Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

bende önce kariyer diyenlerdenim 23 yaşındayım evleneceğim adam ortada yok bana evde kalmış gözüyle bakan çok

Halt etmiş onlar...
Yaşın genç canımm aldırma sen ne evde kalması..
Çıkacak bir gün karşına o adam sen bile şaşıracaksın..

:) Örnek olarak ben.. Neden Terazi oldum ki..

aaaaaaaaaa niye öğle diyosun canım yaa...
Ben gurur duyuyorum terazi oluşumla.. şu kararsızlığım da olmasa iyiydi de neyse...:44:
Kaç yaşındasın bu arada...?

Yok tatlımm çıktı çıktıda.. Hayat ne yazık ki istediğimiz gibi gitmiyor.. Olacak birgün tabiki bende biliyorum ama biraz zamanı var gibi..

Yok tatlımm çıktı çıktıda.. Hayat ne yazık ki istediğimiz gibi gitmiyor.. Olacak birgün tabiki bende biliyorum ama biraz zamanı var gibi..

Hıımmm zaman bizim ilacımız haklısın...
Ama çok da bekleme teraziler ilgi görmeden duramazlar... Sevilmek... sevilmekk..
ne güzel şey ve tabikide SEVMEK..

çoookk şükür Rabbime..

Yaaa aynen öylee şımarık bebekler gibi:) Ama doğduğum ayı ve burcumu çok seviyorum.. kararsızlık dışında herşey mükemmel. Terazi kadını başkadır.. şımartalımm şımartalımmm kendimiziii. dünyaya bir kere geliyor insan :))

Aynen öylee... Asiliz... güzeliz...
Terazi burcu özelliklerini okuyupta çookk kötüü huylarıı var diyenii duymadımm hiç duymicam da çünküü yazmıyorr vee zaten yokta.. hhehehee...

herşey kısmet ben o kadar yormuyorum kendimi evlilik için.. olmasada olur diyenlerdenim.. dediğim gibi hayat insanın karşına neler çıkartır bilinmez. o yüzden kızlar herşeyi hayatın akışında yaşamak ve uzun vadeli planlar yapmamamk lazım

Ben 24 yaşındayım. Yaklaşık bir hafta önce evlenme teklifi aldım:) ama düğün 2 yıl sonra. 26'ımda evleniyorum yani, bence geç değil.. Zaten günümüz türkiyesinde 25ten önce evlenmemek gerektiğini düşünüyorum. Eskidenmiş öle 20lerde evlenmek, kucağa bebek almak filan...:97:

Ben bugün 28 yaşımı doldurdum, nişanlıyım. 29-30 gibi kısmetse evleneceğim.
Terazilerin genelde geç evlenme sebepleri; kıklı kırk yararak bir iş yapmaları, eş seçmeleri vs. O kadar çok inceleyip didikliyoruz ki, en iyisini bulunca biraz yaş ilerlemiş oluyor ama en iyisini bulmuş oluyoruz :)

bende 26 yaşındayım önce kariyer diyorum evliliği hiç düşünmüyorum ama büyük konuşmamak gerek

24 yaşındayım ewliyim,hamileyim,ünw. mezunuyum,çalışıyorum.....ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDE DİYORUM

28 oldum bir hafta önce ve bekarım...
İki bayan arkadaşım var, birisi 29 oldu diğeri 25 oldu ve bekarlar.
Dolayısıyla inanıyorum bu duruma.

Bunun nedeni de teraziler flörtçü ve özgür kişilikteler. Ayrıca, ilişki de mantıkta ararlar. Tek başına aşk' a gözlerini kapamazlar.
Ve doğru kişi olduğunu düşündükleri insana kadar beklerler. Aceleci değillerdir.

doğru galiba tanıdığım terailerin hepsi 27 28 hatta 30lardan önce evlenmiyor.ben 26 da evlendim ama eğer ki eşim karsıma cıkmasa ve evlenmek için bu kadar diretmeseydi daha evlenmeyi düşünmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…