Ter kokusu..

Yıkama olayını bilmiyorum ama kesinlikle böyle ürünler alırken içeriğine dikkat etmek lazım. O kadar terliyor ve bir anda deodarantla kesilmesi fln zaten sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
Kesinlikle terlemeyi durdurmak diye bir şey olmaz. Bakteri ürediği için koku yapıyor. Onu engellemek lazım.

Hyperhidrosis diye bir durum var. Kişinin ter bezleri normalden fazla oluyor. Bende var biraz bu ondan biliyorum. Ama yukarıda biri söylemiş, kokmuyor.

Aşırı terlemenin tiroid, diyabet gibi nedenlerini de olabiliyor. İnsallah öyle bir şey dgildir

Zor bir durum. Ter kokusu çekilecek bir şey değil. Tedavisi var mı bilmiyorum. Zaten arkadaşlar yazmış. Ama bu durum geçmezse ve evlenirsen soğuman an meselesi zaten.

Benim de bir arkadaşım vardı. Ter değil ama ten kokusu beni bitirirdi. Nasıl bir teni vardı böyle burnumun direkleri sızlardı. Kaş aldırmaya gelirdi bana. Haliyle yakın temas. Kırmayayım diye hiçbirşey demedim. Ama zordu. Birde kocamda olsa bitmiştim ben....

Once genel bir tahlil yaptirsin troid asiri terlemeye neden oluyor mesela, ya da vucuttaki fazla yaglanma. Bunun disinda eczanelerde satilan ozel deodorantlardan kullanmali (maxim 1 numaradir) her gun de duş almasi şart

En azından kazakta imiş yıkamayla geçmiş. Çocuk bazen benden uzaklaşıyor bunu hissediyorum utanıyor benden sanırım bu konu yüzünden
Ins gecer .yanınızda rahat olmalı .esler arasında bunlar konuşulmayacak konular degıl.daha bende neler var neler ....sızın sıkıntınız ben konuyu dağıtmayayım.geçmiş olsun

Ah o ter yok mu hayatımın kabusu.
Ben aşırı terlerim. Ellerimde şıpır şıpır su akar.yazın ayakkabının içinde ayağım resmen oynar ayak altlarım su gibi olur resmen.el ele tutuşmak. .. tam bir kabus....
3 yazdır mucizemle tanıştım . Driclor . Sürüyorum roll on şeklinde ayda 1 ta da 2 kez. Mis gibi kup kuru ellerim ayaklarım ve koltuk altım.nişanşınız temin etsin eczaneden ama şöyle söyleyin ter görünce.aa canım sen rahatsız oluyorsun ya ellerinden bi çare varmış.denemek ister misin diye. Ama ne yap et kullandır rahatlarsın.
Koku için de reward kullansın pudralı

Bende deodorantlar işe yaramazdı. Sonra koltukaltıma karbonat sürmeye başladım, ter kokusu nedir unuttum. Koku koltukaltından geliyorsa karbonatı deneyebilirsiniz. Ama genel bir kokuysa ve hoşuna gitmiyorsa aranızda ten uyumu yoktur. Sana hoş gelmeyen koku başkasına hoş gelebilir ve ya hiç duymayabilir. Ne agzı kokan insanlar tanıdım, sevgilileri ile rahatça öpüşüyorlardı. Ten uyumunuz yoksa ilişkini gözden geçir derim.

Valla aynen. Kırmayım diye birşey de denilmiyor ama bi de bana sorun.. sevdigimm insandan bu yüzden soğumakta istemiyorum

Ameliyat olmasa bile bu kremi kesinlikle alabilirim. Hem uygun bir ortamda ifade edersem olursa bence hoşuna gider onu düşünmem. Ne kadar acaba eczanelerde fln olur mu..
Ben kaça aldığımı hatırlamıyorum ama aşırı pahaşı değil asla eczanede kozmetikçilerde rahat bulursunuz en güzel yani 7 gün boyunca etkili olması her duş sonrası kullanmıyorum ki antalyada her gün duş alıyoruz

Ay da bir iki kere ise çok iyi :) hem eller için diye başlarsam çok dert etmez :)

Yok ya ten kokusuyla sorunum yok :) sadece bu ter mevzusu var. O da aşırı olmasa onu da sıkıntı etmezdim

Ay da bir iki kere ise çok iyi :) hem eller için diye başlarsam çok dert etmez :)
Gece temiz tenine sürsün iyice eline ayağına koltukaltına.sabah yıkasın. Ertesi gece de yapsın.kesilmezse 3.gece de yapsın ilk kez de. 1 ay idare ediyor beni . Ki aşırı ötesi terlerim. Kim bunu çıkardıysa Allah razı olsun valla.hem de çok uygun fiyatı 35 tl civarı bayaa gidiyor.hemen dene.yazık adama inan onu anlıyorum.çok zor

Hani şu terlemeyi önleyen fln şeyler sağlıksız geliyor ama deotak ı çok bilmiyorum zararlı değildir dimi..Ameliyat da mantıklı geldi küçük bir operasyon muş çünkü

Sağlıksız geliyor çünkü kafanıza sağlıksız olduğu yerleştirildi. Bu konuda yapılan araştırmalarda bu ürünlerin gerçek anlamda sağlık sorunlarına sebep olduğuna dair bir kanıt henüz bulunamadı fakat kulaktan kulağa yayılan efsaneler elbette mevcut. Ben çekinmeden kullanıyorum bu yüzden bir şans verilmeli derim.

Deotak krem formda bir ürün ama sadece kokuyu kesmeye yönelik olduğu için terleme konusunda bir etkisi olmaz. Driclor ise teri ksmeye yönelik bir ürün, aynı zamanda avuç içleri ve ayak altları için de kullanılabiliyor fakat o da kokuya karşı etkili değil. Biliyorsunuz kokuyu yaratan bakterilerdir.Ufak operasyon terlemeyi normale döndürecektir ama koku konusuna yine çözüm bulunamaz bu yüzden ürünlerle desteklemek gerekiyor.

Ben olsam her iki ürünü de hediye olarak ona alır şöyle derim. Hayatım geçen hafta bunlardan almıştım kendime, deneyip çok memnun kaldım sen de bir denesene...

Bende öyle düşünüyorum işte. . Hiç sağlıklı gelmiyo bana bu kadar terliyen insanın tamamen terlememesi. Ameliyat mantıklı geliyor eğer hastalık gibi bir durum ise
Tamamen terlemeyi kesmek derken, kullanılan ürünler yalnızca sürülen bölgede terlemeyi keser. Biz sadece koltuk altımızdan terlemeyiz, koltuk altından atılmayan ter kol, bacak, göğüs, sırt vs her bölgeden atılabiliyor zaten.

Evet zırt pırt hee yerde duyuyoruz zararlı diye bilinç altına işliyor normal olarak. Aslında ter kokusu öyle çok aşırı değil ama sırılsıklam olması ve biraz da koku olunca çok rahatsız edici oluyor. Başta deotak alayım diyorum hediye olarak onunla asarsak sorun olmaz

El ve koltuk altı kısmi kesilse yeter zaten geri kalan yerler farkedilmiyo

Tamam o halde özellikle çay ağacı özlü olan iyidir. Fiyatları da 11-15 arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…