Ter kokusu..

Terlemek ve kokmak farklı aslında.. Aşırı islaklik olup hiç kokmayan da var.. titiz olduğuna emin misiniz.. sık duş alıp rollon vs kullanıp yanınızda iken çok kokmasi zor biraz sanki.. koku hormonal bi sorun da olabilir.. ablam tedavi görmüştü ailecek nefes almıştık:)

Aslında çok yoğun bir koku değil. Islaklığı olusunca ben hemen rahatsız olduğum için kokuyor diye hissediyorum sanırım.

benım de ellerım cok terler, ama kokar mı bılemedım.
sızın nısanlınız da bu durumdan rahatsız olup, sureklı dus vs alıyorsa kısısel bakımına dıkkat etmeye calısıyorsa problem yok.
ancak tersı bır durum varsa bır durun dusunun derım..

Dikkat ediyor bana çaktırmamaya çalışsa da ben farkediyorum.

Kızlar mrb.bende 5 sene önce el,ayak,koltuk alti terlemesi yüzünden klipsli ets oldum.elimden damla seklinde ter gelecek kadar ve kolaltimdan da nerdeyse göbeğe kadar islaklik olurdu hicbisey giyemezdim adam akilli..kotu kokma olayina gelince kokudan kasti normal ter kokusu olmaz ama rutubetli bir koku olur cok iyi anliyorum rahatsizlik olayini.dus almak dikkat etmek yada ilac kullanmak ter bezleriyle alakaliysa birsey ifade etmez.
Ameliyata gelince istanbul Medipol hastanesinde 1 saat suren ve genel anesteziyle yapılan bir operasyondu.koltuk altindan 3 er kesikle gogus kafesine girilip klips yerleştiriliyor.bolgeye gore basari oranlari degisiyor (ayakda etkili olmadi malesef bende)ameliyattan çıktıktan sonra nefes problemi yasandigi için 1 gece hastanede kaldim.agrisiz sizisiz bir süreçti.hastaneden çıktıktan sonra bi İstanbul turu yapmıştım kolumu zorlamadan.atladığım ve sormak istediginiz birsey olursa yardimci olurum

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…