Terapiye başladığımı söylemeli miyim?

Söylemeyin. Eş seçimi ile ilgili kendisi bile farkında olmadan doğal davranışları değişebilir, sizi manipüle edebilir, gereksiz bulabilir, ondan emin olmadığınızı düşünebilir, terapi gören insanları "ruh sağlığı bozuk deli" gibi görme konusunda kendinin bile fark etmediği önyargıları olabilir, ileride bu süreci size karşı kullanabilir, hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olabilir. Olasılıklar çok fazla. Hepsi saçma da olabilir ama gene de bu sizin içsel serüveniniz ve kendi şifa yönteminiz. Dışarıdan hiçbir müdahale olmaması adına bence kendinize saklayın.
Sonuçta sevgilisiniz. İlerisini bilmiyorsunuz. Güzel şeyler olacaksa bile, onun dahli olmadan sizin iradenizle olsun. Tek karar mercii sizsiniz hayatınız ile ilgili.
Dilerim her anlamda şifalanırsınız.🍀
Ben de söylememeye karar verdim. Ne olur ne olmaz bilemiyor insan.

Bence herhangi bir şeyde kararsız kalırsanız demekki olumsuz birşey varki balıklama atlamiyirsunuz ve haklı çıkarsınız belkide eş seciminde karar verememekte haklısınız terapi almak gerekir mi bilmiyorum
Ben yapı olarak kararsızım bi kıyafet rengine bile zor karar veren biriyim maalesef :KK43: bunu da söyledim.

Back