- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Kızlar oğlum ateşlendi de giremedim kusura bakmayın. Evet kahvaltıya gittik. Bu sefer haremlik selamlık bir sofra hazırlamış. Erkekler bir yerde kadınlar mutfakta. Çibörek yapmış, menemen, biberin içine peynir doldurup sigara böreği gibi yufkaya dolayıp börek kızartmış ve diğer kahvaltılıklar peynir zeytin reçel vs. Haremlık selamlık oldugu ıcın cay koymaktan yanımızda oturamadı
fakat diğer arkadasın böreğinin içinden saç çıktı böyle kopmuş saç gibi zaten farkedince kimse kahvaltıya devam edemedi. Ama bundan bile utanmayıp aaa saçlarımı toplayıp tülbentle bağlamıştım çok şaşırdım dedi. Onu sabote ettiğimizi sandı sanırsam. Bende orda yapıştırdım lafı 'canım kapalı böreğin içine giripte saçı biz atacak halimiz yok ya zaten ben börek yiyemiyorum' dedim bıraktım. Çok midem bulandı. zaten diğer iki arkadaş ve ben sarışınız bariz kahverengi saç bizden düşmesi mümkün değil dedik diğer kızlarla
çok kötü mors oldu. O mıllete laf söyleyen dili lal oldu. Sürekli bize lütfen bundan da al allah için şundan da ye diye ikram kıyamet tabak uzattı. Zaten kahvaltı bitince çok geçmeden oğlan ateşlendi kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşın oğlu düştü sephaya kafası vurdu kanadı dün çok olaylıydık yani. Benımle sidik yarışına girmek isteyip kendi rezil oldu. Hiç istediğimiz gibi geçmedi bunu saymıyoruz dedı eşi giderken. Bende çok naziksin ama biz çocukla sürekli çıkamıyoruz dedım. Diğer arkadaslar da iki hafta sonrası ıcın davet etti bu sefer onlardayız bakalım neler yaşayacagız ama sanmıyorum suan onune kuru ekmek koysan agzını acamaz. Benım pek bısey yapmama gerek kalmadı yanı kendı kendıne patladı kahvaltısı