- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Herzmn en son soyluyir ki tiribinizi crkmesin..gitme demeye firsat vermemek icin kendi bildigini okuyo5 senedir süren mutlu bir ilişkim var. sevgilimle genelde aramız iyidir tabi ara sıra tartışıyoruz.
bu seferki tartışmamız da '' gideceği yerleri bana hep son anda söylemesi''. 10 gün önceden belli olan bir yeri son gün söyledi. ondan önceki işlerini de hep yapacağı sırada söylüyor önceden belli olsa da.
önceden bunu nadir yapardı ama 2 haftadır sık sık yapıyor. ben de ilişkimizin değişeceğinden endişelenip panik yaptım. ve 2 haftadır sustum dün yine aynısı olunca patladım. dün 5de gidecekti bir yere. 1 de çıkıyorum dedi. yine önceden haber vermediği sinirlendim. ha 1de gitmişim ha 5de diyerek de cevap verdi. bunda büyütecek ne var dedi. o umursamıyomuş gibi hissettiğimden iyice hırçınlaştım.
akşama kadar işinden dolayı konuşamadık, akşam uzun uzun konuşcaz dedi. konuştuk; unutmuşum söylemeyi, konu açılmadı dedi. niye biriktirdin 2 haftadır felan dedi. ama ben de hemen tepki vermemek için sustum. sonra sen artık sinirlenişlerin değişti felan dedi. ben de belki hep böyleydim sen farketmedin dedim. yıllardır seni tanımıyor muyum diye kızdı. konuşmuyoruz şimdi de. yani ikimiz de kızdıgımız için güzel bir iletişim kuramadık.
ya haklısın filan deyin de sinirim geçmesin çok kızıyorum önceden planını anlatmadıgı için.
gitme demem ki. gitme diyebilceğim bir şey değil yani.Herzmn en son soyluyir ki tiribinizi crkmesin..gitme demeye firsat vermemek icin kendi bildigini okuyo
evet amatör ligde futbol oynuyor. maçla alakalı.
A aa aslında ilginç yani dediğin gibi tepki vereceğin veya gitme diyeceğin bir durum da değil ki bu? Valla bilemedimevet amatör ligde futbol oynuyor. maçla alakalı.
zaten gitme demem arkadaşlarıyla buluşcak olsa bile ama maça gidecek yani gitme diyeceğim bir şey de yok ama 2 hafta sürekli olunca sinirlendim ama haksız mıyım yahuA aa aslında ilginç yani dediğin gibi tepki vereceğin veya gitme diyeceğin bir durum da değil ki bu? Valla bilemedim
bir şey sakladıgını düşünmüyorum ama önceden haber verirdi.ya bu karakter meselesi. bende anne baba sevgili arkadaş farketmez yapacağım şeyleri önceden söylemeyi sevmiyorum. izin alıyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gitmiyor. bişey sakladığımdan mı? hayır değil.
yani giderken haber veriyor. bilmiyorum bu sefer de haksızlık mı ettim diye düşündümBelki hayatının rutin bir parçası olduğu için haber vermeyi unutuyordur. Rutin derken, ara ara gidiyorsa maç yapmaya.
Zaten kızacağı bir şey de yok deyip haber vermiyordur.
Çok mu iyimser oldu bilmiyorum.ama ben böyle düşünürdüm herhalde.
peki hiç gitme yapma etme gibi şeyler söyledin mi daha öncedenbir şey sakladıgını düşünmüyorum ama önceden haber verirdi.
yok, dediğim gibi diyebilceğim bir olay da değil zaten.peki hiç gitme yapma etme gibi şeyler söyledin mi daha önceden
evet ben 20 sevgilim 24.Bende böyleydi yaş 33 artık hesap verecek kimse yok ama 17 18 inde gideceğim yerleri aileme geç söylerdim zaten sevgilim söylemedim bile galiba sizde 20 li yaşlardasınız
Sorun degil bizlere böyle mesela babam kaç yaşında adam son dakika haber verir anneme annem de sorun etmez bunuevet ben 20 sevgilim 24.
ama 5 senedir nadir oluyordu böyle tam yapacağı sırada haber vermesi. şimdi yapınca sorun olarak algılıyorum ben.
başından beri böyle olsa ben de sorun etmezdim şuan. ama planını hep anlatan kişi 2 haftadır yapmayınca sinir yapıyor bende.Sorun degil bizlere böyle mesela babam kaç yaşında adam son dakika haber verir anneme annem de sorun etmez bunu
Bunlar küçük ayrıntılar takmabaşından beri böyle olsa ben de sorun etmezdim şuan. ama planını hep anlatan kişi 2 haftadır yapmayınca sinir yapıyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?