- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
3 yıl oldu ama ne zaman ayrı şehirlere düştük ozaman değişti kız arkadaşlarımdan iş arkadaşlarımdan herşeyden rahatsız oluyor tek başıma olayım kimseyle görüşmeyeyim ya bir hafta öncesine tatil planları yaptığım adam şimdi ne arıyor ne soruyor daha öncede oldu böyle bende bırakamıyorum bir türlü ama bi insan bir günde değişir mi ya sevgisinden şüphe ettirir oldu başlarda el üstünde tutardı şimdi köpek gibi aşık olduğumu bildiği için mi bu rahatlık ama bende yoruldum artık bu sefer de suçum olmasa bile alttan almıcam bi kerede o hatalı olduğunu anlasmTerazi burcu mu ???? Eyvah eyvah , kurtulduğuna şükret , yakma bacım kendini ,düşme peşine .
Senide bi terazi delirtmiş anlaşılan :)Sakin taviz verme çok üzülūrsün
Senide bi terazi delirtmiş anlaşılan :)
Canim esim terazi kirbinkere maşallah yani,,yazdigin gbi deil,,belki dogum saati vs etkilio olAbilirKızlar bu terazinin kıskançlığı ve inatçılığı yedi bitirdi beni bir hafta öncesine kadar aşkından ölen adam ufacık bi sorun yüzünden bütün gemileri yakıyor ve seni aramayacağım bitsin diyorr bir değil iki değil hep böyle oldu ayrı şehirlerdeyiz çok yordu bu ilişki beni ama arasın istiyorum katır inadı var iki gündür aramıyor bende bekliyorum tepkisizce haftaya gidicem onun olduğu şehre ve görüşücem nasılsa diyorum ama neden böyle bu teraziler ya kanser etcek beni
Ay canım bu tam bi terazi alçalanıyla yükseleniyle yani birde ilişkide genç ve güzel olan benim (20 yaş varda arada )beni kaybetmemesi için alttan alacağı yerde hint kumaşı gibi davranıyor bi kendimi ağırdan satmayı beceremedim yaCanim esim terazi kirbinkere maşallah yani,,yazdigin gbi deil,,belki dogum saati vs etkilio olAbilir
Madem genc ve guzelsin 20 yas buyuk birinden zaten uzak dur derim cok farkAy canım bu tam bi terazi alçalanıyla yükseleniyle yani birde ilişkide genç ve güzel olan benim (20 yaş varda arada )beni kaybetmemesi için alttan alacağı yerde hint kumaşı gibi davranıyor bi kendimi ağırdan satmayı beceremedim ya
MinervaMcGonagall bak ne buldum :)
Yaaa okudum seninde dengesiz başlığını yemin ederim ayynısı ya bi insan sabahtan akşama değişir mi ulan kavga ettik bitirelim dedik son kez konuşmaya geliyorum dedim bu telefonda nerdesin bitanem sevgilim iyi yolculuklar ben tepki vermiyorum tabi neyse gittik bi sarıldı benim yelkenler sıya düştü tabi neyse hiç tartıştığımız konularn üstünde durmadık azcık konştuk okadr yok güller dökecekmiş plan yapıormuş yahu ben bekliyorum ayrılık konuşması yapıcaz neyse dedim hadi mutlu mesut döndüm bi kaç gün böyle sonra iş yerinden bi erkek arkadaşla geçen iki cümlelik diyaloğu bahsettim öyle özellikle değil hani işte nasıl geçiyor ne yapıorsundan açılan konuydu hoop başladı yine triplere bende patladım artık abarttın ya dedim sabahtan akşama kadar çalıştığım insanlarla normal bi konuda konuşamıcak mıyım put gibi durcam mı ben die aslan burcuyum valla bir kükredim yeter dedim bitsin neyse bu gece beni arıyor sanıyorum ki düşündü taşındı özür dilicek öğlen bi aradı özür diledi senin gibi bir çiceği kırdığım için falan ama ben artık öfkeden deliye dönmüşüm bitsin dedim geldiğimde sana bende eşyalarnı vericem falan gece işte arıyor diyoki düşündüm seni aramamaya karar verdim ayrılalım eşyaları atabilirsin ya ben hala haklısın sevgilim abarttm beklerken ayyy bak yazdıkça dejavu oluyor sinirlendim yineAyy tam benlik! Terazi mağdurları arasına beni de yazın
Ömür törpüsü bu adamlar ya. Babamdan da biliyorum
Ya uzun olmuş kusura bakma ama aptal oldum durup durup ağlıyorum içimi döktüm birazAyy tam benlik! Terazi mağdurları arasına beni de yazın
Ömür törpüsü bu adamlar ya. Babamdan da biliyorum
Yok bacım ben bundan sonra tövbe dahada teraziye yanaşmam ya sende neyi sevdiyse senn neyine vurulduysa zaman geçtikçe tek tek yok etmeye çalışıyor o özellikleri mesela doğalsındır cana yakınsındır güler yüzlüsündür insancılaımdır konuşursun herkesle ama sonradan senn bu cana yakınlığın sıktı sana ne sen niye yardım ediosun yok neden terslemiyorsun sonra saçının rengine kadar karışırlar bi insanı seviyorsan olduğu gibi seveceksin olmasını istediğin gibi değil :/Benim esimde terazi. kiskanctir falan ama hicte anlattiginiz gibi degil. bana duskundur. biraz kisilikle alakali bi durum. her olani da burca yormamak lazim..
ben yayim esim terazi bizim ask uyumumuz 100%100 imisYok bacım ben bundan sonra tövbe dahada teraziye yanaşmam ya sende neyi sevdiyse senn neyine vurulduysa zaman geçtikçe tek tek yok etmeye çalışıyor o özellikleri mesela doğalsındır cana yakınsındır güler yüzlüsündür insancılaımdır konuşursun herkesle ama sonradan senn bu cana yakınlığın sıktı sana ne sen niye yardım ediosun yok neden terslemiyorsun sonra saçının rengine kadar karışırlar bi insanı seviyorsan olduğu gibi seveceksin olmasını istediğin gibi değil :/
ne diyim. Allah sabir versinBak terazi kasım ayı aşk yorumu tamda bizim durumu anlatıyor ayhh bıktım yeminlen bezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?