Terbiyesizlik değil mi bu?

Kızlar oğlum ateşlendi de giremedim kusura bakmayın. Evet kahvaltıya gittik. Bu sefer haremlik selamlık bir sofra hazırlamış. Erkekler bir yerde kadınlar mutfakta. Çibörek yapmış, menemen, biberin içine peynir doldurup sigara böreği gibi yufkaya dolayıp börek kızartmış ve diğer kahvaltılıklar peynir zeytin reçel vs. Haremlık selamlık oldugu ıcın cay koymaktan yanımızda oturamadı:halay:fakat diğer arkadasın böreğinin içinden saç çıktı böyle kopmuş saç gibi zaten farkedince kimse kahvaltıya devam edemedi. Ama bundan bile utanmayıp aaa saçlarımı toplayıp tülbentle bağlamıştım çok şaşırdım dedi. Onu sabote ettiğimizi sandı sanırsam. Bende orda yapıştırdım lafı 'canım kapalı böreğin içine giripte saçı biz atacak halimiz yok ya zaten ben börek yiyemiyorum' dedim bıraktım. Çok midem bulandı. zaten diğer iki arkadaş ve ben sarışınız bariz kahverengi saç bizden düşmesi mümkün değil dedik diğer kızlarla:KK53: çok kötü mors oldu. O mıllete laf söyleyen dili lal oldu. Sürekli bize lütfen bundan da al allah için şundan da ye diye ikram kıyamet tabak uzattı. Zaten kahvaltı bitince çok geçmeden oğlan ateşlendi kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşın oğlu düştü sephaya kafası vurdu kanadı dün çok olaylıydık yani. Benımle sidik yarışına girmek isteyip kendi rezil oldu. Hiç istediğimiz gibi geçmedi bunu saymıyoruz dedı eşi giderken. Bende çok naziksin ama biz çocukla sürekli çıkamıyoruz dedım. Diğer arkadaslar da iki hafta sonrası ıcın davet etti bu sefer onlardayız bakalım neler yaşayacagız ama sanmıyorum suan onune kuru ekmek koysan agzını acamaz. Benım pek bısey yapmama gerek kalmadı yanı kendı kendıne patladı kahvaltısı:KK48::deli:

Kızlar oğlum ateşlendi de giremedim kusura bakmayın. Evet kahvaltıya gittik. Bu sefer haremlik selamlık bir sofra hazırlamış. Erkekler bir yerde kadınlar mutfakta. Çibörek yapmış, menemen, biberin içine peynir doldurup sigara böreği gibi yufkaya dolayıp börek kızartmış ve diğer kahvaltılıklar peynir zeytin reçel vs. Haremlık selamlık oldugu ıcın cay koymaktan yanımızda oturamadı:halay:fakat diğer arkadasın böreğinin içinden saç çıktı böyle kopmuş saç gibi zaten farkedince kimse kahvaltıya devam edemedi. Ama bundan bile utanmayıp aaa saçlarımı toplayıp tülbentle bağlamıştım çok şaşırdım dedi. Onu sabote ettiğimizi sandı sanırsam. Bende orda yapıştırdım lafı 'canım kapalı böreğin içine giripte saçı biz atacak halimiz yok ya zaten ben börek yiyemiyorum' dedim bıraktım. Çok midem bulandı. zaten diğer iki arkadaş ve ben sarışınız bariz kahverengi saç bizden düşmesi mümkün değil dedik diğer kızlarla:KK53: çok kötü mors oldu. O mıllete laf söyleyen dili lal oldu. Sürekli bize lütfen bundan da al allah için şundan da ye diye ikram kıyamet tabak uzattı. Zaten kahvaltı bitince çok geçmeden oğlan ateşlendi kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşın oğlu düştü sephaya kafası vurdu kanadı dün çok olaylıydık yani. Benımle sidik yarışına girmek isteyip kendi rezil oldu. Hiç istediğimiz gibi geçmedi bunu saymıyoruz dedı eşi giderken. Bende çok naziksin ama biz çocukla sürekli çıkamıyoruz dedım. Diğer arkadaslar da iki hafta sonrası ıcın davet etti bu sefer onlardayız bakalım neler yaşayacagız ama sanmıyorum suan onune kuru ekmek koysan agzını acamaz. Benım pek bısey yapmama gerek kalmadı yanı kendı kendıne patladı kahvaltısı:KK48::deli:
Etme bulma dunyasi. 😁
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste 😁
Resmen ikisi de cuk oturuyor su an 🤣🤣

Etme bulma dunyasi. 😁
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste 😁
Resmen ikisi de cuk oturuyor su an 🤣🤣
Eeee çok harladı aldı cevabını. Bazen bırsey yapmana gerek kalmaz Allah senın ıntıkamını sessızce alır:KK53::KK71:mutlu olmadım desem yalan olur. Bu kadar kendını övmeseydı keske. Fazla hırs fazla iddia bazen seni dibe çekebiliyor

Ohaa kadin cok fazla yemekteyiz izlemis bence😂 acuka sarimsaksiz olmaz zaten.. men dakka dukka demis atalar😑 normal bi insan onune ne konduysa yer, yiyemiyirsa onca llaf etmez.

Vuuu..efsane dönmüş, geçmiş olsun , çok gözledim yolunu:KK3:... oh bee ,inşallah dersini almıştır :rapci:

Sevgili O Osirius ben yokken burada amma Saliha rüzgarı esmiş :KK70:

Bu Salihagiller işte böyle girdikleri her ortamda muhakkak bir necaset icad ediyorlar.
Özellikle icad dedim çünkü ne sizin davette ne burada Salihagil familyasının sergilediği davranışların doğal olması mümkün değil. Bilhassa "türetilmiş" davranışlar bunlar. Maalesef ki çoğu Salihagil komplekslerinde boğulan zavallılar :işsiz:

O yüzden siz o davete icabet edin en iyisi. Ama hiç fazladan bir şey yapmayın. Aşık attığınızı düşünmesi bile ona zevk verecektir. Ki burada da, gerçek hayatta da örneklerini yeterince görüyoruz... Önemsenmemek böyle acizlere daha iyi bir cevap :KK200:

Merakla Pazar gününü bekliyoruz sizi destekleyenler olarak.

Bu arada hayatı bir yarışmış gibi görenler de bir sakinleşseler ne güzel olacak. Kim kimin önüne geçtiğini sanarsa sansın hepimiz aynı yere varacağız. Neden izan noksanlığı yaşıyor bu insanlar hiç anlamam? Sanırım hayatlarında gerçekten hiç bir şey olmamasının eksikliğini ve hüznünü ona buna sararak yaşıyorlar :kahve:
Saliha mors olmuş :KK70:

Valla bende çok şüpheleniyorum özellikle bir kaç üye acaba mı dedirtiyor. Valla okuyorsan da kusura bakma salihacığım :KK71: ahahahah bigün çıkıp eee yeter be benim ulen saliha der mi:KK70:

Kızlarcım son konuyu bıryere baglamak gerekırse esımle o konuyu tamamen kapattık çözdük ve bırdaha acmamak uzere gömdük. Haftabasında esımın ısyerınden arkadasları ve eslerı bugunden ıcın bıze kahvaltıya gelmek ıstıyorlardı. Bende buyrun gelın beklerım dedım. Normal zamanda da bırbırımıze arada sırada da olsa kahveye caya gıdıp gelen ınsanlarız. Esımle anlastıktan sonra hepsının eslerıne konferans gorusme acıp arkadaslar ozel olarak ıstedıgınız bırsey varmı yada sızın eslerınızın cocuklarınızın (4-9yas arası 4tane cocuk gelecek toplam) yemedıgı yada extra sevdıgı bırsey varsa seve seve yaparım lutfen soyleyın dedım hepsı bır agızdan aa ask olsun canım sen ne yaparsan bız yabancı mıyız kımsenın yemedıgı bırsey yoktur falan deyıp telefonu kapattık dün. Bırı sımıtlerı dıgerı ekmeklerı ben alırım dedı tamam dedım. Bende guzel bır sofra hazırladım peynır zeytınden baska fırına kasarlı patates surdum sucukları çöpşişe geçirip fırınladım tarçınlı cevizli kek yaptım hatta sabahın köründe kalkıp onlar ıcın acıka bıle yaptım sımıtle ıyı gıder dıye. Esımde oglumuzu anneme goturdu geldı. Neyse bız sofraya oturduk çaylar koyuldu. X arkadas acıkadan sımıdıne surdu ve anında peceteye cıkardı - inanmıyorum loveitred acıkaya sarımsak koymussun ınanamıyorum. Bende dedım kı canım acıka zaten sarımsaksız yenılse adı acıka olmaz dedım. O harıc masada kı herkes bayıla bayıla yedı hatta ıkı tarafın acıkasını ıkı kez yenıledım begenıldı yanı. Sonra kaşarlı patatesi servis ederken arkadaslar soguyunca guzel olmuyor ama yerken cok dıkkatlı olun damagınızı haslayabılır dedım. O da bır guzel yendı dıkdortgen borcamdan kırıntı bıle kalmadı gerıye. Sonra acıkaya mana bulan arkadas yıne loveitred valla sen bana bu pazar sımıt yedıreceksın herhalde ben süt ve süt ürünleri de yemıyorum demez mi. Ben artık bu kadar seye dayanamayıp dedım kı - arkadaslar ben hepınızı aradıgımda sordum keske yemedıklerınızı de soyleseydınız ona gore hassas davranırdım dedım. Sen kahvaltıyı bana gelınce ye kahvaltı nasıl oluyor gorursun dedı. Bunun eşi ordan atladı saliha yeter artık geldıgımızden berı bı domatese mana bulmadın begenılmedı de ondan mı sofra da bırsey kalmadı ayıp edıyorsun dedı. Sonra bu arkadas cocuguna bakma bahanesıyle kalktı sofradan bıraz serın ruzgarlar estı dogal olarak herkesın bı tadı kactı. Esı de gıderken bana dedı kı hersey harıkaydı ellerıne saglık bıze de beklıyoruz. Bende ınsallah dıyebıldım sadece. Cagırınca da asla gıtmek ıstemıyorum artık. Esım de bana dıyor kı delının tekı zaten kendı yapamadıgı seylerı baskalarını manalayarak kapatmaya calısıyor. Az once de bana telefon ettı bende sanıyorum kı kusura bakma bugun ıcın ozur dılerım dıyecek. Hala bana dıyor kı ama oyle acıka mı yapılır bende sen daha mukemmelını hazırlarsın emınım deyıp kapattım telefonu. Bırdaha kı bulusmaya gıtmezsem kacıyormus pozısyonuna dusecegım. Nasıl bı tutum sergılemelıyım sevgıler efem🙄🤔🌺
Şahsen ben olsam giderim sofrasına da otururum herşeyin bir parça tadına bakarım kalkarken de ellerine sağlık Allah'ıma bin şükür ki bizde nimete saygısızlık yapılmaz derim. Laf yerini her türlü bulur zaten 😄

Aaa Salihaya iyi olmuş ama çocuklara üzüldüm :KK43: çok geçmiş olsun.
Iyi oldu gitmen kendisi rezil olmuş sen de bunu gözünle görmüş oldun :)

Aaa Salihaya iyi olmuş ama çocuklara üzüldüm :KK43: çok geçmiş olsun.
Iyi oldu gitmen kendisi rezil olmuş sen de bunu gözünle görmüş oldun :)
Arkadasın ogluna dıkıs atmıslar dun ona cok uzuldum kucucuk cocuk. Ama salıha ıcın dıyecek bırsey bulamıyorum artık devekuşu gibi kafasını kuma gömse mabat meydanda :KK53:

Kıskançlıktan yapmış besbelli böyle ortamı geren en güzel günün tadını kaçıran insanda keyif bırakmayan insanlardan uzak durmak gerekir.Bir yerde okumuştum herkes kötü huylarini törpüleyerek mutlu olabilir ama kıskanç insan asla mutlu olamaz diyordu

Ben senin yerinde olsam giderim görüşürüm onu hiiçç takmıyo gibi davranırım yerim içerim çok daha fazla konuşup çok daha fazla yerim ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuş gerçekten becerikliymişsinn derim imalı imalı
belli ki seni kıskanmış ve seni sinir etmeye çalışmış

Back
X