• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEPKİNİZ NE OLURDU ?

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Sevgilinizden 2 güne yaklaşık haber alamasaydınız hiçbir şekilde tepkiniz ne olurdu ? çok merak edermiydiniz ?

Meraktan ölürdüm! Birkere eşimle sevgiliyken iş seyehatinden dönüyordu, varınca ararım dedi. Gece 12 falan eve gidince aramadı saat oldu gece 2 yok! Kafayı yicektim annesini halasını kardeşini herkesi aradım ağladım delirdim sonra uyuya kalmışım.
Neymiş efendim eve gitmiş uyumuş :işsiz:
Kıyameti kopardım :63:

Meraktan deli olurdum ama kavga ettiysek ve bunu yaptıysa çoluk çocukla uğraşamam der sallar geçerdim

Bitti derdim ve bitirirdim çok sevse ölmedi ya bi şekilde yazardı belki ayrılmak icin yapıyordur buda yeni moda oldu ya hani:işsiz:

Allah başka dert vermesin boşveeer sen ondan haber alamiyorsun bu kadar dertleniyorsun o da iki gündür senden haber alamıyor ama iplemiyor
bir de bu yönden bak
bence senin konu başlığın iki gündür beni merak etmeyen sevgilim olmalı

2 gün haberleşmemek için hayat memat meselesi olması lazım. Konuşmamaya devam edin...

Tepki vermezdim ama süründürürdüm.

Sevgilinizden 2 güne yaklaşık haber alamasaydınız hiçbir şekilde tepkiniz ne olurdu ? çok merak edermiydiniz ?
Kavga ettiğimiz için haber alamıyorsam "Şuna bak aklınca beni süründürecek, aman çok da umrumda" der güler geçerim, önemsemem. Kendisi ulaştığında da 2 gündür konuşmadıgımızın farkında degilmisim gibi davranırım. Ama her sey güzel giderken birdenbire haber alamadıysam tabiki çok merak ederim, ulastıgımda da o anki "oh be bir sey olmamıs, eee ölmediyse kalmadıysa ne diye beni merakta bırakti?!" karmaşasıyla sert çıkarım.

Back
X