Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ik hep böyle kullanılır hatta konuşma dilinde de ik denir ki :)Bayadır ik nedir diye bakıyorum ekrana herşeyi kısaltma huyumuza bayılıyorumneyse ben kokmam dediğinde yoo gayet kokuyorsun diyeceksin basit
insan kaynakları :)
İnsan kaynakları uzun olmasın diye kısalttım :)
Bana söyleseler ben bozulurum ya :)Böyle şeyleri söylemeyen insanlara sinir oluyorum ben de. Ter kokuyorsam bilmek isterim şahsen neden öyle gezip rezil olayım?
Allah seni napmasın uğundumxterkokuyorsun@gmail.com isimli bir hesap alın gmail üzerinden, içeriğine rahatsız olduğunuzu vs yazıp ona mail olarak atın.
Ya da burası çok kötü kokuyor sanırım içindeki çocuk ölmüş diyebilirisiniz anlar belki![]()
Biz o konuşma dilini bilmiyoruuuama ik hep böyle kullanılır hatta konuşma dilinde de ik denir ki :)
İk cı konuşsun. Elma sirkesi tavsiye etsin. Deodoranttan etkili.
Daha bugün aynı konu oldu bizim şirkette hatta bi an okuyunca konuştuğum kişi misin acaba diye tereddütte kaldımMerhaba,
İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta