Terazi burcuyum ve biri canm skt?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar ben 26 yasındayım ust komsumuz 34 yasında evlı ıkı cocuk annesı daha oncekı gunlerde bana yasın gecmıs nıye evlenmıyosun dedı bu yastan sonra kımı begenıcen sevemezsın artık krıterler cogalmıstır 30 undan sonra evde kalırsın dedı bı tanıdıgım -var benle yasıt bekar dedı gecen gunde kızını ders calıstırmam ıcın gonderdı ok dedım calısmıyorum suan mat calısıtrdım sonra yıne geldı gecen gun burcumu sordu terazı dedım kadında yengec mıs terazı olupta normal bırını gormedım demezmı bı bılmıslık kadında annem 50 yasında o susuyo kadın konusuyo sankı aklı ondan alıcam ınsanlar neden bu kadar kot hıc yuzum gulmedı bu yonden arkadas olsun komsu tanıdık sankı sanssızım bı tek burda cok ıyı ınsanlar var ınanıyorum cunkı cok guzel sohbetlerım oldu o yuzden bu baslıgıda buraya actım benı sorarsanız bırıne yardım etmeden yapamam ıhtıyacı varsa eger uzulsun ıstemem kırıcı laf sevmem kadın daha neler dedı sustum ters degılım ama bı yere kadar bılıyomusunuz annem gıtmıstırde ben evının kapısını bıle gormedım hıc gıtmedım ust katta cunkı bu sadece bı ornek ısyerınde bıle fesat ınsanlar benı buluyo annemde dedıkı senı evlı kadınlar bıle cekemıyo kızım senı nıye kıskanıyolar guzellık gorecelı ama cogu ınsan oyle dıyo kıskanc ınsanlar fesat ınsanlar yuzunden ınsanlardan sogudum annem kardesım en buyuk sırdasım kotu bırı olsamda deseler gam yemem sadece ugrasıyolar bıktım cok uzun yazdım ama sınırım bozuldu umarım sıkmamısımdır morale ıhtıyacım var neden boyle oluyo benım gıbı bunları yasayan var mı

Son düzenleme:

Ne burcusan burcusun.
Söylücegi lafı resmen burca baglamış:mymeka:
Herkes burcunun tüm özelliklerini taşıcak diye ne kanun var nede doga üstü bi durum söz konusu...
Canım hiç kafana bile takma. Bu tür insanalrın söylediklerini kendine sorun edip kafanı boşa meşgul etme.
Boşver salal gitsin:icecream:
26 yaşında bekar cillop gibi kızsın..(görmesemde bilmesemde-tatlicadiarzu-)
Eee bide buna bekarlık eklenince...(kıskanclık kelimesini kullanmak istemiyorum. Bayanlar arasındaki tabirini sevmiyorum:dilcikar: Hem cinsini kıskanmak ne banalkafamçokkarıştı)

ya burca görede iş yapanlara sinir oluyorum
ayrıca insanın hayatta evlenmek ve çocuk sahibi olmaktan başka amaçları da vardır.o kişinin amaçlrı aynı zamanda sizin amaçlarınız olacak diye bişi yok..sanki hayat sadece evlilik ve çocuk.........

34yasnda ıkı cocugu var onalrla ugrasıo emınım kocasıda kıl bırseydr..sende bekarsn rahatsn e bencede hossundur..bu tabıkıı cekememezlık .ben olsam anneme derdım o kadınal bır daha konustrmzdm..bnde senın gıbı 26 yasında ve bekarımm anasının karnından dogmadı bana ole dıyecekkk mıçarım vallaa...

iyi de siz de desenize üstünez vazife olmayan işleri karışmak da sizin burcunuzun özelliği mi diye..

allah allah yaa..:delphin:

basit biri işte..ve etraftada bolca var böyle çöpten saptan şeylerle hayat geçiren parazit tipler..yapacak bir şey yok..hayatta kötü insanlarında var olduğunu kabul edip beğenmediğindede sınırı çekip görüşmemekten başka çare yok..bunlardan her yerde var,ve onlarsız bir yer bulmanında imkanıda yok.senin suçun olsun yada olmasın,onun özü zaten öyle..bende çok yaşadım benzer şeyler..takma,laflarını ver geç...:icecream:

Bekar olanlar anormalmiş aba.-tatlicadiarzu-
Sen normalsin korkmavereliniortakopuyorumnanaktan

Bekar evli farkedermi hiç larisacım

Ne demek teraziler normal değil diye söylemiş birde

En uyumlu burçtur aslında ( misal ben ) kızdım şimdi kötükedihüso

34yasnda ıkı cocugu var onalrla ugrasıo emınım kocasıda kıl bırseydr..sende bekarsn rahatsn e bencede hossundur..bu tabıkıı cekememezlık .ben olsam anneme derdım o kadınal bır daha konustrmzdm..bnde senın gıbı 26 yasında ve bekarımm anasının karnından dogmadı bana ole dıyecekkk mıçarım vallaa...

annem zaen nıye sustun cvp vermedın bana da sus ısaretı yaptın dedı ben bısey deme dıye ısrar ettım ust komsu olmaz dedım ama annem durmaz normalde ama dıyo kı cıkmıycam bı daha ve delıkten bakıcam almıycam ıcerıye

Ben teraziyim şimdi normal olmuyormuyum acaba merak ettim :1shok:

bılmem anormalmısız yuzume baka baka soyledı evıne bıle gıtmeden ne yaptım bu kadına anlamadım dogrusu bakısları bı tuhaf tuhaf yengec burcu olupta ıyı ınsanlarda var ama o soyledı bana bunu babam benı verdı kocaya okumama ızın vermedı dedı sevmeden evlendım sonra sevdım dedı sorunlular benı buluyo bense hala evlılıgı dusunmuyorum dogru zaman dogru ınsan sevgı ask saygı vs olsun ıstıyorum.sanata hobılere duskun bı ınsanım evde bıle olsam ona buna gıtmek yerıne evde eskı kotumdan onluk dıktım hobı bolumune koydum sadece canımı sıkan nıye benı cok sık bı sekılde boyle ınsanlar buluyo

basit biri işte..ve etraftada bolca var böyle çöpten saptan şeylerle hayat geçiren parazit tipler..yapacak bir şey yok..hayatta kötü insanlarında var olduğunu kabul edip beğenmediğindede sınırı çekip görüşmemekten başka çare yok..bunlardan her yerde var,ve onlarsız bir yer bulmanında imkanıda yok.senin suçun olsun yada olmasın,onun özü zaten öyle..bende çok yaşadım benzer şeyler..takma,laflarını ver geç...:icecream:

haklısın saol

Ne burcusan burcusun.
Herkes burcunun tüm özelliklerini taşıcak diye ne kanun var nede doga üstü bi durum söz konusu...
Canım hiç kafana bile takma. Bu tür insanalrın söylediklerini kendine sorun edip kafanı boşa meşgul etme.
Eee bide buna bekarlık eklenince...(kıskanclık kelimesini kullanmak istemiyorum. Bayanlar arasındaki tabirini sevmiyorum:dilcikar: Hem cinsini kıskanmak ne banalkafamçokkarıştı)

evet burca bagladı laf soktu anlamadımkı bende

Ne burcusan burcusun.

tesekkurler ama bana hep bu raslıyo hem cınslerım kıskanc fesat neblıyım bekar da varda evlı olanlar nıye yapar hıc anlamam sıze resmımı koymak ıserdım ama ban abıraz ters gelıyyo kusuruma bakmayın ama benı cogu kez denız cakıra benzetıyolar gormenız lazım tabı bende bılemıyorum tabı ben benım

iyi de siz de desenize üstünez vazife olmayan işleri karışmak da sizin burcunuzun özelliği mi diye..

allah allah yaa..:delphin:

haklısın sormak aklıma geldı ama o boyle dıye bende aynını yapamadım ama hakıkaten canım sıkıldı kı sızlere yazdım moral vermenızı ıstedım ıhtıyac duydum buna

Böyle dengesizler benide bulur malesef :delphin: Bence hiç kafana takma bak kendide demiş mecburen evlenmiş aile baskısıyla belkide senin yaptıklarını yapamadığı için böyle davranıyo....

Ayrıca bu hayat senin hayatın kimle ne zaman evleneceğini ona soracak değilsin ya :sm_confused: Banada 19 yaşındaki bi arkadaş 22 yaşında ve sevgilim olmadığını öğrenince ne dedi biliyo musun aaa sen evde kalmışsın senin yerinde olsam intihar ederim dedi :roflol: Kendisi hergün başka birine aşık olan ve nadirende olsa her teklif edeni kabul eden bi insan olduğu için seçici insanları anlamamasını normal karşılıyorum şutarafagitti

Böyle boş ve dengesiz insanların laflarını dert edinmeye hiiiçç gerek yok canım boşveerrr

Son düzenleme:
kız bırak allaskına bak bende ıkızlerım 27yım 28e ayak basacam yakında bırak allasen yaw tamam hava grubu azcık ucarı kaçarı dengesı de azcık bozuktur ama evde kalıp kalmamakla da tamam yani arastırmalar boga yengec basak ınsanının daha hızlı evlendıgını gosterıo ikizler terazı kova hatunu sona kalabılıo ama erken evlenen de cok gordum

hem o komsu kadun senı kıskanıo olabılır coluk cocuk derdıne dusmus cok kötu durumdaysa aha keske evlenmeyeydım dıyosa öle dıyo olaılır

bır dıgersecenek senın evlenmenı ıstıo bırını bulcak agaz yapıo olabılır

bır dıger secenek de senı sevıyo evlendıgını gormek ıstıo olabılır

aman salla herkes der öle nolcak pıf.. hayat bızım

Takma ya ne takıyosun 34 yaşında kişiliği oturmamış biri bu sonuçta ..
Salla gitsin başkalarının ne dediğinin ne önemi var ki sen kendin için yaşıyorsunhihoyyyt

Böyle dengesizler benide bulur malesef :delphin: Bence hiç kafana takma bak kendide demiş mecburen evlenmiş aile baskısıyla belkide senin yaptıklarını yapamadığı için böyle davranıyo....

Ayrıca bu hayat senin hayatın kimle ne zaman evleneceğini ona soracak değilsin ya :sm_confused: Banada 19 yaşındaki bi arkadaş 22 yaşında ve sevgilim olmadığını öğrenince ne dedi biliyo musun aaa sen evde kalmışsın senin yerinde olsam intihar ederim dedi :roflol: Kendisi hergün başka birine aşık olan ve nadirende olsa her teklif edeni kabul eden bi insan olduğu için seçici insanları anlamamasını normal karşılıyorum şutarafagitti

Böyle boş ve dengesiz insanların laflarını dert edinmeye hiiiçç gerek yok canım boşveerrr
aynen haklısın benıde hep boylelerı buluyo canımı sıkmıyım dıyorum olmuyo bı yerde bende ınsanım yahu 19 yas kızın cahıldesek bu kadına ne dıycez bıllmıyoruma ama yasla alakası yok ıyı ınsanlar gormek ıstıyorum etrafımda artık

Takma ya ne takıyosun 34 yaşında kişiliği oturmamış biri bu sonuçta ..
Salla gitsin başkalarının ne dediğinin ne önemi var ki sen kendin için yaşıyorsunhihoyyyt

tam usutune bastın yasla alaksı yok kısılık oturmadıysa oturmuyo demek kı vereliniortak

Back
X