- 25 Aralık 2024
- 4.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.235
- 73
- 28
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Kilolu olduğun için değil tuhaf olduğun için bulamayacaksın nenenle misafirliğe gitmek anne babanın arkasını toplamak nenenin tarla derdi yerine bi işe girsen paran olur kafan farklı şey düşünür gidicem hayata sıfırdan başlıcam diyorsun ya o hayat farklı olmayacak belki daha da zorbaları olacakAblacım kiloluyum diye neden arkadaş bulamayayım. Nenem rica etti tek bırakma beni dedi gittim yani ne var bunda . Ayrıca bende fıstık gibiyimdir . Ne saçmalamışsın. Bu durumun parayla alakası ne ailemin rahat bırakmasıyla alakası ne onu da çözemedim. Ben ne yazmışım sen neler anlatıyorsun 20 yaşında kızın misafirlikte ne işi var ne demek ya sanki pavyona dustuk
Alınman normal diyeyim poh pohlamak daha kötüAy bu nasıl zorbalamak ama hiç hoş değil ya! İyiliğini istiyorum adı altında dövmüşsünüz resmen.
Hayatımda 3 dönem kilo verdim hop geri aldım. En son geçen sene vermiştim. Benim sorunum psikolojik bunu anladım. Sinirlendiğim zaman yiyorum.Bugun misafirliğe gittik. Yandaki kadın neneme beni göstererek "sisman" işareti yaptı. Dayım sürekli seni bi doktora götürelim kilo ver deyip duruyor. Dayıma göre ameliyat olmam gerekiyormuş. Kendi kıl dönmesinden ameliyat oldu essek kadar adam ağlaya ağlaya bi hal oldu. Bende tamam yarın ameliyat oluyorum paraları hazır et dedim. Herkes kafayı kiloma taktı. Bende takmaya başladım. 10 15 kilo fazlam var evet çok ama zayıflamaya çalışıyorum. 14 yaşındaki yeğenim birsey yesem sen böyle zayiflamazsin az ye falan deyip duruyor. Birsey yesem annem çok yiyorsun az ye zayifla bu bacaklar ne böyle falan demeye başlıyor. Ben sanki aynada kendimi görmüyorum. Arkadaşlarımdan da aynı tepkileri alıyorum. Arama mesafe koyuyorum ama insanların hadsizliğini aşamıyorum. Siz nasıl mücadele ediyorsunuz ? Sanki kilo versem millet dediği için verecek gibi hissediyorum buna da sinir oluyorum . İnsanların hayatta başka derdi yok mu anlamıyorum.
Ağlama o zaman, boğazını tutBurda da var hadsiz yorumlar . Yani biri bitiyor öteki başlıyor. İstersem 100 kilo olurum kime ne yani
38 yaşıma kadar şişman bir kadındım neler neler gördüm ne saniyorlar laf sokunca veya ezmeye çalişınca gidip zayıflıyacak mıyız ayrıca bunun milyon sebebi de var herkes ne güzel salliyor uzaktanYahu ben anlamıyorum, konuya ilk yorum yapanlardanım ve doğrudan sorulan şeye yanıt verdim.
Kız nasıl kilo veririm yardım edin dememiş ki, biz sağlık bakanı mıyız? Çevresinde yaşadığı bir zorbalık karşısında nasıl davranması gerektiğini sormuş ve rahatsız olmuş. Yaşı genç, daha iyi bir vücuda sahip olsun isteriz ama bazı yorumlar çok ağır.
Bende zayıfım ve benzer bir zorbalığa kendi çevremde uğruyorum, susturuyorum insanları orası ayrı ama böyle şeyler insanları yaralıyor. Hele 20 yaşında ergen bir kız varsa karşında x2.
Bu kadar kırıcı olunmak zorunda mı? Bazı yorumları ağzım açık okudum
7 den 77 ye herkesin kilonuza laf söyleme hadsizliğiBugun misafirliğe gittik. Yandaki kadın neneme beni göstererek "sisman" işareti yaptı. Dayım sürekli seni bi doktora götürelim kilo ver deyip duruyor. Dayıma göre ameliyat olmam gerekiyormuş. Kendi kıl dönmesinden ameliyat oldu essek kadar adam ağlaya ağlaya bi hal oldu. Bende tamam yarın ameliyat oluyorum paraları hazır et dedim. Herkes kafayı kiloma taktı. Bende takmaya başladım. 10 15 kilo fazlam var evet çok ama zayıflamaya çalışıyorum. 14 yaşındaki yeğenim birsey yesem sen böyle zayiflamazsin az ye falan deyip duruyor. Birsey yesem annem çok yiyorsun az ye zayifla bu bacaklar ne böyle falan demeye başlıyor. Ben sanki aynada kendimi görmüyorum. Arkadaşlarımdan da aynı tepkileri alıyorum. Arama mesafe koyuyorum ama insanların hadsizliğini aşamıyorum. Siz nasıl mücadele ediyorsunuz ? Sanki kilo versem millet dediği için verecek gibi hissediyorum buna da sinir oluyorum . İnsanların hayatta başka derdi yok mu anlamıyorum.
Öylemiymiş hemen bakıyorumCevapların sertliği üyeye özel arkadaşlar. Bazı üyeler o kadar çok tepki çekiyor ki en normal konusu bile sinirle cevaplanıyor. Bu üye de onlardan biri.
Şimdi tombiş diye empati yapıp bağ kurmanın bir anlamı yok, kendisi kimseyle empati yapabilen bir insan değil çünkü.
Oha o kadar konusu var ve benim hiç yorumum yok tanimiyorum demekCevapların sertliği üyeye özel arkadaşlar. Bazı üyeler o kadar çok tepki çekiyor ki en normal konusu bile sinirle cevaplanıyor. Bu üye de onlardan biri.
Şimdi tombiş diye empati yapıp bağ kurmanın bir anlamı yok, kendisi kimseyle empati yapabilen bir insan değil çünkü.
Bu üslup bu tarz doğrumu?Ağlama o zaman, boğazını tut
Kişiye göre karakteriniz mi değişiyor insanın kendi sınırı, kendine saygısı olmalı. Karşıdakine göre benim ne üslubum ne yorum tarzım değişir kendime yakıştırmam çünkü.Cevapların sertliği üyeye özel arkadaşlar. Bazı üyeler o kadar çok tepki çekiyor ki en normal konusu bile sinirle cevaplanıyor. Bu üye de onlardan biri.
Yani zibilyon kere falan tartıştık seninle ama sen akıllanmıyosun ki. Evet doğru, gayet güzel söylemişim oh olsun. Yesin yesin yesin tutmasın sonra kalksın istersem 100 kilo olurum sizene desin. Buraya yazılanları umursamayacaksa ne diye fikir almaya yazıyor ? Boğazını tutsun ne diyeyim? Ağzından lokmayı zorla mı alayım ? Kendisi söylüyor yiyorum utanıp bırakıyorum diye. Normal mi o boya 85 kilo ? 20 yaşında bi genç için ? 5-10 sene sonrasını düşün ? O kilonun getireceği hastalıkları düşün ? Bazen insanın kalbi kırılacak ki doğrusuna yönelecek .Bu üslup bu tarz doğrumu?
yahu ben de üzülüyordum hasta birine nasıl bu yorumlar yapılır diye kendim için, şoktayım buradaki yorumlara da heleki anoreksiyadan genç bir kadını yeni kaybettiğimiz şu günlerde inanılır gibi değil.
Bir kere önce konuyu okuyun bence zayıflama önerisi istememiş. Kişi kilolu da olsa kimse bu şekilde aşağılayamaz. Body shaming yapmaya hakkı yok kimsenin bence. Yakında anoreksiyadan biri öldü bu yapılanlar yüzünden bilmem gördünüz mü? O kilonun getireceği hastalıkları bu şekilde söylemeniz doğru mu? Kalbini zaten çevresindekiler yeterince kırmamış mı? bir kişinin iyiliğini bir yere kadar düşünebilirsiniz hele bu hakaretle boğazını tut ağlama gibi bir üslupla olmaz olmamalı. Ya buraları okuyup kendine zarar verse? Belki obeziteden hasta olmayacak bilemezsiniz. Üslubunuzu zerre doğru bulmuyorum zerre umarım değiştirirsiniz.Yani zibilyon kere falan tartıştık seninle ama sen akıllanmıyosun ki. Evet doğru, gayet güzel söylemişim oh olsun. Yesin yesin yesin tutmasın sonra kalksın istersem 100 kilo olurum sizene desin. Buraya yazılanları umursamayacaksa ne diye fikir almaya yazıyor ? Boğazını tutsun ne diyeyim? Ağzından lokmayı zorla mı alayım ? Kendisi söylüyor yiyorum utanıp bırakıyorum diye. Normal mi o boya 85 kilo ? 20 yaşında bi genç için ? 5-10 sene sonrasını düşün ? O kilonun getireceği hastalıkları düşün ? Bazen insanın kalbi kırılacak ki doğrusuna yönelecek .
Obezite olupta hasta olmayan tek insan görmedim, ya şeker, ya tansiyon, yada diz, yürüme, mide hastalıkları yaşıyorlar. Siz nesiniz doğrucu hikmet mi? Saçma sapan şeyleri savunuyosunuzBir kere önce konuyu okuyun bence zayıflama önerisi istememiş. Kişi kilolu da olsa kimse bu şekilde aşağılayamaz. Body shaming yapmaya hakkı yok kimsenin bence. Yakında anoreksiyadan biri öldü bu yapılanlar yüzünden bilmem gördünüz mü? O kilonun getireceği hastalıkları bu şekilde söylemeniz doğru mu? Kalbini zaten çevresindekiler yeterince kırmamış mı? bir kişinin iyiliğini bir yere kadar düşünebilirsiniz hele bu hakaretle boğazını tut ağlama gibi bir üslupla olmaz olmamalı. Ya buraları okuyup kendine zarar verse? Belki obeziteden hasta olmayacak bilemezsiniz.
Obezite olup tek bir hastalığı bile olmayan çok gördümObezite olupta hasta olmayan tek insan görmedim, ya şeker, ya tansiyon, yada diz, yürüme, mide hastalıkları yaşıyorlar. Siz nesiniz doğrucu hikmet mi? Saçma sapan şeyleri savunuyosunuz
Yani kendi yazdığımı defalarca okudum içinde bir tane bile haklı olduğunu belirten, evet haklısın, doğru söylüyorsun tarzı kelime göremedim. Sen üyenin aç bi diğer konularını oku diyeceğim ama sende en az bu üyecik kadar takıntılı olduğun için onun halinden sen anlarsın. Tavsiyem benden uzak dur ki her muhattap oluşumuzda ikimizde ban yemeyelim :)Obezite olup tek bir hastalığı bile olmayan çok gördüm. Saçma sapan şey dediğiniz body shaming mi? Bir insan öldü 30 yaşında evet saçma sapan obeziteden ölmeyebilirdi ama anoreksiyadan öldü.
Doğruları söylediğimi kabul etmenize sevindim.
Annem bu yaşında incecik bir kadın. Ben 172ye 59-60 kiloyum, benden de ince, öyle düşün.38 yaşıma kadar şişman bir kadındım neler neler gördüm ne saniyorlar laf sokunca veya ezmeye çalişınca gidip zayıflıyacak mıyız ayrıca bunun milyon sebebi de var herkes ne güzel salliyor uzaktan
Doğrucu hikmet olduğumu düşünmüşsünüz ki sormuşsunuz ben de bir an sevinmiştim anladınız diye. her ne olursa olsun sizin cevaplarınız karşıdaki üyeye göre seviye mi değiştiriyor benim değiştirmez kendi seviyem ve kalitem var çünkü.Yani kendi yazdığımı defalarca okudum içinde bir tane bile haklı olduğunu belirten, evet haklısın, doğru söylüyorsun tarzı kelime göremedim. Sen üyenin aç bi diğer konularını oku diyeceğim ama sende en az bu üyecik kadar takıntılı olduğun için onun halinden sen anlarsın. Tavsiyem benden uzak dur ki her muhattap oluşumuzda ikimizde ban yemeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?