- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Nasıl bir ameliyat? Yani zararlı olur mu ter bezleri alınması gibi birsey mi ?Doktora gidin klipsli ets ameliyatı ile bu sorundan kurtulabilir
Kullanıyor ama baş edemiyor sanırım. Yanımda kaç kere aldı hemde pudrali fln..burda bir arkadaş eşinin ağız ve ter kokusundan şikayetçiydi. gerçekten çok zor bir durum
benimde sevgilim çok fazla terler ama hiç ter kokmaz.
deodorant roll on falan kullanıyor mu?
Haklisiniz çünkü çok rahatsız oluyorum ama kırmayım diye diyemiyorum da.. bunu pek asamadik. terlemeyi çok sıkıntı yapıyor bunu farkediyorum zaten.Koku yüzünden sorun yapanları niye eleştiriyorsunuz, ben o kısmı anlayamadım. Kimse kötü koku çekmek istemez. Nişanlandığınız insan da sizin en yakınınız olacak. Titiz ve temiz bir insan olmasına rağmen kokuyorsa, başkalarını rahatsız etmek istemez ve bilmek ister. Bunu söyleyecek kadar rahat ve yakın hissetmediğiniz biriyle evlenmeyin bence.
Benim erkek arkadaşım da ben de ter kokusu, ağız kokusu başka herhangi bir koku olursa hemen söyleriz ki başka kimseyi rahatsız etmeyelim. Erkek arkadaşım bana bazen "beni bi koklasana, kötü kokuyor muyum" diye de sorar, eğer şüphelenirse. Bunlar normal. Doktora gider beraber bakarsınız. Belki yedikleri de ağır kokuya neden oluyordur, onları değiştirir.
o zamana doktora gitmekten başka çaresi yokKullanıyor ama baş edemiyor sanırım. Yanımda kaç kere aldı hemde pudrali fln..
Canım ben yapamadım ama bazı insanların ter bezi cok calısıyor. Bunun icin bir doktora gitse. Ben olsam uygun bir dille söylerdim. Esimde herhangi bir koku duyduğumda usulüne uygun söylüyorum ben. İzah ediyorum senden sogumak istemiyorum diye o da anlayışla karşılıyor.Selam arkadaşlar iyi akşamlar.
Sizlere bir konu da danışmak istiyorum. Uzun zamandır dert etmemeye çalıştığım ama canımı sıkan birr durum var. .nişanlımın ter kokması. Ama yanlış anlaşılmasın kirli fln değil. Tam tersi çok titiz. Ama vücuduyla ilgili bir durum sanırım. Yanına gittiğim de takmamaya fln çalışıyorum ama biraz yürüsek fln felaket terliyor, ellerinden fln akıyor resmen. Ben de kokulara karşı çok hassasim hemen rahatsız olurum. Onunda moralini bozmak istemiyorum ama bazen sarılmak bile istemiyorum. Hani baya baya etkiliyor bu durum davranışlarımi. Normalde eleştiririm koku yüzünden sorun yapanları fln çünkü burda da görüyoruz işte vajinal koku yüzünden ilişki yaşayamıyoruz diyenleri fln afedersiniz. Ama başa gelmeden bilinmiyor. Bu aralar bunu baya dert ettim çünkü evliliğimi de düşünüyorum off ter kokusundan dolayı ondan soğumaktan korkuyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ya da tedavisi fln. .en azından düzgün bir şekilde izah ederim..
Koku derken öyle çok pis şekilde değil. Yani zaten yanıma geldiğinde ter kokusu fln olmuyor ama azıcık yürüsek fln terliyor ve haliyle onun kokusunu hemen alıyorum.Ne kadar terliyor ne kadar kokuyor
Bizim bir çalışan vardı adamın tişörtü ıslanırdı anında ama Kokmazdı
Eli çok terleyenler botoks yaptırır ama onlar da kokmaz
Deotak vs önereyim klasik
Genel anestezi altında yapılan yaklaşık 30 dk süren bir operasyonNasıl bir ameliyat? Yani zararlı olur mu ter bezleri alınması gibi birsey mi ?
Evet çok çalışıyor onun ki.ya ben takmadan sorun yapmam. Ama ter kokusunu heme hissediyorum ve o ortamda bulunmak dahi istemiyorum kim olursaCanım ben yapamadım ama bazı insanların ter bezi cok calısıyor. Bunun icin bir doktora gitse. Ben olsam uygun bir dille söylerdim. Esimde herhangi bir koku duyduğumda usulüne uygun söylüyorum ben. İzah ediyorum senden sogumak istemiyorum diye o da anlayışla karşılıyor.
Anlattığınız sekildeyse bencede zor bir ameliyat değil :) Bana çok anlatmıyor ama ben bile böyle rahatsizsam o nasıldır kimbilir..Genel anestezi altında yapılan yaklaşık 30 dk süren bir operasyon
İki koltuk altından 7 mm kadar delik açılır bu deliklerden küçük bir kamera ile görüntüleyip sempatik sinirlerde terleme artmasına sebep olan acıklığı klipsle normal düzeye getirirler
3 4 dikiş oluyor her iki koltuk altındada
Ameliyat sonrasında dikişler kuruyana kadar kolları havada tutmak zorunda en zor kısmı bu bence
Onun dışında basit bir operasyon
Bu bir hastalık sonuçta bence sen konuş bir doktora gidin beraberAnlattığınız sekildeyse bencede zor bir ameliyat değil :) Bana çok anlatmıyor ama ben bile böyle rahatsizsam o nasıldır kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?