parti filan yapsanız gelirdi belki. Diğer çocuk büyük ve anlayacak yaştaymış. Hastalık, sağlıkla da kıyaslanmaz hem..

Şunu da söyleyeyim doğumuna gidilip de ilk anda görülen bebeği insan daha çok sahipleniyor. Sonradan görünce yabancılaşıyorsunuz az da olsa. İkisi çok farklı bir etki bırakıyor.

Neyin inadı acaba? Ne kadar ilginç insanlar var..
Başka bir şey yapmayın. Bundan sonra istense dahi fotoğraf atmayın, görüntülü konuşmayın..
Zamanı gelince laf yerini bulur..

keske bazen bazı seylerı umursamayarak en guzel cevabı verebılsek ...

"Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..

Sizde ki beklenti tavan yalnız. Hala zorla iletişim kurma derdindesiniz.
Bu tip davranışlar karşıdakine çok tuhaf gelir. Zaten değer vermiyormuş ki..

Ben olsam aramayana fotoğraf mesaj da atmazdım. Yeri gelince ben de onları aramazdım. Ama siz rahat durmayacaksınız gibi..

öncelikle şahsi fikrim sosyal medya da çocuk fotoğraflarının paylaşılmasını sevmiyorum
neyse
hadi sosyal medyaya çocuğun fotoğrafını attın çocuk musun da sosyal medyadan mesaj yolluyrsunuz ergen gibi
zorla doğum günü kutlamaya çalışmanızı anlamadım
anlam da veremiyorum
adam kutlamamış
siz niye içerliyorsunuz
içerlenecek var ise eşiniz
siz zaten anlaşamıyorsunuz sizin ne gibi hatrınız olabilir ki kp e nazlanma yapıyorsunuz
bence ergen tavırları bırakın kutlamak istemeyen adam kutlamaz boşa uğraşmayın

buarada oğlunun ilk çocuğuna doğuma gelmemesi ayıp diyecektim ki ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz
bunuda içinizde çok abartmayın
ayrı şehirlerde yaşayıp soğukluk olan kv kp niye gelsin
birde yatıya geldi diye laf ederseniz ki edebilirsiniz çünkü sonuçta bir süre görüşmemişiniz
sizi doğumda rahatsız etmek istememeleri çok normal bana sorsalar bende onlara gitmeyin
kadın lohusa falan sizleri de sevmiyor çocuğa birşey olsa sütü olmasa size bağlar derdim

Back
X