• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tercihler hakkında kararsızlık

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Merhabalar arkadaşlar kuzenim sınıf öğretmenliği meuzunu tercih yapcak sıralaması 5 bin. Bir bayan için tavsiye edebileceğiniz doğu ve güneydoğu anadolu da iller nelerdir? Aslında ilçe ve köy bazlıda düşünebiliriz

Yardımcı olursanız sevinirim

Ben gaziantepte oturuyorum burayi tercih ederse rahat edebilir büyük bi şehir kalabalık yanliz kiralari çok yüksek ve fazlasıyla suriye göçü var studyo dairelerin kiralari700den basliyor onun dişinda avmleri fazlasıyla olan yaşanilasi bi şehir

Merhabalar arkadaşlar kuzenim sınıf öğretmenliği meuzunu tercih yapcak sıralaması 5 bin. Bir bayan için tavsiye edebileceğiniz doğu ve güneydoğu anadolu da iller nelerdir? Aslında ilçe ve köy bazlıda düşünebiliriz

Yardımcı olursanız sevinirim
Urfa - Birecik, Gaziantep, Malatya, Diğer doğu illerinde öğretmen tanıdığım yok rahatlık olarak bunları biliyorum. Kuzeniniz için Hayırlısı olsun :)

Urfa - Birecik, Gaziantep, Malatya, Diğer doğu illerinde öğretmen tanıdığım yok rahatlık olarak bunları biliyorum. Kuzeniniz için Hayırlısı olsun :)
canım valla muhtemelen köyleri gelir diye düşünüyoruz yer sorunu ulaşım sorunu olmamasına dikkat ediyoruz canım buralara bi bakalım. bu arada çok teşekkürler :)

Ben gaziantepte oturuyorum burayi tercih ederse rahat edebilir büyük bi şehir kalabalık yanliz kiralari çok yüksek ve fazlasıyla suriye göçü var studyo dairelerin kiralari700den basliyor onun dişinda avmleri fazlasıyla olan yaşanilasi bi şehir

canım biz valla yer ve ulaşım açısından bakıyoruz zaten merkez gelmez ilçeye yakın köy olursa bile çok güzel olur :)

Hazalburada buyukt: 36885686 .!.:
canım biz valla yer ve ulaşım açısından bakıyoruz zaten merkez gelmez ilçeye yakın köy olursa bile çok güzel olur :)
Ulaşım kolay burda buyuk ilcelerimiz de mevcut yakin koyler de mevcut :)

doğu ve güneydoğu yerine iç anadolu veya egenin iç kısımları gibi yerlerin merkeze yakın ilçelerini ya da merkez köylerini tercih etsin.3 yıl içine merkeze tayin hakkı olur.Ama doğuda olsa oralara gelmesi çok uzun sürer.Bulunduğunuz yerin civarını da araştırın,köy ,kasaba bakın.Yeter ki mecburi hizmet olsun,sonra merkeze gelmesi kolay,hem gidiş geliş bile yapabilir,rahat eder

sevgilim antepli ve antepin kiraları çok pahalıymış tercih etmeyin bence orayı, tabi köyleri ne durumda bilmiyorum orasını :KK51:

Van kulağa kötü gelse de giden arkadaşlarım çok memnun kaldılar.
Hatta arkadaşlar orada karşılaştı falan:)
Çok fazla öğretmen varmış öyle diyorlar...
Bu arada puanı kaç ona göre yorum yapsak daha iyi olur.

arkadaşım erzurumda görev yapıyor oda sınıf ögretmeni , gayet memnun merkezde o yanlız , köyleri de bilindik işte köy köydür ne kadar artısı eksisi olabilirki dogu da her köy aynı gibi sadece merkeze uzak olanlar sıkıntı çıkarır .

tekrar yazayım,sıralaması iyi değil zaten.Herkes doğuda iyi illeri yazmak isteyecek.Siz de öyle yaparsanız açıkta kalır.Bulunduğunuz yerin çevre küçük illerinin merkez köylerini,gidiş-geliş yapılabilecek yerlerini yazın.Mesela mersin'desiniz diyelim.Antep,urfa,diyarbakır yazmayın.Osmaniye,maraş gibi yerlerin merkez köyleri olmalı.Çünkü uzak illerde olanlar sizin çevredeki küçük yerleri bilmez ve tercih etmez.Mantıken büyük yerleri yazarlar .Siz bu hataya düşmeyin.Hem bir kaç yıla merkeze gelir kuzeniniz.

Erzurum yazmayı düşünürse ispir, oltu, tortum, narman, çat ve merkez ilçeleri yazabilir. Fakat asla karayazı, hınıs, horasan, tekman yazmasın.

neden saydıgınız o ilçeleri yazmasın? merak ettim de...

O ilçeler hem çok soğuk hem de gelişmemiş. Öğretmenler ahırdan bozma evlerde, sobayla kalıyorlar. Ama atanayım da ne olursa olsun diyorsanız siz bilirsiniz. Mesela ilçenin adı kara yazı değil kar ayazı. Öğrenciler 15 tatile gittiklerinde kayakçıların yanığına benzer yanıklarla dönüyorlar.

Back
X