Terbiyesizlik değil mi bu?

kıskanmış sizi resmen
Gruptakı dıger arkadaslara ben kahve pısırırken kahve nasıl pısırılırın ıncelıklerını anlatıyordu. Kısık ateste 6dk yok sekerını bastan atmıyorum falan fılan hepsı cocuklu kadınlar kahve pısırmeyı senden mı ogrenecekler ama ozellıkle bana taktı yanı kızartmanın patlıcanına kadar laf soyledı o komple soyuyormus ben cızgılı yapmısım

Ahahahah olabılır ama zaten kendı evınde bana laf soylerse altında kalmam ben ev sahıbesı oldugum ıcın saygısızlık yapmak ıstemedım
O kadarini yaparsa artik seviyesini gosterir,bazi densizleri orada gomdüm gozumde sessizce,bir daha gorunmez duvari tirmalasalar da gedik bile acamadilar...

Kadın tam bir görgüsüzmüş bence. Yaptığı hareket mide bulandırıcı. Keşke yüzüne vursaydınız edep öğren önce bırak soğanı, sarımsağı diye..

İkincisi de yaptığınız o sarımsaklı şey nasıl yapılıyor bilmiyorum ama diğerleri sanki yarım saat kala misafir geleceğini öğrenmişsiniz de acele acele bunları yapmışsınız gibi duruyor.

Eşi çok güzel söylemiş. Bazılarımız eşlerinin şartsız bir şekilde kendilerini tutmasını istiyor, ben öyle düşünmüyorum. Kadın baştan sona haksız ve terbiyesiz, eşi durumu toparlamak istemiş. Ben eşinin hatırı için eşine durumu yansıtmam. Kendisine mesafemi koyarım. Ellerinize sağlık. Benim için emek verip, masraf yapıp, bir bardak çay veren dahi baş tacıdır.

Taktiğin şeye bak.Bende yavvvv he heeeee der geçerim.Herkes begendiyse,demekki beğenmek istemeyen Saliha hanım.Tabiki çağırınca gideceksin,neden girmeyeyim.Eger birseyde derse pat lafı ağzına tıkarim yani.

Kaşarlı patates, acıka, fırında domatesli biberli sucuk, kızartma, kek bunlar bebeklı bır kadın ıcın cok ugrastırıcı seyler emek harcadım

Kaşarlı patates, acıka, fırında domatesli biberli sucuk, kızartma, kek bunlar bebeklı bır kadın ıcın cok ugrastırıcı seyler emek harcadım
Yanı sızın ıcın cok kolay gelebılır ama bana uykusuz bır gecenın sabahında bebegımı anneme gonderdıgımde ancak bu kadar yapabıldım ama onemı varmı?

Davetine gidin tabiiki, sadece ellerine sağlık diyin sofrasında da başka hiç yorum yapmayın bu ona ders olur. Terbiyesiz kadın.
Esımde sırf esının nezaketınden dolayı gıdelım dıyor zaten herhalde gıdılecek

Ya biliyor musun yazilanlari okurken aynı eşimin arkadaş grubu dedim. Ve bende içlerinden biriyle aynı buna benzer munakasalar yaşadım.
Ben her bulusmayada gittim zamanlar sıkıntı yaşardım ama şimdi laf sokmaya da başladım hatta benimle arkadaş olmaya çalışıyor gereksiz kişi avucunu yalar tabi ...
Neyse sizde gidin ama gerekirse yemeyin ben öyle yapardım bir iki hazır ürünlerden alırdım ( ekmek, peynir, zeytin) gibi geri kalanını yemezdim nasıl olmuş dersede yemedim farkında değilim der kafami dönüp başkasıyla konuşmaya başlardım.
O arkadaşada bana kekini yedirmeye çalışır hala 2 sene oldu

Kompleksli eziğin teki, kendi kendini rezil etmiş. Çokta kıçımsamam o tür insanları. Ben olsam kahvaltıya giderim hemde acıkamı alıp giderim. Diğer arkadaşlara x hariç hepiniz çok beğenmiştiniz burda devam edelim derdim

Yanı sızın ıcın cok kolay gelebılır ama bana uykusuz bır gecenın sabahında bebegımı anneme gonderdıgımde ancak bu kadar yapabıldım ama onemı varmı?

Bebekli bir insanın misafir davet etmesi bile yeterince takdir edilesidir.
Hazırladıklarınız da yeterli bence.
Bu terbiyesizin önüne ne koyarsanız koyun bunlar yaşanacaktı.
Boşverin, kesinlikle iletişimi tamamen kesin.
Eşine de kusura bakma X seni çok sever sayarım ama ben böyle insanlara hayatımda yer vermeyi doğru bulmuyorum.
Hayat tek başına yeterince zor zaten.
Seni her zaman beklerim evime falan der noktalarım.

Böyle kibar adama bu kadın..
Kahpe kader şarkısını söyleyerek gidiyorum..

Kadın şaka gibi yaa

Ben olsam sofrada bir şey demezdim. Sizde kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Telefonda arar yaptığından rahatsız olduğumu belli ederdim en basiti.
Laf söylemeyı bende bılıyorum ama esı cok kıbardı defalarca tesekkur etmıs adama sırf munasebetsız esı ıcın laf soylemek ıstemedım haftaya onlardayız eger bı saygısızlıgı olursa ozaman yapıstırırım lafı telefonda hemen olayın aksamında laf soylemek en az onunkı kadar saygısızca olurdu dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…