TER KOKUSU

notokey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
1.511
1.000
53
Merhaba,

İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta

Benimde vardi boyle bir tanidigim ben ter kokmam diyordu burgun yanindan geçerken baya ter kokusu aldım.Sunu anlamıyorum demiyorlar mi ben ter kokmuyorum nerden belli kokmadigin.Yani insaniz tabiki terleyincre kokariz.Temizlenince geciyor neticede.Ha kendi kokuyu almıyordur birsey diyemem ama dikkat etse kokacagini düşünmüyorum.Birde su var kıyafetleri buyuk cogunlukla polyester yada iyi bir kumaştan degilse oda koku yapar

yılbaşında hediyeleşme gibi bir şey düzenleyin ona roll on deodorant parfüm vücut spreyi gibi şeyler alın.. Bazı insanların gerçekten teni kokuyor ama isterse sabah akşam duş alsın
alsalar ne olacak ki yani bunlar bulunamayacak şeyler değil. kadın tabi ki roll on diye bişeyin varlığından haberdardır da kulanmıyodur.

ayrıca kirli, ter kokan kıyafetin altına roll on sürsen neee sürmesen ne.

ik konussa daha iyi
ben ter kokmuyorum diyen birine 'emınmısın, bi kokla bakayım..senın burnun alışmış ' diyemezsin sonuçta..
hediye roll on deodarant yazan arkadaslar varda. zaten kullansa kendı alacak.üretiminde haberdardır bence..
ik konuşsun gerekirse kırılsın.sen karışma bence.bana biri öyle dese dikkat ederim ama o kişiyede gıcık olurum gibi...

Bence sizin konusmanızdansa ik konussun daha iyi
Sizi her gün görücek ve kırılırsa ki kırılacak her göz göze geldiginizde o muhabbeti hatırlayacak
Biz demeyiz zatende ik cı da dediğinde dicek siz bana ondan mı imada bulundunuz sürekli deodarant muhabbeti yaptınız diye.Gerçi biz ne kadar dersek diyelim koktuğunu düşünmüyorsa parfum vs dememizin anlamı yok

ik konussa daha iyi
ben ter kokmuyorum diyen birine 'emınmısın, bi kokla bakayım..senın burnun alışmış ' diyemezsin sonuçta..
hediye roll on deodarant yazan arkadaslar varda. zaten kullansa kendı alacak.üretiminde haberdardır bence..
ik konuşsun gerekirse kırılsın.sen karışma bence.bana biri öyle dese dikkat ederim ama o kişiyede gıcık olurum gibi...
Yok ben demem zaten ama belkı deodarant konusu açılınca dıkkat eder mı dıye dusunduk cunkyu dıger arkadas bır ara bnde koktugumu hıssedıyodum dedi veya eşinden örnek fln verdi hatta

Biz demeyiz zatende ik cı da dediğinde dicek siz bana ondan mı imada bulundunuz sürekli deodarant muhabbeti yaptınız diye.Gerçi biz ne kadar dersek diyelim koktuğunu düşünmüyorsa parfum vs dememizin anlamı yok
Demez öyle bişey bence
Zaten rencide edici bi muhabbet olur dahada uzatıp sizle muhattap olamaz

Yok ben demem zaten ama belkı deodarant konusu açılınca dıkkat eder mı dıye dusunduk cunkyu dıger arkadas bır ara bnde koktugumu hıssedıyodum dedi veya eşinden örnek fln verdi hatta
açık ve net söylenmesi lazım,anlamaz canım. üstüne kendini över ve sizde sinir olursunuz :KK48:
ik konussa daha iyi

Yine bu sitede benzer bir konuda okumuştum. Koku problemi yaşayan insanların mail adresini girdiğinizde onlara isimsiz mail gönderen bir siteden bahsetmişlerdi. Adını hatırlamıyorum ama googleda az bi araştırmayla bulunur. Bunu deneyebilirsiniz.
Ne yazıyormus mailde merhaba cok ter kokuyorsun git bi dus al falan mı 😂

yeni dogum yaptıgım zaman arkadasım bana

arkadasım biraz ter kokuyorsun demişti , ki bekarlıktan tanıştıgımız için sen eskiden böyle kokmazdın dedi ,
meğer kızımı emziriyordum süt yağlı olunca koku yaparmış , deotak almıştı bana ,

hiçte zoruma gitmedi aksıne memnun oldum ,

sen samımıysen söyleyebilirsin bence

Benim çalıştığım bir iş yerinden birinde böyle bir sorun vardı ama bir hastalığı olabilir. Çünkü adamın girdiği kokusundan belli oluyordu. Neyse bir ik herkesi toplayıp, duş alın, parfüm sıkın falan demişti. Kötü bir duygu.

Merhaba,

İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta
İk cı konuşsun. Elma sirkesi tavsiye etsin. Deodoranttan etkili.

Back
X