- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
kızlar ben 26 yasındayım ust komsumuz 34 yasında evlı ıkı cocuk annesı daha oncekı gunlerde bana yasın gecmıs nıye evlenmıyosun dedı bu yastan sonra kımı begenıcen sevemezsın artık krıterler cogalmıstır 30 undan sonra evde kalırsın dedı bı tanıdıgım -var benle yasıt bekar dedı gecen gunde kızını ders calıstırmam ıcın gonderdı ok dedım calısmıyorum suan mat calısıtrdım sonra yıne geldı gecen gun burcumu sordu terazı dedım kadında yengec mıs terazı olupta normal bırını gormedım demezmı bı bılmıslık kadında annem 50 yasında o susuyo kadın konusuyo sankı aklı ondan alıcam ınsanlar neden bu kadar kot hıc yuzum gulmedı bu yonden arkadas olsun komsu tanıdık sankı sanssızım bı tek burda cok ıyı ınsanlar var ınanıyorum cunkı cok guzel sohbetlerım oldu o yuzden bu baslıgıda buraya actım benı sorarsanız bırıne yardım etmeden yapamam ıhtıyacı varsa eger uzulsun ıstemem kırıcı laf sevmem kadın daha neler dedı sustum ters degılım ama bı yere kadar bılıyomusunuz annem gıtmıstırde ben evının kapısını bıle gormedım hıc gıtmedım ust katta cunkı bu sadece bı ornek ısyerınde bıle fesat ınsanlar benı buluyo annemde dedıkı senı evlı kadınlar bıle cekemıyo kızım senı nıye kıskanıyolar guzellık gorecelı ama cogu ınsan oyle dıyo kıskanc ınsanlar fesat ınsanlar yuzunden ınsanlardan sogudum annem kardesım en buyuk sırdasım kotu bırı olsamda deseler gam yemem sadece ugrasıyolar bıktım cok uzun yazdım ama sınırım bozuldu umarım sıkmamısımdır morale ıhtıyacım var neden boyle oluyo benım gıbı bunları yasayan var mı
Son düzenleme: