Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazilerin Fiziksel Özellikleri

Hayat ışığı yaşın kaç bilmiyorum ama ben bu yaşa kadar hiç dost edinemedim. Olmadı arkadaşım çok ama hiç dostum yok. Hep verici oldum ondan karşındakimden sadece dostluk bekledim ama olmadı. Telefonlada olsa ya ben seni merak ettim nasılsın diyenim yok. Artık çokta takmıyorum, bu yaşa kadar geldiyse bundan sonrada böyle gider.:içelim:

dünyanın en güzel en akıllı en alımlı ve sanatçı ruhlu bayanlarıyızyerimseniben tek dejavantajımız var kızlar kararsızız:uhm:

bende buna benziyorum ama kilo almaya meyilli deilim .:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

terazi kadını olarak bu özellikler banada çok uyuyo kilo almaya yatkınım dikkat etmeye çalışıyorum teşekkürler canım

burcumda yükselenimde terazi neredeyse bütün özellıklerini tasıyorum kılo kısmı harıc dıgerleri tam ben her girdiğim ortamda mutlaka iltifatlar alırım kendimi çok seviyorum dünyaya bi daha gelsem yine bu yüzümün olmasını isterdim.

bende terazıyım hepısı uyuyyorvalla kılo almaya cıdden meyıllıyım yaşasın terazıler

bütün özellkileri samimyetimle söyleyebilirimki uyuyor artı yaşım 23 e gelmesine rağmen 18 19 yaşındasındır vsss hihoyyyt

bende teraziyim ve birçok özelliğimi taşıyorum,ama kararsızlığımdan nefret ediyorum

siz ordaki yorumu yanlış okudunuz sanırım.ne yesem kilo almıyorum denmemiş tam tersi kilo almaya meyilli denmiş ve çok doğrudur.teraziler güzel dir ama tombul güvercin olmaya çokk meyillidir vücut yapıları.ancak sporla formda kalabilecek bi bünyeleri vardır...ben de teraziyim.kilolu değilim ama dikkat etmediğim anda kilo alıyorum

haklısın 56 kıloyum ama kılo almaya meyıllıyım

valla bingo bende terazi olarak katılıyorum özelikle kilo olayı çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…