Bu kadar cahillik kokan bir mesaj daha okumadım.
Yakınına anlatsan çözüm ne verecek acaba. boşver tatlım bak senden kötü olanlar var haline şükret mi diyecek kahve içerken.
Ayrıca kimseye özel hayatını geçmişte yaşadığın kötü günleri anlatmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Bu şekilde terapiye para vereceğime tatile giderim alışveriş yaparım diyenler genelde depresyonu battaniye altında Nutella yemek, görümce ile dedikodu yapmak sanıyor.
Konu sahibinin gibi çocukluğu kötü geçen yada şiddet va gören insanların arkadaşıyla yada akrabası ile travma çözmesi mümkün değil.
Ve Aynen geçmişe gidip travmalarımı düzelttiğimiz için şiddet dolu bi evlilikten sonra güzel bir evlilik yaptım. İşimi düzelttim, özgüvenim sağlığım yerine geldi. Uykularım insan ilişkilerim düzeldi. Keşke daha önce gitseydim terapiye.
Değil on k maaşımın yarısını istesin veririm. Güzel bir kazak giyip mutsuz bir şekilde kahve içeceğime yada tatile gideceğime önce sağlığımı düzeltir kalan hayatımı kaliteli harcarım. Şimdi genciz güzeliz 60 yaşında psikolojisi bozuk bir emekli olmayı tercih etmiyorum
konu sahibi size gelince. Bende terapinin ilk yıllarında işe yaramıyor para boşa gidiyor diye çok düşündüm 2 3 defa bıraktım. Kendi başıma tatillere çıktım. Ay bu parayı ona vereceğime tatile giderim dedim ve daha kötüleşmiş olarak seansa geri başladım.
Benim size tavsiyem bırakmayın. Şimdi ki dönemde 10k çok bi para değil zaten borcun da yokmuş. Zamanla seans aralığı azalır . Terapistine güveniyorsan ki söylemişsin iyi geliyor diye devam et

ben terapi aldığım sürede evlendim çokta güzel ev düzdüm. Son model tabaklara ihtiyacınız yok. Şimdiki eşimle travmamız sağlıklı yediğimiz yemek esnasında hiç umursamıyoruz tabağın modelini eşyanın rengini. Şimdi seans aralığım azaldı. Dilediğim gibi birikim yapıyorum ama önce sağlık.