Terapi hakkinda

Ayrıca gorusmelerim sesli olarak gerçekleşiyor.goruntu yok son derece iyi geldi bana
Siz bu kişinin psikolog olduğundan gerçekten emin misiniz? İsim soyisim vs Linkedinde araştırın akademik, mezuniyet bilgilerine bakın mutlaka. Ben de yaklaşık 1 yıl online terapi aldım ve 45 dk görüntülü konuşuyorduk, hayatımda ilk kez duyuyorum görüntü olmadan sadece sesli konuşarak terapi olduğunu . Bu kişi şüpheli geldi bana. Göz teması olmadan terapiden verim alınamaz. Karşılıklı olarak birbirinizi görmeniz lazım.

Ay ucuz olsun diye kim bilir kiminle konuşuyosun böyle düzensiz verimsiz terapi mi olur? Bu mu sana iyi gelmiş hali kusura bakma da

Katılmıyorum faydalı bisi.sigaram yok masrafı yok.ben keyif alıyorum.disaridan bir göz ile olaylara bakmaktan
Senin hayatında hep kaos ve uyumsuzluk var Pamuk 😑 birilerinin seni dinlemesi ve senin bundan keyif alman terapinin amacı olamaz.
İyileşmek ve normale dönebilmek önemli.
Eğer sen yüzlerce seans almama rağmen ufak bir değişme bile gösteremiyor ve aynı yerde takılı kalıyorsan bu terapi alma sürecini de sadece takıntı haline getirmişsin demektir.
Eminim seni dinleyen psikolog da yorulmuştur artık sürekli insanlarla olan kaosunu dinlemekten...
İş yerindekilerle, ev sahibinle, ailenle falan hep sorun yaşıyordun hatırladığım kadarıyla

Senin hayatında hep kaos ve uyumsuzluk var Pamuk 😑 birilerinin seni dinlemesi ve senin bundan keyif alman terapinin amacı olamaz.
İyileşmek ve normale dönebilmek önemli.
Eğer sen yüzlerce seans almama rağmen ufak bir değişme bile gösteremiyor ve aynı yerde takılı kalıyorsan bu terapi alma sürecini de sadece takıntı haline getirmişsin demektir.
Eminim seni dinleyen psikolog da yorulmuştur artık sürekli insanlarla olan kaosunu dinlemekten...
İş yerindekilerle, ev sahibinle, ailenle falan hep sorun yaşıyordun hatırladığım kadarıyla
Zaten sorunları olan terapiye gitmez mi.bu onun işi yani dinlemek

Back
X