Yanı sımdı sarımsak ve sogan koyma olayına nerden geldınız ben onu anlamadım? Ben oyle bırsey mı yazdım? Kahvaltı ıcın yaptıgım acıkanın ıcındekı sarımsak ve sucugun daha yapım asamasındakı sarımsak mevzu bahıs olan? Dısarıya kahvaltıya da cıksanız acıka ve sucuk sarımsaklıdır. Bende sofraya soğan kesıp koymadım ki yada sarımsak soyup koymadım yanı.Tabi ki kadının yaptığını tasvip etmiyorum.Bir bardak çay da olsa onu içer kalkarsın. .
Fakat benim çevremde de toplu kahvaltılar yapıyoruz masada yok yok çünkü öğle yemeği ile birleştiriliyor hem çeşide hem de doyurucu olmasına özen gösteriliyor.
Tabi sarımsak ve soğan da sofrada bana göre olmamalı onlar biraz daha samimi ortamda sunulabilir Ailelere vs..
Olmazzzz börekler çörekler sağlıksız kalori bombaları havada uçmalıBu şakadır umarım?
Şaka değilse, sizin gibi düşünenleri evimin kapısından içeri dahi almazdım.
Eş dost ortamı mı arıyorsunuz yoksa aç karnınızı mı doyuracaksınız?
O kadar açsanız fakir mahallelerde aş evi var, onlara uğrayın.
Çocuklu kadına yapılan yoruma bak.
Tabi ki geldiysem aç karnımı doyuracağım. Abartmayın lütfen kahve içmeye çağırmamış 4 aileyi Kayvaltiya çağırmış..
Lütfen üslubunuza dikkat edin bu benim fikrim..
Anlattığım şekilde ağrılarım öyle de ağırlanmak isterim. .
Misafir perverlik budur..
Çocukla olamıyorsa davet etmezsin..Çocuk büyüyünce de yapılabilir. .
Bende 4aıle gelecegı bılıncınde kahvaltı hazırladım borcamla yanı tatlı tabagıyla koymadım sofraya. Poğaça börek yapamadım bebegım kucuk ben bu kadarını yapabıldım. Gıttıgım evden de bu kadarını bıle beklemeden gıderım. Yıyecegım öğün kahvaltı bıle olsa sabahın köründe açlıktan ölsem de aaa zeytın salatası yok mu aaa poğaça yokmu dıye bakmam bakamam bebeklı olunca bır sımıdı yerınden kalkmadan bıtırebıldıgıne sukredıyorsun cunku. Sız oyle hazırlayıp sıze de oyle hazırlasınlar yıne deTabi ki geldiysem aç karnımı doyuracağım. Abartmayın lütfen kahve içmeye çağırmamış 4 aileyi Kayvaltiya çağırmış..
Lütfen üslubunuza dikkat edin bu benim fikrim..
Anlattığım şekilde ağrılarım öyle de ağırlanmak isterim. .
Misafir perverlik budur..
Çocukla olamıyorsa davet etmezsin..Çocuk büyüyünce de yapılabilir. .
Olmazzzz börekler çörekler sağlıksız kalori bombaları havada uçmalı
Bakin sizi anlıyorum yine söylüyorum acuka gibi buram buram sarımsak kokan yiyecekler daha samimi sofralara konulabilir. .Yanı sımdı sarımsak ve sogan koyma olayına nerden geldınız ben onu anlamadım? Ben oyle bırsey mı yazdım? Kahvaltı ıcın yaptıgım acıkanın ıcındekı sarımsak ve sucugun daha yapım asamasındakı sarımsak mevzu bahıs olan? Dısarıya kahvaltıya da cıksanız acıka ve sucuk sarımsaklıdır. Bende sofraya soğan kesıp koymadım ki yada sarımsak soyup koymadım yanı.
Keşke cekseydım fotosunu. Ama basıtce anlatayım çöpşişe bır tane sucuk bır bıber ve bır domates takarak dolana kadar dızıyorsunuz sonra fırına borcamla suruyorsunuz şık ve lezzetlı oluyor fırının ızgara ayarında. Kaşarlı patatesı de patateslerı yuvarlak dılımleyıp yaglı borcamda on dk fırında pısırıyorsunuz sonra uzerıne bır paket krema ve beşamel sos yapıyorsunuz kızarınca uzerıne kaşar rendeleyip fırından cıkarıyorsunuz herkes cok begendı o harıc.Sofranın resmini ıstıyorum ben. Şişte sucuk, fırında patates nasıl bısı hıc yemedim galıba
Evet 4 Aile için menü bana da az göründü. Davetli kahvaltılar da Menemenler, omletler, börekler, poğaçalar, zeytin salataları ,peynir çeşitleri havada uçuşmaliydı
Bana göre sucuk, acuka, simitle geçiştirilmiş kadın da bunu anlayıp çenesini tutamamış gibi
Orada demek istenen "mahna". Konu sahibi yazım yanlışı yapmış yalnızca. Kullanımda hata yok. İleri sürülen sözde neden demektir.Çok özür dileyerek, "mana" değil "bahane" demek istiyorum. Düzeltmeden duramadım.
Kadına diyecek laf yok zaten. Edepsizmis belli ki.
Ben de cok severim bu patates tarifini,kahvaltiya cok yakisiyor.Keşke cekseydım fotosunu. Ama basıtce anlatayım çöpşişe bır tane sucuk bır bıber ve bır domates takarak dolana kadar dızıyorsunuz sonra fırına borcamla suruyorsunuz şık ve lezzetlı oluyor fırının ızgara ayarında. Kaşarlı patatesı de patateslerı yuvarlak dılımleyıp yaglı borcamda on dk fırında pısırıyorsunuz sonra uzerıne bır paket krema ve beşamel sos yapıyorsunuz kızarınca uzerıne kaşar rendeleyip fırından cıkarıyorsunuz herkes cok begendı o harıc.
Hımm siz emojiye takıldınız. .İyi de konu sahibi çağırmamış, onlar gelmek istemişler.
Bakın:
“Haftabasında esımın ısyerınden arkadasları ve eslerı bugunden ıcın bıze kahvaltıya gelmek ıstıyorlardı.”
Üsluba gelince, sizin yazdıklarınız da maymun ikonları koyunca komik olmuyor, bilin isterim.
Kötü bir kelime kullanmadım,
Fakir, aş evi dedim diye alındıysanız o sizin hassasiyetiniz. Ki bu kavramlar da aşağılamak için kullanılmaz. Sadece birer tanımdır.
gıttıgım evde sadece patates kızartması ve domates sosu olsa yıne ellerıne saglık derdım umdugunu degıl buldugunu demısler .
Amaaan boşver beğenmeyen zıkkım yesin. Bizim bu saçma salak fazla misafirperverliğimizden sıkıldım artık, kadının 4.5 aylık bebeği var kahvaltıya gitmişler bir de çeşit beğenmiyorlar. Koca koca kadınlar biri bir tepsi poğaça, biri de bir tepsi börek yapıp getirseydi ne var yani bu kadar, maksat bir arada olmak değil mi?
Git mutlaka oraya da, kibar kibar kahvaltını yap dön evine, herkes kendisine yakışanı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?