- Konu Sahibi kivircik2005
-
1. İnsanları hiç bir şekilde memnun edemezsiniz zayıflamanız dal gibi olsanız bu sefer de ıyyy cirpi gibi olmuşsun derler oyüzden onları boşver sağlığın için ve kendin için bi şeyler yap yapabiliyorsan bugün mesela kadının biriside bana sana hiç ekmek vermiyolar mi dedi ( kendisi obeZ) bu arada bende vermiyorlar ben aç duruyorum dedim oda belli dedi bende sende biraz diyet yapsan fena olmaz dedim suratını aştı gitti böyle cevabı verince bıda susuyorlar zayıf veya şişman herkesin kendi hayatı kendi bedeniBugun misafirliğe gittik. Yandaki kadın neneme beni göstererek "sisman" işareti yaptı. Dayım sürekli seni bi doktora götürelim kilo ver deyip duruyor. Dayıma göre ameliyat olmam gerekiyormuş. Kendi kıl dönmesinden ameliyat oldu essek kadar adam ağlaya ağlaya bi hal oldu. Bende tamam yarın ameliyat oluyorum paraları hazır et dedim. Herkes kafayı kiloma taktı. Bende takmaya başladım. 10 15 kilo fazlam var evet çok ama zayıflamaya çalışıyorum. 14 yaşındaki yeğenim birsey yesem sen böyle zayiflamazsin az ye falan deyip duruyor. Birsey yesem annem çok yiyorsun az ye zayifla bu bacaklar ne böyle falan demeye başlıyor. Ben sanki aynada kendimi görmüyorum. Arkadaşlarımdan da aynı tepkileri alıyorum. Arama mesafe koyuyorum ama insanların hadsizliğini aşamıyorum. Siz nasıl mücadele ediyorsunuz ? Sanki kilo versem millet dediği için verecek gibi hissediyorum buna da sinir oluyorum . İnsanların hayatta başka derdi yok mu anlamıyorum.
Çok teşekkür ederim. Insanlar bazen hayatlarında olan sıkıntıların cezasını buradan cikarmaya çalışıyorlar galiba . Bende acıyorum.20 yaşında bi genc kıza fazla acımasız yorumlar"Üniversitede güzel kızları gördükçe üzülürsün, arkadaş bulamazsın" gibi şeyler söylemesi de tamamen aşağılayıcı. Benim güzelliğim ya da arkadaşlıklarım kilomla ölçülmez. Ben kendime bakıyorum, değerimin farkındayım. Onun gibi düşünen insanlar zaten benim muhatap olacağım kişiler değildir. Köyde rahat olmam ya da hayatın farklı olması da onun değil, benim sorunum. Kendi hayatımla ilgili kararları ben veririm, başkalarının yargılarıyla değil. Böyle tiplere sadece acımak lazım, başka da bir şey denmez. Sen moralini bozma canım, kimseye bu tür laflarla kendini kötü hissettirme hakkı verme.
Kesinlikle öyle canım, çok doğru söyledin. Bazen insanlar kendi içlerindeki sıkıntıları, hayal kırıklıklarını başkalarına yansıtıyor, hatta senin gibi genç ve savunmasız hissettikleri kişilere. Bu onların kendi zayıflığı, senin değil. 20 yaşında bir gence bu kadar acımasız ve yargılayıcı yorumlar yapmak, gerçekten insanlık dışı. Sonuçta "hayat dersi" alacağım yer bir forum değil. Sen buna takılma, onların derdi kendileriyle. Kendine iyi bak.Çok teşekkür ederim. Insanlar bazen hayatlarında olan sıkıntıların cezasını buradan cikarmaya çalışıyorlar galiba . Bende acıyorum.20 yaşında bi genc kıza fazla acımasız yorumlar
Teşekkür ederim inşallah tüm dilekleriniz kabul olur . Çok sevdim siziKesinlikle öyle canım, çok doğru söyledin. Bazen insanlar kendi içlerindeki sıkıntıları, hayal kırıklıklarını başkalarına yansıtıyor, hatta senin gibi genç ve savunmasız hissettikleri kişilere. Bu onların kendi zayıflığı, senin değil. 20 yaşında bir gence bu kadar acımasız ve yargılayıcı yorumlar yapmak, gerçekten insanlık dışı. Sonuçta "hayat dersi" alacağım yer bir forum değil. Sen buna takılma, onların derdi kendileriyle. Kendine iyi bak.
Evde spor yapıyorum ama 40 dk dan öteye geçemiyorum. Grow with go yapıyorum ( doğru mu yazdım emin değilim) ekmeği kestim şekeri kesemedjm. Onu da sadece çayda kullanıyorumSen kilo vermek istiyor musun? Sanırım 20 yaşındasın. İnsanların ne dediğinden çok kendi sağlığın için kilo vermelisin. Bunun içinde biraz dişini sıkman lazım kendini kontrol etmelisin. Akşam 6'dan sonra bir şeyler yeme açlık hissettiğin zaman badem ceviz gibi şeylerle açlığını bastırabilirsin aslında. Bu dönemde fast-food ürünleri de tüketmemelisin tabi. Ameliyat için doktora gideceğine şuanlık diyetisyene git kendini durduramadığını da söylediğin zaman zaten sana göre bir liste hazırlar. Yakında spor salonu yoksa evde bile spor hareketleri-egzersiz-pilates gibi şeylerle destekleyebilirsin artı olarak birde yemek sonrası yürüyüş. Önemli olan senin istemen istedikten sonra zaten bunları yapmak isteyeceksin
Üniversitede güzel güzel kızları gördükçe daha da üzülürsün
Tüm yorumlara saldırgan cevap verdiğini fark ettim ve alakasız cevaplar veriyorsun hiç "acaba haklılık payı var mı " demiyorsun " Haklıyım dimi" kalıbına sıkışıp kalmışsın. Mütevazı ve esnek olmayıp saldırgan, kapalı fikirli olan insanların 22-23 sene süren alışkanlıklarını/bozukluklarını bizzat biliyorum o yüzden korkunç ciddi bir konudur bu.Ne saçmalamışsın
Lütfen korkunç ciddi konumdan git artık ya .Tüm yorumlara saldırgan cevap verdiğini fark ettim ve alakasız cevaplar veriyorsun hiç "acaba haklılık payı var mı " demiyorsun " Haklıyım dimi" kalıbına sıkışıp kalmışsın. Mütevazı ve esnek olmayıp saldırgan, kapalı fikirli olan insanların 22-23 sene süren alışkanlıklarını/bozukluklarını bizzat biliyorum o yüzden korkunç ciddi bir konudur bu.
Kusura bakmayın ama ne ideali kim diyo bunu.ben 1.72 boyundayım 63 kilo beni bı tık kilolu gösterirken sizi 65 kilo nasıl ideal göstersin.sizi üzmek istemem gencsiniz verirsiniz sadece tikanircasina yemeyin160 boy 85 kiloyum . 65 kilo benim için ideal biraz dolgun seviyorum kendimi
Evet can sıkıntısından yiyorum ben.cevrem de çok kısıtlı. Öyle gidecek gezecek yerim yok . Üniye bel bağlıyorum tamamen . İnşallah o zaman düzene girer hayatım.bazen kilo almak psikolojik de olabiliyor, hayatımda bazı dönemler 25 kiloya kadar kilo aldığım ve diğer test sonuçlarım temiz olduğu için kendimde yeme bozukluğu gibi bir şey olabileceğini düşünüyorum mesela. bu kilo aldığım dönemler de hep işsiz kaldığım, boşluk ve belirsizlikle strese girdiğim zamanlardı. ne zaman iş/eğitim bir şeyle meşgul olmaya başlasam o kilolar gidiyor. senin başka konularını da biraz anımsıyorum, şu an ise ya da okula gitmiyorsun ve hayatından da pek memnun değilsin sanırım. başka bir sağlık sorunu yüzünden değilse o kilolar, milletin sözüyle kilo vermeye uğraşma. onun yerine hayatını düzene koymak için uğraş derim. tabii bu tavsiyem stresten yedikçe yiyip kilo alıyorsan geçerli. insanların yorumlarına da mesrebine göre cevap verebilirsin ya da sanki sana hicbir sey denmemis gibi tepkisiz bak suratinlarina rahatsiz olsunlar.
Hayırr.benim için öyle. Belim incedir benim. Belim ince bacaklarım dolgun olunca hoşuma gidiyor . O yüzden dedim.Kusura bakmayın ama ne ideali kim diyo bunu.ben 1.72 boyundayım 63 kilo beni bı tık kilolu gösterirken sizi 65 kilo nasıl ideal göstersin.sizi üzmek istemem gencsiniz verirsiniz sadece tikanircasina yemeyin
Yaşınız genc güzellik için olmazsa bile sağlığınız için zayıflayın.illa manken gibi olmanıza gerek yokHayırr.benim için öyle. Belim incedir benim. Belim ince bacaklarım dolgun olunca hoşuma gidiyor . O yüzden dedim.
Kız ne ideali. 65e bile 20 kg var. Senin bu boyla en fazla 55 olman lazım çok gençsin. Ben senin yaşında 163e 46 kiloydum.160 boy 85 kiloyum . 65 kilo benim için ideal biraz dolgun seviyorum kendimi
Hayırr.benim için öyle. Belim incedir benim. Belim ince bacaklarım dolgun olunca hoşuma gidiyor . O yüzden dedim.
Şu 2 hadsiz umarım gerçek hayatta karşıma çıkar da parçalarım. Ağız burun dalmak istiyorum . Reelde yüzüme söylemeye yemeyecek şeyleri sanalda ne rahat söylüyorlar böyle. Bune hadsizlik ve terbiyesizlikGene bazı yorumları ağzım açık okudum siz hiç akıllanmicaksınız dimi ne kiloymuş arkadaş herkesin prof olduğu konu evet en zayıf en kilo verebilen herşeyi bilen sizsiniz
Ekmeği falan kestim. Bazen dayanamayip kahvaltıda yiyorum.genelde pirinç tüketiyorum.bazen de bulgur. 2 lt su içiyorum ve 40 dk egzersiz yapıyorum. Göbeğim falan gitti 3 4 günde. Bakalım. Kilomu ölçmüyorum ama baktıkça moralim bozuluyor. Onun yerine aynada kendimi inceliyorum .nasıl oldum diye .20 yaşında bir genç kıza nasıl böyle cümleler kuruluyor aklım almıyor. Herkes mutsuzlugunu burda millete akıl verme adı altında saçma sapan tavırlarla yansıtmaya başladı.sana gelince güzelim, kilondan önce yeme bozuklugun daha on planda bir sıkıntı gibi duruyor. Bende hayatım boyunca hep kilolu oldum. Ama benim kilo sebebim annemdi. O kadar çok uyarır o kadar çok laf sokar ve iğnelerdi ki arkasını döndüğü anda ağzıma buldugum herşeyi atardım. Sonra bi bakıyorsun iş işten gecmis. Beni mutlu eden tek sey yemekler olduğu için ona saldırıyordum. Sen de bu durumdasin bence. Onun için lütfen imkanın varsa bir terapiye git ve neden tikanircasina yemek yediğini altında ki sorunu bul. Eğer köydeyiz böyle bi imkan yok dersen de kişisel gelişim ve psikoloji kitapları al ve oku. Ve hiçbir şeyi kafaya takma. Okulunu kazan ve kendi hayatını kur. Gencecik bir kızsin basaramayacagin hiçbir şey yok güzelim. 15 kilo senin için 2 aylık süreç havada verirsin. Yeter ki düşüncelerin sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?