tepkiniz ne olurdu?

Bu da ne demek. Hani benim eşim özgür willy dir bana hiç bir şekilde karışmaz. Özgürlükte level üstüne level atladım. Ama bana bunu diyen bir eşim olsa hopppp noluyo derim. Çöpsüz üxüm müyüm ben. Annesiz babasız bir hayat istiyorsan git öyle birini bul derdim.

Ailemle ilgili bi sıkıntı yok.neymiş efendim seni mahalleden isteyenler olmuş zamanında sana zarar verebilir düşüncesinde.çok konuştum ama kabullenmiyor.mahkeme tarihini bekliyorum.bu konuyu one sürüyor şimdi. Anlamadigim ailemle dışarı çıkmak kadar doğal bişey yokmu
nedeni ne ama? ailenizle arasında kötü bir şey mi oldu?

Yani benim esimde karisir mesela bazi kuzenlerimle gorusturmez ama sebepleri var ve haklı. Ve bende birsey demem. Ama anneme ne demek ya ANNEM o benim. Bir evlat buyukmek ne demek anne olmak ne demek bilmiyor esiniz...

normalde de kıskanç mı kendisi

Sen de gel derdim.
Sonucta gecerli bir sebebi yoksa beraber vakit gecirmekten daha doğal bir sey yok.

haddini bil!!' yada sende ailenden kimseyle görüşmüyosun ozaman hatta gitmiyorsun bile derdim kesin ne münasebet ya!!!

Pardon da boşanma aşamasındaki adamın laflarını neden dinleyeyim? Hoşt yani.

O vakitten sonra eşim olmazdı zaten. Ne hakla be? Ay sinir oldum.

İlk olarak sebebini sorardim.cokcok mantıklı bi açıklama yapmalı.cok absurt bi durum olmadıktan sonra kimse böyle bir istekte bulunmaz herhalde.bulunuyorsa da dikkate alınmamalı dedikleri

ya ne demek seni doğuran, büyüten, bugünlere kadar getiren, bir of bile demek yasak olan, anne babanızla görüştürmemek; hayır onu da geçtim, elin oğlu için anne babasını bırakanı, yarın elin oğlu bırakınca veya aldatınca napacaksınız, nasıl bakacaksınız annenizin babanızın yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…