Tepki vermelimiyim

Bence o fotoğrafa yazdığınız şey gereksiz olmuş. Parti filan yapsanız gelirdi belki. Diğer çocuk büyük ve anlayacak yaştaymış. Hastalık, sağlıkla da kıyaslanmaz hem..

Şunu da söyleyeyim doğumuna gidilip de ilk anda görülen bebeği insan daha çok sahipleniyor. Sonradan görünce yabancılaşıyorsunuz az da olsa. İkisi çok farklı bir etki bırakıyor.
Ben sizin gibi dusunmuyorum..gayette seviyorlar torunlarini..5.aylikken gorusmeye basladilar.o konuda sorun yok.zaten sabah aradi cozuldu konu kapandi yani

öncelikle şahsi fikrim sosyal medya da çocuk fotoğraflarının paylaşılmasını sevmiyorum
neyse
hadi sosyal medyaya çocuğun fotoğrafını attın çocuk musun da sosyal medyadan mesaj yolluyrsunuz ergen gibi
zorla doğum günü kutlamaya çalışmanızı anlamadım
anlam da veremiyorum
adam kutlamamış
siz niye içerliyorsunuz
içerlenecek var ise eşiniz
siz zaten anlaşamıyorsunuz sizin ne gibi hatrınız olabilir ki kp e nazlanma yapıyorsunuz
bence ergen tavırları bırakın kutlamak istemeyen adam kutlamaz boşa uğraşmayın

buarada oğlunun ilk çocuğuna doğuma gelmemesi ayıp diyecektim ki ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz
bunuda içinizde çok abartmayın
ayrı şehirlerde yaşayıp soğukluk olan kv kp niye gelsin
birde yatıya geldi diye laf ederseniz ki edebilirsiniz çünkü sonuçta bir süre görüşmemişiniz
sizi doğumda rahatsız etmek istememeleri çok normal bana sorsalar bende onlara gitmeyin
kadın lohusa falan sizleri de sevmiyor çocuğa birşey olsa sütü olmasa size bağlar derdim
Durun bi sakin olun yavaş:) öncelikle sosyal mesyada paylaşmadım,whatsp uzerinden gönderdim..çünkü kendi istiyor özlüyorum arada at diyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Ha diyumce gidip gelemiyiruz eşimde bende çalısiyoruz.
Neyse,dogum gununu es dostla kutladik parti verdik ve ailelere yolladim fotograflari bunda ne var?
Benim ilk cocugum ve ilk yasi..Aramalarini bekledim evet cunku dogumuda gelememislerdi sorunlar yasadik.
O yasadigimiz zor gunlerin uzerini iyi anilarla kapatmak istiyorum..
Nitekim sabah aradi konustuk simdi sorun yok

Benim kayınpederim oğlum doğduktan 2 ay sonra görmeye geldi :confused:
Ki oğluma aşırı düşkün ama daha çok küçük kıyamıyorum diyor.
Açıkçası doğum gününü kutlamış kutlamamış hiç derdim olmazdı. Siz neden o kadar takıntılısınız bu konuda?
Lütfen bebeğinizi böyle fitne içinde yetiştirmeyin, insanları umursamamayı öğrensin. Hayat bizim etrafımızda dönmüyor. Doğum günümü kimse kutlamadı diye mutsuz olacak halim yok.

Ben sizin gibi dusunmuyorum..gayette seviyorlar torunlarini..5.aylikken gorusmeye basladilar.o konuda sorun yok.zaten sabah aradi cozuldu konu kapandi yani

İyi öyleyse. Seviyor olabilirler ama ilk anda görmek ve 5 aylıkken görmek farklı şeyler. Öyle olmasaydı siz bu kadar kutlayın diye zorlamadan kutlarlardı zaten.

Back
X