• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terasıma sürekli izmarit ve peçete atılıyor, nereye şikayet etmeliyim ?

hiraeth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
1.057
1.759
133
Merhabalar. Birinci katta oturuyorum ve terasıma sürekli izmarit ve onun gibi ufak çöpler atılıyor. Bunu bir hane yapıyor sadece bildiğim kadarıyla. Ama emin değilim kim?
Ben bu terasa çöp atan kişiyi nereye şikayet etmeliyim ve cezası nedir ? Bilen aydınlatırsa sevinirim. Pandemide bile aynen devam etti. Cidden çok sinir bozucu .

Bizim komşunun müstakil evinin önüne sürekli birileri çöplerini bırakıyordu kapının önüne ne kadar uyarı yazdıksayda vazgeçmediler adam en sonunda kamera taktırdı şimdi çöp poşetler koyan yok😁

Benim süper zeki eşim sigarasını içtikten sonra yola düşüyor diye atıyormuş balkondan 🤦 Bir gün bir kadın geldi ama nasıl sinirli anlatamam. Dedi ki sigaralar annemin balkonuna düşüyor, gözümle gördüm sizin evden. Bir sürü özür diledim. Diyorum ki eşime senin kafan mı iyi ne demek sigarayı aşağı atmak ,düşünemedim diyor 😐 Külleri boş pakete koyuyor sigarayı aşağı atıyormuş,benim de alerjik astımım var, hiç yaklaşıyorum oraya ,hiç haberim yok böyle yaptığından. Sizin apartmanda da böyle saçma bir adam olabilir. Ben olsam girişe, asansöre falan yazı yazarım.

Benim süper zeki eşim sigarasını içtikten sonra yola düşüyor diye atıyormuş balkondan 🤦 Bir gün bir kadın geldi ama nasıl sinirli anlatamam. Dedi ki sigaralar annemin balkonuna düşüyor, gözümle gördüm sizin evden. Bir sürü özür diledim. Diyorum ki eşime senin kafan mı iyi ne demek sigarayı aşağı atmak ,düşünemedim diyor 😐 Külleri boş pakete koyuyor sigarayı aşağı atıyormuş,benim de alerjik astımım var, hiç yaklaşıyorum oraya ,hiç haberim yok böyle yaptığından. Sizin apartmanda da böyle saçma bir adam olabilir. Ben olsam girişe, asansöre falan yazı yazarım.
Yola atmak daha masum tabi 🙄

Evlerinde kültablası veya çöp poşeti mi yok elalemin balkonuna atıyorlar? Sokağa bile çöp atılmaz. Siz hangi dairenin yaptığına iyicene emin olun. Bir gün terası süpürüp ''buyrun çöpleriniz'' diye verin. Bir de çöp poşeti verin ''bu da hediyem olsun sizde çöp poşeti yok galiba'' diyin. Utansınlar biraz. Vallahi billahi ben yapardım bunu. Sokaklar balkonlar hususi çöp kovası mı?

Balkondan yola peçete falan atan tiplere dair hiç umudum olmaz. Konuşmakla düzeleceğini sanacağım profiller değil balkondan camdan aşağı çöp atanlar. Yerinizde olsam balkonuma tente yaptırır Gül gibi Yaşar giderdim.

Katılıyorum, böyle tipler eğitilemez

Evlerinde kültablası veya çöp poşeti mi yok elalemin balkonuna atıyorlar? Sokağa bile çöp atılmaz. Siz hangi dairenin yaptığına iyicene emin olun. Bir gün terası süpürüp ''buyrun çöpleriniz'' diye verin. Bir de çöp poşeti verin ''bu da hediyem olsun sizde çöp poşeti yok galiba'' diyin. Utansınlar biraz. Vallahi billahi ben yapardım bunu. Sokaklar balkonlar hususi çöp kovası mı?
Bencede. Poşete koyup ellerine verin çöplerini, muhtemelen cirkeflesirler ama olsun.

Yola atmak daha masum tabi 🙄
O bambaşka bir konu zaten 🤦 Ben yokken sen dışarıda oraya buraya çöpte atıyorsundur diyorum yok artık diyor. Bir dünya kavga ettim ,yere ve sokağa sigara atmak çok normal geliyor ona 😐 E yürürken sigara içersen bitince yere atarsın diyor 🤦 Benim alerjik astımım var ve en nefret ettiğim şey yürürken sigara içen insanlar. Benim yanımda hiç içmediği için hiç bilmiyordum ben bu sigara öküzlüklerini. Nereye atayım sigara sönünce diyor. Balkonda içerken küllüğü at diyorum, evde küllük var, aklıma gelmedi diyor 😐 Tam cinnetlik.

Üst kattan sigara izmariti atıyordu birisi. Biz hep balkonda oturuyoruz gittim yönetme şikayet ettm komple ust katlarımı uyarmış. Sonra haftasına balkonda otururken yine attı çkardm kafamı öyle bir bağırdım ki bitti son oldu. Malesef bazı insanlar bundan anlıyor çok üzgünüm

Aynı sorun bizde de vardı. Bir kere apartman girişine kimse sizin çöplerinizi temizlemek zorunda değil lütfen aşağıya çöp, sigara atmayın diye yazı astım. Akşam astığım yazı sabah yoktu. Bu sefer kendi kapımın yanına astım beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum Allah sizi ıslah etsin diye not düştüm. Bu yazdıklarım özet tabi 😄
Şimdi bahçe katı mis benim balkonum mis. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz insanlar sadece başına bela gelmesinden korkmuş sanırım.

Eğer apartman görevlisi vs yoksa (yani ona iş çıkarmamak amaçlı) toplayın atılanları onların kapısının önüne boşaltın. Şikayetten anlamaz bu tipler. Birinin bahçesine, balkonuna düşeceğini tahmin etmeyi geçin balkondan kim çöp atar yahu hangi zeka ürünü?

Sigara izmaritini çöpe atmak yasak herhalde, oturduğum yerde de kaç kez şahit olup uyardığım halde çöpçü temizliyor nasıl olsa diyorlar.🤦
Kamera mantıklı olabilir hatta tüm herkese de duyurun .Hatta fake bile olabilir illa ki caydırır :)

Eğer apartman görevlisi vs yoksa (yani ona iş çıkarmamak amaçlı) toplayın atılanları onların kapısının önüne boşaltın. Şikayetten anlamaz bu tipler. Birinin bahçesine, balkonuna düşeceğini tahmin etmeyi geçin balkondan kim çöp atar yahu hangi zeka ürünü?
Apartman wp grubuna bunu belirttim. Aynı şekilde kapısının önünde bulur dedim

Back
X