Gruptakı dıger arkadaslara ben kahve pısırırken kahve nasıl pısırılırın ıncelıklerını anlatıyordu. Kısık ateste 6dk yok sekerını bastan atmıyorum falan fılan hepsı cocuklu kadınlar kahve pısırmeyı senden mı ogrenecekler ama ozellıkle bana taktı yanı kızartmanın patlıcanına kadar laf soyledı o komple soyuyormus ben cızgılı yapmısımkıskanmış sizi resmen
O kadarini yaparsa artik seviyesini gosterir,bazi densizleri orada gomdüm gozumde sessizce,bir daha gorunmez duvari tirmalasalar da gedik bile acamadilar...Ahahahah olabılır ama zaten kendı evınde bana laf soylerse altında kalmam ben ev sahıbesı oldugum ıcın saygısızlık yapmak ıstemedım
Kaşarlı patates, acıka, fırında domatesli biberli sucuk, kızartma, kek bunlar bebeklı bır kadın ıcın cok ugrastırıcı seyler emek harcadımKadın tam bir görgüsüzmüş bence. Yaptığı hareket mide bulandırıcı. Keşke yüzüne vursaydınız edep öğren önce bırak soğanı, sarımsağı diye..
İkincisi de yaptığınız o sarımsaklı şey nasıl yapılıyor bilmiyorum ama diğerleri sanki yarım saat kala misafir geleceğini öğrenmişsiniz de acele acele bunları yapmışsınız gibi duruyor.
Yanı sızın ıcın cok kolay gelebılır ama bana uykusuz bır gecenın sabahında bebegımı anneme gonderdıgımde ancak bu kadar yapabıldım ama onemı varmı?Kaşarlı patates, acıka, fırında domatesli biberli sucuk, kızartma, kek bunlar bebeklı bır kadın ıcın cok ugrastırıcı seyler emek harcadım
Esımde sırf esının nezaketınden dolayı gıdelım dıyor zaten herhalde gıdılecekDavetine gidin tabiiki, sadece ellerine sağlık diyin sofrasında da başka hiç yorum yapmayın bu ona ders olur. Terbiyesiz kadın.
Bi saliha da burada varYanı sızın ıcın cok kolay gelebılır ama bana uykusuz bır gecenın sabahında bebegımı anneme gonderdıgımde ancak bu kadar yapabıldım ama onemı varmı?
Yanı sızın ıcın cok kolay gelebılır ama bana uykusuz bır gecenın sabahında bebegımı anneme gonderdıgımde ancak bu kadar yapabıldım ama onemı varmı?
Gruptakı dıger arkadaslara ben kahve pısırırken kahve nasıl pısırılırın ıncelıklerını anlatıyordu. Kısık ateste 6dk yok sekerını bastan atmıyorum falan fılan hepsı cocuklu kadınlar kahve pısırmeyı senden mı ogrenecekler ama ozellıkle bana taktı yanı kızartmanın patlıcanına kadar laf soyledı o komple soyuyormus ben cızgılı yapmısım
Laf söylemeyı bende bılıyorum ama esı cok kıbardı defalarca tesekkur etmıs adama sırf munasebetsız esı ıcın laf soylemek ıstemedım haftaya onlardayız eger bı saygısızlıgı olursa ozaman yapıstırırım lafı telefonda hemen olayın aksamında laf soylemek en az onunkı kadar saygısızca olurdu dıye dusundumBen olsam sofrada bir şey demezdim. Sizde kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Telefonda arar yaptığından rahatsız olduğumu belli ederdim en basiti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?