Terbiyesiz insanlar ve herkesin kiloma kafayi takmis olması

Kilolu olduğun için değil tuhaf olduğun için bulamayacaksın nenenle misafirliğe gitmek anne babanın arkasını toplamak nenenin tarla derdi yerine bi işe girsen paran olur kafan farklı şey düşünür gidicem hayata sıfırdan başlıcam diyorsun ya o hayat farklı olmayacak belki daha da zorbaları olacak

Hayatımda 3 dönem kilo verdim hop geri aldım. En son geçen sene vermiştim. Benim sorunum psikolojik bunu anladım. Sinirlendiğim zaman yiyorum.
Bana da buna benzer şeyleri söylediler. En son dedim ki,
Ben kendimi aynada zaten görüyorum.Sizin söylemenizle aydınlanma yaşamayacağım aksine beni aşağıya çekiyosunuz.

Toplumda kilolu insanlara yapılan zorbalık aynı şekilde zayıf insanlara da yapılıyor ve bu ayıp olarak karşılanmıyor. Konu sahibi diyetisyene gittiniz mi?

38 yaşıma kadar şişman bir kadındım neler neler gördüm ne saniyorlar laf sokunca veya ezmeye çalişınca gidip zayıflıyacak mıyız ayrıca bunun milyon sebebi de var herkes ne güzel salliyor uzaktan

Cevapların sertliği üyeye özel arkadaşlar. Bazı üyeler o kadar çok tepki çekiyor ki en normal konusu bile sinirle cevaplanıyor. Bu üye de onlardan biri.

Şimdi tombiş diye empati yapıp bağ kurmanın bir anlamı yok, kendisi kimseyle empati yapabilen bir insan değil çünkü.

7 den 77 ye herkesin kilonuza laf söyleme hadsizliği Buna müsaade etmeniz karakterinizin zayıflığından mı yoksa evet kiloluyum ve bunun sebebi kendimim diye suçu kendinizde bulmanız mı? Her iki tercih de size böyle rahat rahat müdahale etmelerini haklı çıkarmıyor.....Sınır çizin kimse geçmesin ......

Öylemiymiş hemen bakıyorum

Oha o kadar konusu var ve benim hiç yorumum yok tanimiyorum demek

Ağlama o zaman, boğazını tut
Bu üslup bu tarz doğrumu?
yahu ben de üzülüyordum hasta birine nasıl bu yorumlar yapılır diye kendim için, şoktayım buradaki yorumlara da heleki anoreksiyadan genç bir kadını yeni kaybettiğimiz şu günlerde inanılır gibi değil.

Kişiye göre karakteriniz mi değişiyor insanın kendi sınırı, kendine saygısı olmalı. Karşıdakine göre benim ne üslubum ne yorum tarzım değişir kendime yakıştırmam çünkü.
Olay sertlik değil bambaşka bişey üyelerin yaptığı. Bu kızcağız aşırı taksa gitse intihar etse anoreksiya olsa doğru mu bunyapılan?

Yani zibilyon kere falan tartıştık seninle ama sen akıllanmıyosun ki. Evet doğru, gayet güzel söylemişim oh olsun. Yesin yesin yesin tutmasın sonra kalksın istersem 100 kilo olurum sizene desin. Buraya yazılanları umursamayacaksa ne diye fikir almaya yazıyor ? Boğazını tutsun ne diyeyim? Ağzından lokmayı zorla mı alayım ? Kendisi söylüyor yiyorum utanıp bırakıyorum diye. Normal mi o boya 85 kilo ? 20 yaşında bi genç için ? 5-10 sene sonrasını düşün ? O kilonun getireceği hastalıkları düşün ? Bazen insanın kalbi kırılacak ki doğrusuna yönelecek .

Bir kere önce konuyu okuyun bence zayıflama önerisi istememiş. Kişi kilolu da olsa kimse bu şekilde aşağılayamaz. Body shaming yapmaya hakkı yok kimsenin bence. Yakında anoreksiyadan biri öldü bu yapılanlar yüzünden bilmem gördünüz mü? O kilonun getireceği hastalıkları bu şekilde söylemeniz doğru mu? Kalbini zaten çevresindekiler yeterince kırmamış mı? bir kişinin iyiliğini bir yere kadar düşünebilirsiniz hele bu hakaretle boğazını tut ağlama gibi bir üslupla olmaz olmamalı. Ya buraları okuyup kendine zarar verse? Belki obeziteden hasta olmayacak bilemezsiniz. Üslubunuzu zerre doğru bulmuyorum zerre umarım değiştirirsiniz.

Bodyshaming’e her zaman karşıyım fakat senin bunu takıntı haline getirdiğini düşündüğüm için artık ciddi psikolojik destek alman gerektiğini düşünüyorum. Zira açtığın konular gerçekten normal bir psikolojide olmadığını gösteriyor.

Obezite olupta hasta olmayan tek insan görmedim, ya şeker, ya tansiyon, yada diz, yürüme, mide hastalıkları yaşıyorlar. Siz nesiniz doğrucu hikmet mi? Saçma sapan şeyleri savunuyosunuz

Obezite olupta hasta olmayan tek insan görmedim, ya şeker, ya tansiyon, yada diz, yürüme, mide hastalıkları yaşıyorlar. Siz nesiniz doğrucu hikmet mi? Saçma sapan şeyleri savunuyosunuz
Obezite olup tek bir hastalığı bile olmayan çok gördüm . Saçma sapan şey dediğiniz body shaming mi? Bir insan öldü 30 yaşında evet saçma sapan obeziteden ölmeyebilirdi ama anoreksiyadan öldü.
Doğruları söylediğimi kabul etmenize sevindim.

Yani kendi yazdığımı defalarca okudum içinde bir tane bile haklı olduğunu belirten, evet haklısın, doğru söylüyorsun tarzı kelime göremedim. Sen üyenin aç bi diğer konularını oku diyeceğim ama sende en az bu üyecik kadar takıntılı olduğun için onun halinden sen anlarsın. Tavsiyem benden uzak dur ki her muhattap oluşumuzda ikimizde ban yemeyelim :)

38 yaşıma kadar şişman bir kadındım neler neler gördüm ne saniyorlar laf sokunca veya ezmeye çalişınca gidip zayıflıyacak mıyız ayrıca bunun milyon sebebi de var herkes ne güzel salliyor uzaktan
Annem bu yaşında incecik bir kadın. Ben 172ye 59-60 kiloyum, benden de ince, öyle düşün.

Ben şişkoyken bir gezide biriyle tanıştık. Annemin annem olduğunu öğrenince adam bana döndü, "annen zayıf sen niye böylesin" dedi. Bak tanışalı 1 dakika olmuş, adamın kendinde bulduğu hadde bak.
"sen niye böylesin" dedi, adama baktım, "yedim" dedim ahshgs Kalakaldı öylece. Aklınca ben mahcup falan olacağım. Dua etsin edepli insanım da "sana ne yappraam" demedim adama hahsh

Doğrucu hikmet olduğumu düşünmüşsünüz ki sormuşsunuz ben de bir an sevinmiştim anladınız diye. her ne olursa olsun sizin cevaplarınız karşıdaki üyeye göre seviye mi değiştiriyor benim değiştirmez kendi seviyem ve kalitem var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…