Terapi, seans ücreti, pazarlık 🙄🙃

nasıl uçtu seans ücretleri ya. Ben ücretli nedeniyle bıraktım daha da arayıp fiyat bile almadım.

Ben 2021 yazında terapiye başladığımda 50cad karşılığı idi seans ücreti. Şu an 80euro diyorsunuz nedereyse iki kayı yapıyor döviz bazında dahi.

Bence pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum. Zaten buraya da çok usulunce erbabınca yazmışsınız eminim konuşurken de gayet düzgün konuşursunuz.

Ben 1450 tl veriyorum şu anda seans başına. Asgari ücret zammı ile beraber artış da oluyor tabi. Bir dönem maddi sorunlardan bahsettiğimde ben demeden eski ücretten devam etmiştik. Kendisi teklif etmişti. Sormaktan zarar gelmez ama bana çok uçuk geldi seans ücreti.

Bir de seans sıklığı açıkçası bana garip geldi. Uzun süredir devam ediyorsanız iyileşme göstermeniz gerekirç haliyle seans sıklığı da azalır. Ben aşırı intihar düşünceleri yaşadığımda anca haftada 1 gidiyordum. Şu anda 3 haftada bir.

Gerçekten çok geldi bana da, ABD eğitimli, çeşitli dergilerde onlarca yayını olan 50lik profesör göz doktoru amcaya yazın muayene parası 2.500TL ödemiştim. O da Memorial denen kazık kapısında oldu Bilemedim yani gunahını almayayım, belki çok çok nitelikli biridir ama yine de 3000TL eder mi emin değilim. TLyle çalışan biri olsaydım ödemezdim onun yerine spor salonuna, havuza yazılırdım, ciks mekanlarda yer içerdim kafayı düzeltirdim dshdhdhhdfh

Konu sahibi merhaba. Fiyat konusunda bir şey yazmayacağım da benim aklıma takılan asıl bu hanımefendinin psikolog olduğundan emin misiniz?

Sormamın sebebi yurtdışından getirdikleri sahte diplomayla bir sürü sektörde faaliyet gösteriyorlar(her ülkeden var) canlı örneği olarak bir tane doktorum diye gezen instagramda profili olan Mecidiyeköy’de kliniği olan estetik “doktoru” Azerbaycanlı bir kadın sağlık bakanlığı tarafından doktor olmadığı ortaya çıkmış para cezasına çarptırılmış ülkesine gitmiş.

Sayfasını Bakü’den yönetmeye devam ediyordu oradaki müşteriler talep çok.

Geçenlerde “psikolog,yaşam koçu” gibi zırvalıklarla karşıma çıktı nilantaşında bir yerde yer tutmuş orası da kapanmış.

Yani emin misiniz psikolog olduğundan? Duvardaki diplomalara da şüphe ile bakıyorum ben artık. Kimin ne olduğu belli değil.

Azerbaycan manatı tl karşı çok daha iyi durumda euro istemesi çok garip.
Infinite Soul canım sizin orada psikologlar dolarla mı kazanıyor aydınlat lütfen

Psikolog olsun başka bir şey olsun tc işletmeler klinik/salon/ yıllarca aynı yerdedir. Ne zaman yabancı uzman görsem hep taşınıyorlar sürekli adres değiştirmeler.Normal bir yer niye iki ayda bir göçsün sürekli?

Konu sahibi fazla verecekseniz de birebir yüz yüze konuşacağınız burada bulunan uzmana gitmenizi tavsiye ederim. Online ok devir değişti her şey artık online yapılabilir ama ben konuştuğum insanın gözlerinin içine bakmak isterim mimikleri tavrı vs

Benim de 1500 idi aylardır. Yeni yıl itibari ile zam geleceğini tahmin ediyorsum ama bu kadarını değil

Acil bir durumum yok ama hayat kalitemi artırmak istiyorum. Tamam güvenli alanımda iyiyim gayet o tarz kaygılarım yok, ama çıkmak istiyorum bu alandan, denemek belki yanılmak ve devam etmek.. korkmadan yaşamak..

yuh gülseren budayıcıoğlu mu bu gerçi o psikiyatr
yine sapıttı bunlar da
online psikoloji eğitimi ile uzaktan öğrenci okusun dediklerinde zıpladılar ama online terapi ile dünyayı cebe indiriyorlar

İşte oralara gitmem için de terapi almam gerekiyor aslında sorunum da o yani kaygım bu parayı verdikten sonra, ki sosyal duygusal kaygılarımı yenmek için gidiyorum, o alanlar için bütçemin kalmaması

Yo güvenilir bir isim, doktoraitesinde onlarca yorumu, sayfasında diplomalrı var, zaten referans aracılığı ile bulmuştum güvendiğim biri tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…