- 20 Ocak 2021
- 2.039
- -154
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Psikolog seansı dediğin bir saat olmaz mı? Daha mi ucuz oluyor acaba 30 dakika?Nisan ayından beri online psikolojik destek alıyorum bir psikologtan.bir seans 30 dakika ve nisan ayından beri 28 seans aldım ve geçtiğimiz son 3 seansa kadar iyiydi.yani anksiyetem geldiğinde arıyordum ve iyiydik.bana yeni yeni pencereler açıyordu.daha sakın birine dönüştüm.daha stabilize duygularım.dengeli.ama son 3-4 seans tir psikologum hep dinlemede 30 dakikalık seansta kesintisiz 20 dakika ben konuşuyorum.son 10 dakikada o toparlıyor.eskiden karşılıklı paslasirdik.simdi öyle değil.sanki daha ilgisiz. Şimdi söylesem sana öyle gelmiş diyecek.sizde de böyle mi oluyor.beni garantiledi gi için mi böyle.yeniden başkasına başlasam en az 3 seans tanıma seansı oluyor.herseye baştan başlıyorum.bunu istemiyorum.bundan önceki psikologum da öyleydi.neden öyle oluyor ben mi yanlış anliyorum
Duruma göre aliyorum.gerekirse bir yarım saat daha alıyorum.bakiyoruklm verim alıyorum haftada 1.5 saat veya 2 saat seans alıp bir sonraki hafta hiç seans almadığım da oluyor.duruma göre.Psikolog seansı dediğin bir saat olmaz mı? Daha mi ucuz oluyor acaba 30 dakika?
Ayrıca gorusmelerim sesli olarak gerçekleşiyor.goruntu yok son derece iyi geldi banaPsikolog seansı dediğin bir saat olmaz mı? Daha mi ucuz oluyor acaba 30 dakika?
Allallah hiç duymamıştım böyle bir sistem.eee nasıl karar veriliyor bu hafta iyi gidiyor 2 saat yapalim mi diyorsunuz?Duruma göre aliyorum.gerekirse bir yarım saat daha alıyorum.bakiyoruklm verim alıyorum haftada 1.5 saat veya 2 saat seans alıp bir sonraki hafta hiç seans almadığım da oluyor.duruma göre.
Kendi ruh durumuma göre.ne zaman ihtiyaç duysamzor bir duygunun içindeyse ariyorumAllallah hiç duymamıştım böyle bir sistem.eee nasıl karar veriliyor bu hafta iyi gidiyor 2 saat yapalim mi diyorsunuz?
Düzensiz olması garip geliyor bana.bir dönem düzenliydi sonradan mı bu şekle dönüştü?Kendi ruh durumuma göre.ne zaman ihtiyaç duysamzor bir duygunun içindeyse ariyorum
Olur mu hiç öyle şey kesin bu ve önceki psikologta sorun vardır. Onların size psikolojik danışmanlık için gelmesi lazım.neden öyle oluyor ben mi yanlış anliyorum
Lkulağa garip geliyor gerçekten psikolog olduğuna emin misinizAyrıca gorusmelerim sesli olarak gerçekleşiyor.goruntu yok son derece iyi geldi bana
Hep böyleydi.kriz dönemlerinde 1 saat yetmeyebiliyorDüzensiz olması garip geliyor bana.bir dönem düzenliydi sonradan mı bu şekle dönüştü?
Ben de 1 seneyi aşkın gidip geliyorum.bizim düzenli her hafta bir saat.bence de uzun zamanlar geçirdikten sonra bir rahatlık geliyor onlara.ilk senaslar daha psikolog psikolog davranırken, daha arkadaş gibi davranmaya başlıyorlar zamanla.yani o psikolog etkisi azalıyor bence de.ben bitirmeyi düşündüm söyledim de ama bitirmiyor da.ben de ısrar etmedim.öyle aynı şeyleri anlatıyorum aslında.düzenli gelen para kesilmesin diyorlar sanırım.sonuçta bir ticaret.Hep böyleydi.kriz dönemlerinde 1 saat yetmeyebiliyor
EvetLkulağa garip geliyor gerçekten psikolog olduğuna emin misiniz
Aynı ilgi olmuyor evet zaman geçtikçe.ama bu 3 ay gibi sürede olması üzücü.sanki beni yadırgıyor endisesi de belirdi bende.ben 2023 kasımdan beri düzenli terapi alıyorum.bu ikinci psikologum ama ikisi de ilgisizlesti.ama çok iyi bir terapist.vazgecmek de istemiyorumBen de 1 seneyi aşkın gidip geliyorum.bizim düzenli her hafta bir saat.bence de uzun zamanlar geçirdikten sonra bir rahatlık geliyor onlara.ilk senaslar daha psikolog psikolog davranırken, daha arkadaş gibi davranmaya başlıyorlar zamanla.yani o psikolog etkisi azalıyor bence de.ben bitirmeyi düşündüm söyledim de ama bitirmiyor da.ben de ısrar etmedim.öyle aynı şeyleri anlatıyorum aslında.düzenli gelen para kesilmesin diyorlar sanırım.sonuçta bir ticaret.
3 ayda ilgisizleşmesi normal değil tabi.icine sinmiyorsa başkasına git.daha çok yeni.Evet
Aynı ilgi olmuyor evet zaman geçtikçe.ama bu 3 ay gibi sürede olması üzücü.sanki beni yadırgıyor endisesi de belirdi bende.ben 2023 kasımdan beri düzenli terapi alıyorum.bu ikinci psikologum ama ikisi de ilgisizlesti.ama çok iyi bir terapist.vazgecmek de istemiyorum
Ben de 1 seneyi aşkın gidip geliyorum.bizim düzenli her hafta bir saat.bence de uzun zamanlar geçirdikten sonra bir rahatlık geliyor onlara.ilk senaslar daha psikolog psikolog davranırken, daha arkadaş gibi davranmaya başlıyorlar zamanla.yani o psikolog etkisi azalıyor bence de.ben bitirmeyi düşündüm söyledim de ama bitirmiyor da.ben de ısrar etmedim.öyle aynı şeyleri anlatıyorum aslında.düzenli gelen para kesilmesin diyorlar sanırım.sonuçta bir ticaret.
Nette birsuru online psikolog uygulaması var.bence daha iyi.terapiyi evin rahatlığında aliyorum.bir yere de gitmiyorum.bu şekilde ben daha rahatım.Allallah hiç duymamıştım böyle bir sistem.eee nasıl karar veriliyor bu hafta iyi gidiyor 2 saat yapalim mi diyorsunuz?
Iyi şeyler söylüyor ama son 10 dakikada.20 dakika ben anlatıyorum.ama en çok ilerleme de bu bayan psikolog sayesinde oldu.ama bilmiyorum ki.3 ayda ilgisizleşmesi normal değil tabi.icine sinmiyorsa başkasına git.daha çok yeni.
Pamuk bu kaçıncı psikolog?Nisan ayından beri online psikolojik destek alıyorum bir psikologtan.bir seans 30 dakika ve nisan ayından beri 28 seans aldım ve geçtiğimiz son 3 seansa kadar iyiydi.yani anksiyetem geldiğinde arıyordum ve iyiydik.bana yeni yeni pencereler açıyordu.daha sakın birine dönüştüm.daha stabilize duygularım.dengeli.ama son 3-4 seans tir psikologum hep dinlemede 30 dakikalık seansta kesintisiz 20 dakika ben konuşuyorum.son 10 dakikada o toparlıyor.eskiden karşılıklı paslasirdik.simdi öyle değil.sanki daha ilgisiz. Şimdi söylesem sana öyle gelmiş diyecek.sizde de böyle mi oluyor.beni garantiledi gi için mi böyle.yeniden başkasına başlasam en az 3 seans tanıma seansı oluyor.herseye baştan başlıyorum.bunu istemiyorum.bundan önceki psikologum da öyleydi.neden öyle oluyor ben mi yanlış anliyorum
Katılmıyorum faydalı bisi.sigaram yok masrafı yok.ben keyif alıyorum.disaridan bir göz ile olaylara bakmaktanPamuk bu kaçıncı psikolog?
Bir sürü para döküyorsun ama sana iyi gelmiyor.
Kendini iyi hissetmek için illa birine ihtiyacın yok.
Belki de şuan terapinin böyle gitmesi gerekiyordur o zaman. Terapistin duygularına odaklanmak da bir hata değil mi. Kendinize odaklanmanız lazım. İlgisini kaybetmesinin ne önemi varEvet
Aynı ilgi olmuyor evet zaman geçtikçe.ama bu 3 ay gibi sürede olması üzücü.sanki beni yadırgıyor endisesi de belirdi bende.ben 2023 kasımdan beri düzenli terapi alıyorum.bu ikinci psikologum ama ikisi de ilgisizlesti.ama çok iyi bir terapist.vazgecmek de istemiyorum
Çok önemi var ya kendinizi anlatırken konsantre olamıyorsunuz arada köprü olmuyor bağlantı kuramiyorsunuzBelki de şuan terapinin böyle gitmesi gerekiyordur o zaman. Terapistin duygularına odaklanmak da bir hata değil mi. Kendinize odaklanmanız lazım. İlgisini kaybetmesinin ne önemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?